نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه اتصال به پایگاه داده اکسسی که جداول ان از یک پایگاه داده SQL ایمپورت شده است

Unhappy نحوه اتصال به پایگاه داده اکسسی که جداول ان از یک پایگاه داده SQL ایمپورت شده است

سلام دوستان

من می خواهم به یک پایگاه داده اکسس 2007 که جداول ان از یک پایگاه داده SQL ایمپورت شده است متصل شوم

ولی هنگامی که جدول را به یک دیتا گرید وصل می کنم با زدن دکمه ران این پیغام خطا را از من می گیرد

ضمنا : من پروایدرم access oldbe انتخاب می کنم و من در شبکه لن این کار را می کنم

ایا باید پروایدرم رو عوض کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg sg.JPG‏ (54.3 کیلوبایت, 42 دیدار)

کاربر دائمی آواتار DoDoklak
    محل زندگی
    شهر 3500 ساله

نقل قول: نحوه اتصال به پایگاه داده اکسسی که جداول ان از یک پایگاه داده SQL ایمپورت شده است

اگر از فرمت خود اکسس 2007 استفاده میکنی باید کانکشن استرینگ رو انطوری بنویسی

Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=Database1.accdb

ولی اگر از اکسس 2003 به پایین استفاده کردی از این کانکشن کن

Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=Database1.mdb

ولی ظاهرا از ODBC استفاده کردی .
    کانکشن رو عوض کن

کاربر جدید آواتار rastin.
    محل زندگی
    شهرک سئول

نقل قول: نحوه اتصال به پایگاه داده اکسسی که جداول ان از یک پایگاه داده SQL ایمپورت شده است

سلام دوست عزیر
    منظور من اتصال به یک پایگاه داده اکسس 2007 بود که جداول ان از SQL واده شده و که هنگام اجرای جدول ان در اکسس یک پنجره login باز می شود که باید یک رمز عبور را وارد کنم

حالا مشکل من این است که هنگامی که برنامه من که در وی بی دات نت 2008 نوشتم می خواهد این جدول را در یک دیتا گرید نمایش دهد در پس زمینه از او رمز عبور را می خواهد که من ماندم چه کار کنم

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    محل زندگی
    تبريز

نقل قول نوشته شده توسط rastin. مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیر
    منظور من اتصال به یک پایگاه داده اکسس 2007 بود که جداول ان از SQL واده شده و که هنگام اجرای جدول ان در اکسس یک پنجره login باز می شود که باید یک رمز عبور را وارد کنم

حالا مشکل من این است که هنگامی که برنامه من که در وی بی دات نت 2008 نوشتم می خواهد این جدول را در یک دیتا گرید نمایش دهد در پس زمینه از او رمز عبور را می خواهد که من ماندم چه کار کنم

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
    سلام
    بهتر بود سئوالتون رو در تالار دات نت مطرح مي كرديد ولي به هر حال ميتونيد از اين لينك كمك بگيريد:
    http://www.connectionstrings.com/access-2007
    يا از اين كد استفاده كنيد
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\myFolder\myAccess2007file.accdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;

....................
    موفق باشيد

DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •