صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 85

نام تاپیک: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    با سلام
    دیروز یه دستگاه reader با مدل اشاره شده گرفتم.همراه اون یکسری فایل dll هم دادن.CC3260 و CC3260MT و EasyD12 و MF_API.
    چجوری باید این dllها رو load کنم.یه چیزهایی توی سایت پیدا کردم.مثل این:
    https://barnamenevis.org/showth...&highlight=dll
    منتها متوجه نشدم که چجوری باید dll رو رجیستر کنم؟
    فقط میخوام از دستگاه برای نوشتن و خواندن بارکد استفاده کنم.
    در ضمن من توابع داخل فایلهای dll رو هم ندارم.
    لطفا کمکم کنید.
    ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    یه فایل pdf هم همراهش هست که فکر میکنم توابع رو توضیح داده باشه.
    لطفا توابع ارسال و دریافت داده رو معرفی کنید..فکر کنم به زبان c باشه.
    ممنونم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    منتها متوجه نشدم که چجوری باید dll رو رجیستر کنم؟
    نيازي به رجيستر كردن نداري. فقط كافي است كه Dll ها رو در كنار برنامه خودت قرار بدي. البته اگه دوست داري كه Dll رو در يك پوشه ي ديگه قرار بدي بايد در اعلان تابعي كه مي نويسي مسير نسبي Dll رو نسبت به فايل اجرايي برنامه بنويسي:
    به عنوان مثال:
    function External_Fun(Par1:DataType): DataType ; external 'Directory\DllName.DLL';

    بعد از انجام اين كار ميتوني كه توابع رو فراخوني كني (مثل همون صفحه اي كه لينكش رو گذاشتي)
    دفت كن كه در مورد اعلان تابع به حروف كوچك و بزرگ توجه كني، در غير اين صورت با يك استثنا (Error) مواجه ميشي!!!
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : چهارشنبه 28 بهمن 1388 در 17:58 عصر

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    به عنوان مثال تابعي كه در فايل PDF اشاره شده به صورت int _stdcall MF_Halt(int DeviceAddr) است مي توان به شكل زير به معادل دلفي تعريف كرد.
    function MF_Halt(DeviceAddr : Integer): Integer; external 'MF_API.dll';


    در زير هم معادلهاي نوعهاي متغير در C و دلفي نشان داده شده است. (سمت چپ براي زبان C و سمت راست براي Delphi)

    char -----------> ShortInt
    BYTE, unsigned short -----------> Byte
    short -----------> SmallInt
    unsigned short -----------> Word
    int, long -----------> Integer, LongInt
    unsigned long -----------> Cardinal, LongWord
    __int64 -----------> Int64
    float -----------> Single
    double -----------> Double
    longdouble -----------> Extended
    VARIANT, Variant, OleVariant -----------> Variant, OleVariant, TVarData
    char -----------> Char
    WCHAR -----------> WideChar
    AnsiString -----------> String (before delphi 2009)
    char * -----------> PChar
    LPCWSTR -----------> PWideChar
    WideString -----------> WideString
    (Any 1-byte) -----------> Boolean, ByteBool
    (Any 2-byte) -----------> WordBool
    BOOL -----------> BOOL, LongBool

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    با تشکر از شما
    ببینید من دستگاه رو با پورت usb وصل می کنم و فایل dl رو فراخونی میکنم:
    Function    MF_ControlBuzzer(DeviceAddr:Integer;BeepTimer:Word  ):Integer;
    External 'MF_API.dll';

    و سپس به صورت زیر تابع رو فراخونی می کنم.این تابع باید یکی صدای بیپ به انداره 3 ثانیه تولید کنه.
    Status:=MF_ControlBuzzer(0,30);

    زمانی که برنامه رو اجرا میکنم عدد 33 رو نشون میده و بعد خطای زیر ظاهر میشه:
    access violation at 0x78ecd:write of address0x00030ffc

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    این هم فایلهای dll
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar DLL.rar‏ (35.4 کیلوبایت, 549 دیدار)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    آقا تورو خدا یکی کمک کنه

  8. #8

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من اين كدها رو تست كردم . به نظر من مشكل از جاي ديگه هست. شما در اينجا از روش فراخواني ايستا براي بكارگيري توابع درون DLL استفاده كرده ايد. اگر اين قسمت برنامه مشكل داشت برنامه شما اجرا نمي شد و اين در حالي است كه برنامه شما اجرا مي شود. من پيشنهاد مي كنم كه براي امتحان يك پروژه فاقد كدهاي اضافي توليد كنيد و اين تكه كدها را در آن تست كنيد. يا به عنوان روش دوم از بلوك try..except به شكل زير استفاده كنيد تا ببينيد كه مشكل از كجا است.

     try
    { Write Code Here }
    except on E: Exception do
    ShowMessage(e.Message);
    end;

  9. #9

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    يك سوال: آيا دستگاه شما براي اين كه درست كار كند نياز به نصب يك درايور مخصوص ندارد؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط Ashayeri مشاهده تاپیک
    يك سوال: آيا دستگاه شما براي اين كه درست كار كند نياز به نصب يك درايور مخصوص ندارد؟
    چرا من درایور رو نصب کردم.مشکلی با درایور نداره.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط Ashayeri مشاهده تاپیک
    من اين كدها رو تست كردم . به نظر من مشكل از جاي ديگه هست. شما در اينجا از روش فراخواني ايستا براي بكارگيري توابع درون DLL استفاده كرده ايد. اگر اين قسمت برنامه مشكل داشت برنامه شما اجرا نمي شد و اين در حالي است كه برنامه شما اجرا مي شود. من پيشنهاد مي كنم كه براي امتحان يك پروژه فاقد كدهاي اضافي توليد كنيد و اين تكه كدها را در آن تست كنيد. يا به عنوان روش دوم از بلوك try..except به شكل زير استفاده كنيد تا ببينيد كه مشكل از كجا است.

     try
    { Write Code Here }
    except on E: Exception do
    ShowMessage(e.Message);
    end;
    دوست عزیز من با این روش کار نکردم.ممکنه یه نمونه کد کامل بذارید.(از همین بلاک)

  12. #12

    Lightbulb نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    اگه منظورت استفاده از اين دستگاهه :



    شما نياز به هيچ گونه dll نداريد و به راحتي مي تونيد با استفاده از كامپوننت TComPort اون رو مديريت كنيد .
    براي اين كار پس از نصب دراور دستگاه با مراجعه به Device Manager پورتي رو كه به دستگاه شما اختصاص يافته رو پيدا كنيد و در قسمت Properties كامپوننت Tcomport مقادير زير رو مقداردهي كنيد :

    BaudRate = br9600
    DataBits = dbEight
    Discardull = True
    Port = COM4 //نام پورت مربوط به دستگاه
    StopBits = sbOneStopBit

    پس از انجام تنظيمات مي توني با Active كردن كامپوننت در قسمت OnRxChar شماره كارت رو بخوني :


    procedure TForm1.ComPort1RxChar(Sender: TObject; Count: Integer);
    var
    Str: String;
    Count :Integer;
    begin
    ComPort1.ReadStr(Str, Count);
    Memo1.Text := Memo1.Text + Str;
    End;

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    با سلام و تشکر از شما
    من از پورت usb استفاده میکنم.آیا کامپوننت جواب میده؟

  14. #14

    Lightbulb نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط Batman مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از شما
    من از پورت usb استفاده میکنم.آیا کامپوننت جواب میده؟
    پس از نصب درايور ، يه پورت كام به سخت افزار شما اختصاص پيدا ميكنه و اغلب COM4 رو بر ميداره ، پس صددرصد كار ميكنه .

    من خودم باهاش برنامه نوشتم ، براي حضور غياب يه غذاخوري .

  15. #15

    Lightbulb نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من يه مثال دمو برات آپلود كردم ، موفق باشي ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط دلفــي مشاهده تاپیک
    من يه مثال دمو برات آپلود كردم ، موفق باشي ...
    برنامه شما خطای زیر رو میده:
    Unable to open com port(win error code: 2)

    در ضمن من از ویندوز 7 استفاده می کنم.ولی همراه این دستگاه(Buyer model:RFT-230-2 Ver:2) یک برنامه demo هم دادن که برنامه درست کار میکنه.ببینید برنامه demo برای خوندن tag باید 5 مرحله رو طی کنه:
    1-request
    2-Anticoll
    3-select
    4-load key
    5-Authentication
    6-read/write
    توی مرحله 6 دستگاه آماده میشه تا داخل tag رو بخونه یا توش بنویسه.حالا من نمیدونم که شما چطوری میتونید به همین سادگی توش بنویسید یا ازش بخونید.
    در ضمن من وقتی که دستگاه رو نصب میکنم توی device manager به قسمت Universal Serial Bus Controllers گزینه زیر اضافه میشه:
    IC Card Reader
    منتها اون گزینه هایی که شما گفتید رو نتونستم از توی Properties پیدا کنم.
    در ضمن من کامپوننت ComPort رو هم نصب کردم.
    به خاطر همین هستش که میگم باید تلفنی صحبت بشه.
    راستی ممکنه source برنامه رو هم بذارید؟
    بهرحال از اینکه وقت میذارید ممنونم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    راستی منظور از نوع داده AnsiChar چیه؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    دوست عزیز شما ظاهرا برنامه ای که نوشتید فقط بارکد رو میخونه.درسته؟
    من موفق شدم که با دستگاه ارتباط برقرار کنم.(Port 3).منتها نمیدونم چجوری باید بارکد رو بخونم.در واقع اون دو تا متغیر از نوعهای AnsiChar و Count که از نوع integer هستش رو بیشتر توضیح بدید.و اینکه این procedure چجوری باید فرواخونی بشه.مثلا توی Button1 کد زیر درسته؟
    ComPort1.OnRxChar(Owner,0);

    یا باید این کد رو درون یه Timer نوشت؟
    ممنونم.

  19. #19

    Lightbulb نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    دوست عزیز شما ظاهرا برنامه ای که نوشتید فقط بارکد رو میخونه.درسته؟
    Card Reader است .

    در ضمن من وقتی که دستگاه رو نصب میکنم توی device manager به قسمت Universal Serial Bus Controllers گزینه زیر اضافه میشه:
    IC Card Reader
    شما پس از نصب درايور تو قسمت device manager بايد به گزينه ها (Ports (COM & LPT نگاه كنيد نه به Serial Bus Controllers !!!

    من موفق شدم که با دستگاه ارتباط برقرار کنم.(Port 3).منتها نمیدونم چجوری باید بارکد رو بخونم.در واقع اون دو تا متغیر از نوعهای AnsiChar و Count که از نوع integer هستش رو بیشتر توضیح بدید.و اینکه این procedure چجوری باید فرواخونی بشه.مثلا توی Button1 کد زیر درسته؟
    ComPort1.OnRxChar(Owner,0);

    یا باید این کد رو درون یه Timer نوشت؟
    نيازي به تايمر نيست ، پس از اضافه كردن ابزار TComPort و Memo به روي فرم كافيه در روال OnRxChar از ابزار ComPort كد زير رو وارد كني :

    procedure TForm1.ComPort1RxChar(Sender: TObject; Count: Integer);
    var
    Str: String;
    begin
    ComPort1.ReadStr(Str, Count);
    Memo1.Text := Memo1.Text + Str;
    End;
    procedure TForm1.ComPort1RxChar(Sender: TObject; Count: Integer);varStr: String;Count :Integer;beginComPort1.ReadStr(Str, Count);Memo1.Text := Memo1.Text + Str;End;

    یک شنبه 02 اسفند 1388 09:17 صبح


    برنامه شما خطای زیر رو میده:

    کد:
    Unable to open com port(win error code: 2)
    به خاطر اينه كه شما پورت مربوط به دستگاه رو درست معرفي نكرديد !

    منتها اون گزینه هایی که شما گفتید رو نتونستم از توی Properties پیدا کنم.
    اون مشخصات تو Properties هاي ابزار TcomPort هستند ، اگه در كامپوننتي كه شما نصب كرديد وجود ندارن حتما شما از كامپوننتي متفاوت استفاده كرديد ، تا اونجايي كه من اطلاع دارم دو نوع كامپوننت با اين نام وجود دارد .
    كامپوننتي كه من مد نظرم است اينه : DsgnCport7.bpl كه 6 ابزار با خودش نصب مي كنه و يكيش هم همون TComPort است .

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من از ویندوز 7 استفاده میکنم.اما این قسمتی که توی device manager بهش اشاره کردید رو نمیتونم پیدا کنم.اما تو همون قسمت universal Serial Controllers برای دستگاه port3 رو معرفی کرده.در ضمن میشه درباره اون دو تا پارامتر هم توضیح بدید؟
    ممنونم.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من موفق شدم کامپوننت رو نصب کنم.دقیقا همون چیزی هستش که گفتید.6 تا ابزار داره.شی ComPort1 رو روی صفحه میذارم و تنظیمات زیر رو اعمال می کنم:
    BaudRate = br9600
    DataBits = dbEight
    Discardull = True
    Port = COM3
    StopBits = sbOneStopBit

    و یه memo و یه button و یه ComPort1 روی صفحه میذارم برای Button کد زیر رو می نویسم:
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    ComPort1.Connected:=True;
    ComPort1.OnRxChar(Owner,0);
    end;

    و در رویداد OnRxChar مربوط به ComPort هم کد زیر رو مینویسم:
    procedure TForm1.ComPort1RxChar(Sender: TObject; Count: Integer);
    var
    Str:AnsiString;
    begin
    Str:='123';
    ComPort1.ReadStr(Str,Count);
    Memo1.Text:=Memo1.Text + Str;
    end;

    گاهی مواقع خطای زیر رو میده:
    ComPort Error:Unknown Error #32 on Com3

    و گاهی مواقع هم که Port رو درست شناسایی میکنه خطای AV میده:
    Access Violation at Address 00000000 Read of address 00000000
    آخرین ویرایش به وسیله Batman : دوشنبه 03 اسفند 1388 در 09:47 صبح

  22. #22

    Lightbulb نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط Batman مشاهده تاپیک
    من موفق شدم کامپوننت رو نصب کنم.دقیقا همون چیزی هستش که گفتید.6 تا ابزار داره.شی ComPort1 رو روی صفحه میذارم و تنظیمات زیر رو اعمال می کنم:
    BaudRate = br9600
    DataBits = dbEight
    Discardull = True
    Port = COM3
    StopBits = sbOneStopBit

    و یه memo و یه button و یه ComPort1 روی صفحه میذارم برای Button کد زیر رو می نویسم:
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    ComPort1.Connected:=True;
    ComPort1.OnRxChar(Owner,0);
    end;

    و در رویداد OnRxChar مربوط به ComPort هم کد زیر رو مینویسم:
    procedure TForm1.ComPort1RxChar(Sender: TObject; Count: Integer);
    var
    Str:AnsiString;
    begin
    Str:='123';
    ComPort1.ReadStr(Str,Count);
    Memo1.Text:=Memo1.Text + Str;
    end;

    گاهی مواقع خطای زیر رو میده:
    ComPort Error:Unknown Error #32 on Com3

    و گاهی مواقع هم که Port رو درست شناسایی میکنه خطای AV میده:
    Access Violation at Address 00000000 Read of address 00000000

    نوشتن اين كد :

    ComPort1.OnRxChar(Owner,0);

    اضافيه !

    درضمن براي Str هم نبايد مقدار بديد ! اين كد هم اضافيه !

    Str:='123';

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نوع کارتهای شما چی بوده؟
    یعنی اگه من از نوع کارتهای شما داشته باشم و روبه روی دستگاه بگیرم و سپس اون کد رو اجرا کنم محتویات کارت رو داخل Memo میتونم بببینم؟

  24. #24

    Lightbulb نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط Batman مشاهده تاپیک
    نوع کارتهای شما چی بوده؟
    نوع كارت هاي من از نوع RF card هستند .
    مگه شما هنوز كارت نداريد ، پس با چي برنامه رو تست مي كنيد ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط Batman مشاهده تاپیک
    یعنی اگه من از نوع کارتهای شما داشته باشم و روبه روی دستگاه بگیرم و سپس اون کد رو اجرا کنم محتویات کارت رو داخل Memo میتونم بببینم؟
    بله ، فقط يه كم بايد در نوشته بالاي شما تغيير داد و اينطوري نوشت :

    یعنی اگه من از نوع کارتهای شما داشته باشم و اون کد رو اجرا کنم و سپس روبه روی دستگاه بگیرم محتویات کارت رو داخل Memo میتونم بببینم؟ بله

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    کارت من از نوع Mifare 1k هستش؟به خاطر همینه که میگم 5 مرحله داره.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من دو نوع tag براتون میذارم لطفا بگید که کدوم یک از Tagهارو امتحان کردید.
    tag اولی tag از نوع read/write هستش و tag دومی برای حضور و غیاب یه اداره هستش.
    در ضمن من توی Procedure مربوط به RxOnChar کدهایی رو که گفتید نوشتم.خوب حالا چجوری و کجا Procedure رو فراخونی کنم؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 001.JPG‏ (49.8 کیلوبایت, 767 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 002.JPG‏ (37.4 کیلوبایت, 746 دیدار)

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    دوست عزیز میشه کامپوننت comportی رو که خوتون استفاده کردید رو واسم Upload کنید؟ممنونم

  28. #28

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    اين هم يك مثال از بلوك try..except براي به دام انداختن خطاها :
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    a: extended;
    b: Integer;
    begin
    a := 10;
    b := 0;

    try
    ShowMessage(FloatToStr(a / b));
    except
    on E: Exception do
    ShowMessage(e.Message);
    end;

    end;


    نكته : هميشه كدهاي خود را در داخل اين بلاك بنويسيد، چون اگر در سيستم مشتري نرم افزار شما يك Remote Debuger نصب شده باشد با رخ دادن اولين استثناي مديريت نشده در برنامه، برنامه ي شما به طرز وحشتناكي خاتمه ميابد!!!!!!

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من یه درخواست Source code برای دلفی به سایت سازنده دستگاه دادم . اونها هم یه نمونه برام فرستادن.منتها من که چیزی ازش سر در نیاوردم.لطفا یه نگاهی بهش بندازید.
    http://rapidshare.com/files/35440654..._code.rar.html

  30. #30

    Lightbulb نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط Batman مشاهده تاپیک
    من دو نوع tag براتون میذارم لطفا بگید که کدوم یک از Tagهارو امتحان کردید.
    tag اولی tag از نوع read/write هستش و tag دومی برای حضور و غیاب یه اداره هستش.
    در ضمن من توی Procedure مربوط به RxOnChar کدهایی رو که گفتید نوشتم.خوب حالا چجوری و کجا Procedure رو فراخونی کنم؟
    از هر دوتاش هم ميشه استفاده كرد ولي من از كارت استفاده كردم .

    لازم نيست RxOnChar رو جايي فراخواني كنيد ، اين پروسيجر خود به خود هنگام دريافت داده از پورت مربوطه اجرا ميشه .

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من مثال كامل كار با كارتهاي مايفر و password دار كردن ركوردهاي آنها را با vb دارم اگر خواستيد براتون بگذارم

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام.
    ببخشین من به تازگی درگیر انجام پروژه ای برای کا با RFT-200 شدم
    مباحث دوستان در این بخش را کامل مطالعه کردم. من هم مشکلاتی Batman دارم
    دستگاه من از طریق کابل USB به سیستم (labtop) کانکت می شه و بعد از اتصال و نصب دریوار مربوطه اصلاً در Device Manager گزینه ای مربوط به Port(چه سریال و چه موازی) وجود نداره که بطونم از طریق TComPort بهش دسترسی پیدا کنم.
    همراه با دستگاه چند DLL به من داده شده که باید از MF_API.dll استفاده کنم ولی مشکل اینجاست که با فراخوانی هر یک از توابع این Dll یک خطا(دسترسی غیر مجاز به حافظه) ایجاد میشه.
    من در کارم متوقف شدم و احتیاج به کمک دارم.
    لطفاً دریغ نکنید.

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    دستگاه من از طریق کابل USB به سیستم (labtop) کانکت می شه و بعد از اتصال و نصب دریوار مربوطه اصلاً در Device Manager گزینه ای مربوط به Port(چه سریال و چه موازی) وجود نداره که بطونم از طریق TComPort بهش دسترسی پیدا کنم.
    وقتي با usb اتصال برقرار ميشود نيازي به باز كردن port نيست فقط بجاي com3وارد ميكنيد usb

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    دوستان عزیز من هم مشکل دوستان را داشتم که با جستجو به تاپیک شما برخوردم .
    آیا کسی مشکل دسترسی به حافظه را حل کرد ؟ من سورس #C و VB رو اجرا می کنم درسته ولی دلفی نه ؟

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من مشکل را حل کردم
    اگر دوست داشین Email بدین تا راهنمای استفاده را برایتون ارسال کنم

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من ایمیل شما رو پیدا نکردم ولی در پیغام خصوصی ایمیل خودم را فرستادم
    با تشکر فراوان .

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    Aliasghar جان هنوز منتظریمــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــا . هیچ ایمیلی از شما دریافت نکردم .

    ایمیل من : f.ghasemi@gmail.com

  38. #38

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    تورو خدا کامپوننت DsgnCport7.bpl رو بهم بدین

    hesarkhani@gmail.com

  39. #39

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    چرا قسم میدی ؟
    بیا یه dll بدم برو مستقیم با RFT200 کار کن خودش مستقیم همه فانکشناشو ران می کنه (البته اگه مشکلتون همین بود)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. #40

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    ببخشید من این فایل شما را دانلود و اجرا کردم ولی هم فایل اجرایی که فرستادید و هم موقع اجرای برنامه از طریق سورس پیغام زیر داده میشه و برنامه دستگاه را نمیشناسه و برنامه اجرا نمیشه .

    Class not registered,ClassID:{8A065704-BC54-421C-9026-FB97A3B03EC8}


    ممنون میشم راهنماییم کنید .

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •