صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 85

نام تاپیک: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

  1. #41

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    ببخشید من این فایل شما را دانلود و اجرا کردم ولی هم فایل اجرایی که فرستادید و هم موقع اجرای برنامه از طریق سورس پیغام زیر داده میشه و برنامه دستگاه را نمیشناسه و برنامه اجرا نمیشه .

    Class not registered,ClassID:{8A065704-BC54-421C-9026-FB97A3B03EC8}


    ممنون میشم راهنماییم کنید .

  2. #42

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    آقا کسی نیست جواب منو بده ...
    دو روز گذشته و هیچ کس جواب منو نداده ...

  3. #43

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام دوست عزیز

    کلاس dll مربوط به برنامه نصب نشده لطفا قبل از استفاده از کد برنامه اونو نصب کنید.add class.jpg

    با تشکر

  4. #44

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    این کار را هم کردم ولی باز هم همون پیغام را نشون میده !!!!!!!

    2.JPG

    راه کار دیگه ای وجود داره ؟؟؟؟

  5. #45

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    من درایور دستگاه rft200 رو نیاز دارم
    اگر ممکن راهنمایی کنین
    ممنون

  6. #46

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    با سلام خدمت دوستان عزيز. آقا من ميخوام با C#‎ برنامه اي بنويسم كه بتونم با اين دستگاه كار كنم. اما متاسفانه DLL هاي ارائه شده براي زبان C++‎ بوده و جوابگو براي C#‎ نيس. كسي هست بتونه كمك كنه ؟

  7. #47

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام.
    چون خودم خيلي عذاب كشيدم تا اين دستگاه و دستگاه RFT-23x را با خود MF_API.dll و نه با كامپوننت راه بندازم، كلاسي رو آماده كردم تا دوستان ديگه هم استفاده كنن. اين كلاس رو خودم نوشتم و به راحتي مي تونيد از اون استفاده كنيد. نحوه استفاده از اون در توضيحات فايل اومده.
    موفق باشين.
    {
    Author: Ahmad.daneshvar (romixery@gmail.com)
    Feb-2012 Fractal Technologies® group
    ************************************************** ********
    Release Info
    ************************************************** ********
    RFID library for RFT-23x Reader Device - V1.0
    Need to 'MF_API.dll' and other DLLs:
    "CC3260.dll"
    "CC3260MT.dll"
    "EasyD12.dll"

    Passed x32 and x64 Machine test on Windows 7.
    ************************************************** *********
    Function List
    ************************************************** *********
    function loadDll;
    destructor freeDll;

    function rfGetDLL_Ver;
    function rfControlBuzzer;
    function rfInitComm;
    function rfControlLED;
    function rfRequest;
    function rfAnticoll;

    ************************************************** *********
    Example and Usage
    ************************************************** *********
    Usage and Example:
    var
    dev: TDevice;
    begin
    dev := TDevice.create;
    dev.loadDLL('MF_API.dll');
    dev.rfInitComm(pnUSB, 9600);
    dev.rfControlBuzzer(0, 30);
    dev.freeDll;
    end
    ************************************************** *********}
    unit Device;

    interface

    uses
    Winapi.Windows, Winapi.Messages, System.SysUtils, System.Variants, System.Classes,
    Vcl.Dialogs, vcl.Forms;

    type
    TPortName = (pnUSB, pnCOM1, pnCOM2, pnCOM3, pnCOM4, pnCOM5, pnCOM6, pnCOM7, pnCOM8);


    TDevice = class
    private
    handle : THandle;
    dllLoaded : Boolean;
    function byteAsString(arr : array of Byte) : String;
    function byteToString(arr : array of Byte) : String;
    function hexToInt(hexNum : String) : Integer;
    public
    constructor Create;
    function loadDll(dllName : PWideChar) : Boolean;
    destructor freeDll;

    function rfGetDLL_Ver (var rVer : String) : Integer;
    function rfControlBuzzer (DeviceAddr : Integer; BeepTime : Integer) : Integer;
    function rfInitComm (portname : TPortName; baud : LongInt) : Integer;
    function rfControlLED (DeviceAddr : Integer; LED1 : Integer; LED2 : Integer) : Integer;
    function rfRequest (DeviceAddr : Integer; mode : Integer; var cardType : String) : Integer;
    function rfAnticoll (DeviceAddr : Integer; var serialNumber : String) : Integer;
    end;

    TDeviceUtil = class
    private
    const BEEP_TIME : Integer = 10;
    const DELAY_TIME_BLANK : Integer = 100;
    const DELAY_TIME_LED : Integer = 2000;

    public
    procedure _MODE_OK(dev : TDevice);
    procedure _MODE_ERROR(dev : TDevice);
    end;

    implementation

    { TDevice }

    procedure LongDelay(DelayMs : Cardinal);
    var StopTime : Cardinal;
    begin
    StopTime := GetTickCount + DelayMs;
    while (GetTickCount < StopTime) do
    begin
    Application.ProcessMessages;
    Sleep(1);
    end;
    end;

    function TDevice.byteAsString(arr: array of Byte): String;
    var
    ind: Integer;
    val: String;
    begin
    for ind := 0 to length(arr) do
    val := val + intToStr(arr[ind]);
    result := val + #0;
    end;

    function TDevice.byteToString(arr: array of Byte): String;
    var
    ind: Integer;
    val: String;
    begin
    for ind := 0 to length(arr) do
    val := val + chr(arr[ind]);
    result := val + #0;
    end;

    constructor TDevice.Create;
    begin

    end;

    destructor TDevice.freeDll;
    begin
    FreeLibrary(handle);
    dllLoaded := false;
    end;

    function TDevice.hexToInt(hexNum: String): Integer;
    begin
    result := strToInt('$' + hexNum);
    end;

    function TDevice.loadDll(dllName: PWideChar): Boolean;
    begin
    handle := LoadLibrary(dllName);
    if handle >= 32 then
    result := true
    else
    result := false;
    dllLoaded := result;
    end;

    function TDevice.rfAnticoll(DeviceAddr: Integer;
    var serialNumber: String): Integer;
    var
    MF_Anticoll_DLL : Function (DeviceAddr : Integer;
    snr : array of byte) : Integer; stdcall;
    ba : array [0..3] of Byte;
    begin
    if (not dllLoaded) then exit;

    MF_Anticoll_DLL := GetProcAddress(handle, 'MF_Anticoll');
    result := MF_Anticoll_DLL(DeviceAddr, ba);
    serialNumber := byteAsString(ba);
    end;

    function TDevice.rfControlLED(DeviceAddr, LED1, LED2: Integer): Integer;
    var
    MF_ControlLED_DLL : Function (DeviceAddr : Integer; LED1 : Integer;
    LED2 : Integer) : Integer; stdcall;
    begin
    if (not dllLoaded) then exit;

    MF_ControlLED_DLL := GetProcAddress(handle, 'MF_ControlLED');
    result := MF_ControlLED_DLL(DeviceAddr, LED1, LED2);
    end;

    function TDevice.rfControlBuzzer(DeviceAddr, BeepTime: Integer): Integer;
    var
    MF_Control_Buzzer_DLL : Function (DeviceAddr : Integer;
    BeepTime : Integer) : Integer; stdcall;
    begin
    if (not dllLoaded) then exit;

    MF_Control_Buzzer_DLL := GetProcAddress(handle, 'MF_ControlBuzzer');
    result := MF_Control_Buzzer_DLL(DeviceAddr, BeepTime);
    end;

    function TDevice.rfGetDLL_Ver(var rVer: String): Integer;
    var
    MF_GetDLL_Ver_DLL : Function (rVer : array of byte) : Integer; stdcall;
    ba : array [0..31] of Byte;
    begin
    if (not dllLoaded) then exit;

    MF_GetDLL_Ver_DLL := GetProcAddress(handle, 'MF_GetDLL_Ver');
    result := MF_GetDLL_Ver_DLL(ba);
    rVer := byteToString(ba) + #0;
    end;

    function TDevice.rfInitComm(portname: TPortName; baud: Integer): Integer;
    var
    MF_InitComm_DLL : Function (portname : array of Byte; baud : Integer) : Integer; stdcall;
    ba: array [0..3] of Byte;
    begin
    if (not dllLoaded) then exit;

    MF_InitComm_DLL := GetProcAddress(handle, 'MF_InitComm');
    case portName of
    pnUSB: begin
    ba[0] := ord('U'); ba[1] := ord('S'); ba[2] := ord('B'); ba[3] := ord('');
    end;
    pnCOM1: begin
    ba[0] := ord('C'); ba[1] := ord('O'); ba[2] := ord('M'); ba[3] := ord('1');
    end;
    pnCOM2: begin
    ba[0] := ord('C'); ba[1] := ord('O'); ba[2] := ord('M'); ba[3] := ord('2');
    end;
    pnCOM3: begin
    ba[0] := ord('C'); ba[1] := ord('O'); ba[2] := ord('M'); ba[3] := ord('3');
    end;
    pnCOM4: begin
    ba[0] := ord('C'); ba[1] := ord('O'); ba[2] := ord('M'); ba[3] := ord('4');
    end;
    pnCOM5: begin
    ba[0] := ord('C'); ba[1] := ord('O'); ba[2] := ord('M'); ba[3] := ord('5');
    end;
    pnCOM6: begin
    ba[0] := ord('C'); ba[1] := ord('O'); ba[2] := ord('M'); ba[3] := ord('6');
    end;
    pnCOM7: begin
    ba[0] := ord('C'); ba[1] := ord('O'); ba[2] := ord('M'); ba[3] := ord('7');
    end;
    pnCOM8: begin
    ba[0] := ord('C'); ba[1] := ord('O'); ba[2] := ord('M'); ba[3] := ord('8');
    end;

    end;

    result := MF_InitComm_DLL(ba, baud);
    end;

    function TDevice.rfRequest(DeviceAddr, mode: Integer;
    var cardType: String): Integer;
    var
    MF_Request_DLL : Function (DeviceAddr : Integer; mode : Integer;
    CardType : array of byte) : Integer; stdcall;
    ba: array [0..1] of Byte;
    begin
    if (not dllLoaded) then exit;

    MF_Request_DLL := GetProcAddress(handle, 'MF_Request');
    result := MF_Request_DLL(DeviceAddr, mode, ba);
    cardType := byteAsString(ba);

    end;

    { TDeviceUtil }

    procedure TDeviceUtil._MODE_ERROR(dev : TDevice);
    begin
    dev.rfControlLED(0, 0, 1);
    dev.rfControlBuzzer(0, BEEP_TIME);
    LongDelay(DELAY_TIME_BLANK);
    dev.rfControlBuzzer(0, BEEP_TIME);
    LongDelay(DELAY_TIME_LED);
    dev.rfControlLED(0, 0, 0);
    end;

    procedure TDeviceUtil._MODE_OK(dev: TDevice);
    begin
    dev.rfControlLED(0, 1, 0);
    dev.rfControlBuzzer(0, BEEP_TIME);
    LongDelay(DELAY_TIME_LED);
    dev.rfControlLED(0, 0, 0);
    end;

    end.

  8. #48
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصقهان
    پست
    17

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من نیاز شدید به درایور این دستگاه در و
    یندوز سون 64 بیت دارم هرچی گشتم پیدانکردم...لطفا کمک کنید

  9. #49

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام بر اساتید بنده هم می خوام با rft230 کار کنم منتها رو سیستمم (win7)نصب نمیشه چیکار کنم؟

  10. #50

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200


  11. #51
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اونور ابرا!!!!!!!!!!!!
    پست
    15

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    دوست عزیز من این مشکله با نرم افزار Driver Esay حل کردم اون خودش یه دیوار بهم داد اگه میخوای یه میل بهم بده تا برات دیوارشو بفرستم

  12. #52
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اونور ابرا!!!!!!!!!!!!
    پست
    15

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط دلفــي مشاهده تاپیک
    من يه مثال دمو برات آپلود كردم ، موفق باشي ...
    سلام دوست عزیز میشه سورس این برنامه رو برام بذاری یا حداقل بگی چجوری اطلاعات رو از کارت میخونه؟

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    با سلام

    از دوستان کسی هست یک نمونه کد برای عملیات شناسایی کارت، خواندن و نوشتن بر روی کارت با دستگاه RFT-200 برای راهنمایی بزاره؟

    تشکر

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    دوستانی که تجربه کار با این دستگاه را دارید‏، لطفا جواب دهید !!!

    تشکر

  15. #55

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    اولاً اين دستگاه براي ويندوز 64 بيت درايور درست حسابي نداره. و بايد با پورت سريال بهش دستور بدين.
    ولي اگه با USB و ويندوز 32 بيت استفاده مي‌كنيد، نبايد مشكلي داشته باشين. اين كلاس كاملاً روشنه. با اين حال اگه مشكلي دارين بگين من راهنماييتون كنم. در كامنتها هم من يه مثال زدم. اين برنامه رو تحت دلفي XE و ويندوز 7 نوشتم و به خوبي كار ميكنه.
    قطعه كدي كه بالا گذاشتم رو در يك فايل Unit قرار بدين و با نام Device ذخيره كنيد. سپس اين يونيت رو در پروژتون use كنيد و ازش استفاده كنيد. كار سختي نيست. فقط توجه كنيد كه DLL هاي مربوطه رو در كنار برنامه قرار بدين يا اينكه آدرسشون رو درست در تابع loadDLL قرار بدين.
    اينم مثال:

    var
    dev: TDevice;
    begin
    dev := TDevice.create;
    dev.loadDLL('MF_API.dll');
    dev.rfInitComm(pnUSB, 9600);
    dev.rfControlBuzzer(0, 30);
    dev.freeDll;
    end

    توجه كنيد كه قبلش اين Device رو در پروژتون Uses كرده باشين.
    موفق باشين
    آخرین ویرایش به وسیله romixery : چهارشنبه 15 آذر 1391 در 10:56 صبح

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    Red face نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط romixery مشاهده تاپیک
    سلام
    اولاً اين دستگاه براي ويندوز 64 بيت درايور درست حسابي نداره. و بايد با پورت سريال بهش دستور بدين.
    ولي اگه با USB و ويندوز 32 بيت استفاده مي‌كنيد، نبايد مشكلي داشته باشين. اين كلاس كاملاً روشنه. با اين حال اگه مشكلي دارين بگين من راهنماييتون كنم. در كامنتها هم من يه مثال زدم. اين برنامه رو تحت دلفي XE و ويندوز 7 نوشتم و به خوبي كار ميكنه.
    قطعه كدي كه بالا گذاشتم رو در يك فايل Unit قرار بدين و با نام Device ذخيره كنيد. سپس اين يونيت رو در پروژتون use كنيد و ازش استفاده كنيد. كار سختي نيست. فقط توجه كنيد كه DLL هاي مربوطه رو در كنار برنامه قرار بدين يا اينكه آدرسشون رو درست در تابع loadDLL قرار بدين.
    اينم مثال:

    var
    dev: TDevice;
    begin
    dev := TDevice.create;
    dev.loadDLL('MF_API.dll');
    dev.rfInitComm(pnUSB, 9600);
    dev.rfControlBuzzer(0, 30);
    dev.freeDll;
    end

    توجه كنيد كه قبلش اين Device رو در پروژتون Uses كرده باشين.
    موفق باشين
    با سلام
    ممنون از راهنمایی شما
    من با این کدی که گذاشتید مشکلی ندارم (حداقلش این که خطا نمیده )! اما از چه کدی متوجه بشم که موقع اجرا فایل Dll و تنظیمات "پورت و کنترل بوق" درست بوده ؟؟؟ و اگه نشناخت یه پیغامی به کاربر داده بشه !!!
    و دوم این که
    بعد از شناخت و ارتباط با دستگاه (به کمک کلاس شما و توابع موجود) بتونه سریال دستگاه رو بخونه - بوق رو به صدا در بیاره - هر دو LED رو روشن و خاموش کنه !
    و با گذاشتن کارت جلوی دستگاه بتونه سریال کارت رو تشخیص بده و بریزه تو یه تکست باکس - یه بلاک از حافظه کارت رو بخونه - و عمل نوشتن رو بشه انجام داد.
    همه این امکانات تو فایل ضمیمه (دمو خود تولید کننده دستگاه (فایل exe)) هستش - لطفا ببینید چطور عمل میکنن!!!

    دومین فایل ضمیمه یه تست از نحوه استفاده از کلاس و فراخوانی همه توابع رو آماده کردم!(فایلهای dll رو بدلیل محدود بودن فایل آپلود شده در سایت نذاشتم - فک کنم تو پستای قبلی دوستان گذاشته باشن)
    لطفا راهنمایی کنید که از چه پارامترهایی هنگام فراخوانی توابع استفاده کنم و نتیجه شو تو لیست باکس بریزم؟

    دستگاه: RFT - 200
    سیستم عامل: Win7 - 64bit
    دلفی: XE2
    پورت سریال(COM4) رو هم میشناسه !!!

    ممنون جناب دانشور
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #57

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    دوستان کسی می دونه چطور باید کد های key a و یا key b رو تغییر داد برای بالاتر رفتن امنیت اطلاعات

  18. #58

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    ببينين تمام توابعي كه از DLL فراخواني ميشن، يك مقداري رو بر ميگردونن كه با توجه به مستندات توسعه براي دستگاه، و همچنين مقدار برگردانده شده، ميشه فهميد كه دستگاه اررور داده يا خير. متأسفانه من اين مستندات رو ندارم وگرنه براتون آپ ميكردم.
    براي مثال از اين كد براي دريافتن اينكه دستگاه شناخته شده است يا خير يا اينكه DLL يافت شده يا نه استفاده كنيد:
    function TreaderFrame.initDevice : boolean;
    begin
    device := TDevice.Create;
    if (not device.loadDll('MF_API.dll')) then
    begin
    fShowMessage('خطا در برقراري ارتباط', mtError);
    result := false;
    exit;
    end;
    if (device.rfInitComm(pnUSB, 9600) = 22) then
    begin
    fShowMessage('دستگاه يافت نشد', mtError);
    result := false;
    exit;
    end;
    result := true;
    end;

    اما در مورد دوم، ببينيد براي كار با دستگاه بايد توابع ذيل رو به ترتيب صدا بزنين:
    device.loadDll // for load DLL
    device.rfInitComm(pnUSB, 9600) // For port and boand set
    device.rfRequest(0 , 0, stringVarible) // for Address to access to device and check is tag ready for reading?
    device.rfAnticoll(0, tagCode); // for read tag code and put that in "tagCode" argument

    توجه كنيد كه هر بار بخواين يه تگ رو بخونيد نياز نيست DLL رو لود كنيد و initComm‌رو صدا بزنيد. كدهايي كه براي خواندن كد استفاده ميشن، rfRequest و rfAntiColl هست. يعني هر بار بخواين كد بخونيد از اين توابع استفاده كنيد. براي مثال، تابع زير رو من در يك تايمر قرار دادم تا مدام چك كنه كه آيا تگي وجود داره يا خير و اگه داره اون رو بخونه و فرم مربوطه رو ببنده:

    procedure TreaderFrame.readerTimerTimer(Sender: TObject);
    var ct : String;
    begin
    if (device.rfRequest(0, 0, ct) = 0) then
    begin
    device.rfAnticoll(0, tagCode);
    readerTimer.Enabled := false;
    deviceUtile._MODE_OK(device);
    ModalResult := mrOk;
    end;
    end;



    براي خاموش روشن كردن LED دستگاه از rfControlLED استفاده كنيد. براي مثال كد زير LED اول و دوم دستگاه را خاموش مي كند. و دومين خط دومين LED رو روشن ميكنه:

    rfControlLED(0, 0, 0);
    dev.rfControlLED(0, 0, 1);


    در مورد صدا هم از rfControlBuzzer استفاده كنيد.
    براي اينكه خودتون رو راحت كنيد، هر جا آرگومان deviceAddress بود، 0 بدين. همه چيز كاملاً روشنه ديگه.
    موفق باشين.

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    Unhappy نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام

    از راهنمایی خوبتون خیلی ممنونم!
    اما فعلا جواب نگرفتم !!!
    آیا این کدهایی که در زیر من استفاده کردم ایرادی داره؟
    ممنون میشم طوری راهنمایی کنید که نشون بده چطوری نتیجه هر تابع در یک شی تکست نشون داده بشه.

    procedure TForm1.But_OpenPortClick(Sender: TObject);
    var
    ct,tagCode : String;
    Device: TDevice;
    DeviceUtile:TDeviceUtil;
    begin
    Device := TDevice.create;
    Device.loadDLL('MF_API.dll');
    Device.rfInitComm(pnCOM4, 9600);
    Device.initDevice;
    Device.rfControlBuzzer(0, 30);
    Device.rfControlLED(0, 0, 0);
    Device.rfRequest(0 , 0, ct);
    Device.rfAnticoll(0, tagCode);
    //Device.freeDll;

    if (device.rfRequest(0, 0, ct) = 0) then
    begin
    Device.rfAnticoll(0, tagCode);
    Timer1.Enabled := false;
    DeviceUtile._MODE_OK(Device);
    ModalResult := mrOk;
    end;
    end;

    آخرین ویرایش به وسیله حسین خانی : جمعه 17 آذر 1391 در 16:32 عصر

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    Unhappy نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام مجدد
    انگار که اصلا دستگاه رو نمیشناسه !!!

    چون موقع تریس کردن تابع rfRequest پارامتراهایی که از Dll میخونه با وقتی که دستگاه اصلا به سیستم وصل نیست یکی هست و هیچ خروجی نداره
    مثلا همین کد زیر رو لطفا تست کنید.

    procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
    var
    ct,tagCode : String;
    Dev100: TDevice;
    DeviceUtile100:TDeviceUtil;
    begin
    Dev100 := TDevice.create;
    Dev100.loadDLL('MF_API.dll');
    Dev100.rfInitComm(pnCOM4, 9600);
    Dev100.initDevice;
    Dev100.rfControlBuzzer(0, 30);
    Dev100.rfControlLED(0, 0, 0);
    Dev100.rfRequest(0 , 0, ct);
    Dev100.rfAnticoll(0, tagCode);


    if (Dev100.rfRequest(0, 0, ct) = 0) then
    begin
    Dev100.rfAnticoll(0, tagCode);
    Timer1.Enabled := false;
    DeviceUtile100._MODE_OK(Dev100);
    ModalResult := mrOk;

    ListBox1.Items.Add('CardType: '+IntToStr(Dev100.rfRequest(0, 0, ct)));
    ListBox1.Items.Add('SNCard: '+IntToStr(Dev100.rfAnticoll(0, tagCode)));
    Dev100.freeDll;
    end
    else
    ListBox1.Items.Add('No Card for read');
    end;

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    Post نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط حسین خانی مشاهده تاپیک

    Dev100.rfInitComm(pnCOM4, 9600);
    Dev100.initDevice;
    Dev100.rfControlBuzzer(0, 30);

    بیشتر که بررسی کردم متوجه شدم تابع rfInitComm درست عمل نمیکنه و حتی خطا هم نمیده !!!
    نمیدونم جناب دانشور آیا این تابع رو بدون مشکل اجرا میگیرید یا نه؟
    اگه شما مشکلی ندارید به نظرتون مشکل کجاست؟
    از پورت نیست به نظرتون؟؟؟

    راستش اینطور که من متوجه شدم تابع rfInitComm وقتی که پورت رو نمیشناسه مقدار 34 رو برمیگردونه و اگر پورت موردنظر درست ست شده باشه مقدار صفر رو بر میگردونه !!!
    با این کد میتونید مقدار برگشتی رو ببینید:
    Edit1.Text := IntToStr(dev.rfInitComm(pnCOM8, 9600));
    ولی تو سیستم من پورت Com4 رو شناخته و موندم که کجاش گیره !!!
    توی 3 تا سیستم چک کردم (2 تا با ویندوز 7 و 64 بیت + 1 ویندوز xp )
    و اگه احتمالا از درایور باشه؟ آیا درایور مناسبی دارید تا به نتیجه برسیم؟
    آخرین ویرایش به وسیله حسین خانی : شنبه 18 آذر 1391 در 00:06 صبح دلیل: توضیحات بیشتر ...

  22. #62

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    ببينيد دوست عزيز، كدهايي كه گذاشتين مشكلي نداره. و مطمعناً دستگاه رو سيستم شما نشناخته يا درست نصب نشده. براي اينكه مطمئن بشين، از MFDemo استفاده كنيد و در تب Mifire همين توابع رو به ترتيب صدا بزنيد «بر روي كليدهاي مربوطه كليك كنيد». اگر اررور نداد يعني شناخته و در غير اين صورت، مشكل نه از دلفي هست و نه از كدهاي شما. مشكل از دستگاه و سيستمتونه.
    در ضمن من اين كلاسي رو كه نوشتم رو با USB تست كردم. اما مطمئناً با پورت COM‌ هم نبايد مشكلي داشته باشه.
    آرگومان 2 يا 3 تابع rfControlLEd رو به 1 كنيد كه حداقل يه چراغ روشن بشه. چون وقتي همه چراغها خاموشن، دوباره خاموش كردن اونها فايده اي نداره.

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط romixery مشاهده تاپیک
    براي اينكه مطمئن بشين، از MFDemo استفاده كنيد و در تب Mifire همين توابع رو به ترتيب صدا بزنيد «بر روي كليدهاي مربوطه كليك كنيد». اگر اررور نداد يعني شناخته و در غير اين صورت، مشكل نه از دلفي هست و نه از كدهاي شما. مشكل از دستگاه و سيستمتونه.
    در ضمن من اين كلاسي رو كه نوشتم رو با USB تست كردم. اما مطمئناً با پورت COM‌ هم نبايد مشكلي داشته باشه.
    سلام
    با MFDemo تست که میکنم درسته درسته (با پورت COM4: هم میشناسه دستگاه رو‏ - بوق میزنه - چراغا روشن و خاموش میشن و سریال کارت رو هم میخونه)
    اما با همین کدهایی که شما هم تائید میکنید خروجی نمیگیرم !!!

    با این شرایط به نظر هم پورت درسته و هم دستگاه و کارت سالم هستند.

    اگه فک میکنید از درایور هست لطفا درایوری که خودتون استفاده میکنید رو آپلود کنید
    ممنون از لطفتون

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    Unhappy نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط romixery مشاهده تاپیک

    if (device.rfInitComm(pnUSB, 9600) = 22) then
    begin
    fShowMessage('دستگاه يافت نشد', mtError);
    result := false;
    exit;
    end;
    result := true;


    یه نکته دیگه این که شما واسه کنترل تشخیص دستگاه شرط مربوطه رو 22 قرار دادید !!!
    چرا 22 ؟؟؟
    آیا این عدد مقدار بازگشتی پورت pnUSB هست؟ و آیا همه جا ثابته؟
    تریس که میکنم:
    پورتهای pnCom1 تا pnCom8 رو 34 برمیگردونه (چه دستگاه به سیستم وصل باشه و یا نباشه)
    ولی پورت pnUSB مقدار صفر بر میگردونه (چه دستگاه به سیستم وصل باشه و یا نباشه)!

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام مجدد

    درایوری که من دارم و ازش استفاده میکنم رو ضمیمه میکنم(اما جواب نمیگیرم ازش)
    دوستان اگه درایور مناسبی دارند لطفا به منم بدن

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    این توابع رو هم نوشتم ولی مثل تابع شما، 34 رو برمیگردونه !!!

    Function MF_InitComm (portname : String; baud : LONG) : LONG;  external 'MF_API.dll' ;
    Function MF_ControlBuzzer (DeviceAddr : Integer; var BeepTime : SHORT) : Integer; external 'MF_API.dll' ;

    procedure TForm1.But_buzzClick(Sender: TObject);
    var
    a : SHORT;
    begin
    Edit2.Text := IntToStr(MF_InitComm('COM4', 9600));
    a := 30;
    MF_ControlBuzzer(0, a);
    end;

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    با سلام

    سایر دوستان اگر تجربه ای تو این زمینه دارید! لطفا تو این بحث شرکت کنید
    آخرین ویرایش به وسیله حسین خانی : یک شنبه 19 آذر 1391 در 22:01 عصر

  28. #68

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام به همگی
    دوستان میدونم تاریخ این تایپیک خیلی وقته گذشته و مطالبش عالی بود . من به تازگی از این مدل دستگاهها خریدم ولی نیاز خیلی زیادی به کامپوننت تحت دات نتش دارم . میخوام از این دستگاه در یک سایت که با زبان asp.net است استفاده کنم .
    اگه امکانش هست کمکم کنید

  29. #69

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام من دستگاه RFT-200 دارم و USB هست . چطوری میتونم در Visual Basic 6.0 فراخوانی کنم ممنون میشوم اگر کمک کنید ...

  30. #70

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام کسی هست راهنمایی کنه. که از نوع USB داخل برنامه نویسی Visual Basic چطوری میشه فراخوانی کرد. ممنون

  31. #71

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام دوستان
    من توی ویندوز xp و با پورت usb و با زبان C#‎ پروژم بدون هیچ مشکلی کار میکنه
    اما جدیدا نیاز به کار کردن توی ویندوز 7 دارم
    تو ویندوز 7 حتی درایور هم نصب نمیشه
    مشه راهنمایی کنید
    ایمیل من nimasoftco@gmail.com

  32. #72

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام
    من با ویندوز 7 و برای C#‎ مشکل دارم
    درایور که نصب نمیشه
    کسی میتونه راهنمایی کنه و یه مثال برام بفرسته
    متشکرم
    nimasoftco@gmail.com

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    باسلام
    این فایلهای EasyD12 و MF_API را ممکنه برام بفرستید
    من نتونستم بدست بیارم
    ممنون

  34. #74

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام. ممنون میشم اگر منا بیشتر راهنمایی کنید. مشکل من نحوه نوشتن یا خوندن از کارته. ممنونم اگه زود جواب بدید.

  35. #75

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام. من نیاز به درایور این دستگاه برای ویندوز xp دارم. RTF--200
    از کجا میتونم دانلود کنم؟ تو سایت سازندش نتونستم پیدا کنم

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط aliasghar مشاهده تاپیک
    من مشکل را حل کردم
    اگر دوست داشین Email بدین تا راهنمای استفاده را برایتون ارسال کنم
    دوست عزیز راه حلتون رو در صورت صلاحدید در این تاپیک برای استفاده دوستان بگذارید

    با تشکر

  37. #77
    کاربر جدید آواتار mostafa5
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    2

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    سلام به همه
    من از اول این بحث نخوندم ببینم چی شده ولی منم یه زمانی سر این مسئله خیلی اذیت شدم یه نمونه سورس میذارم
    یادمه مشکل در ارتباط با دی ال ال ها سر متغیر ها بود.
    من دی ال ال ها رو هم گذاشتم یه موقع به مشکل نخورید البته دو تای اصلی رو ، در این نمونه سورس می تونید مقدار اعتبار کارت رو کاهش و یا افزایش بدین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa5 : یک شنبه 19 بهمن 1393 در 22:44 عصر

  38. #78

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    یک پست، یک کار خوب!
    آفرین به شما که کدت رو توزیع کردی.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  39. #79

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa5 مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    من از اول این بحث نخوندم ببینم چی شده ولی منم یه زمانی سر این مسئله خیلی اذیت شدم یه نمونه سورس میذارم
    یادمه مشکل در ارتباط با دی ال ال ها سر متغیر ها بود.
    من دی ال ال ها رو هم گذاشتم یه موقع به مشکل نخورید البته دو تای اصلی رو ، در این نمونه سورس می تونید مقدار اعتبار کارت رو کاهش و یا افزایش بدین
    دوست عزیز
    خیلی متشکر از اینکه تجربه خودتان را با دیگران به اشتراک گذاشتید.
    اما من برنامه شما را با اشکال کامپوننت های .....s باز میکنم.
    این کامپوننت از چه مجموعه ای است.

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

    من دنبال درایورش میگشتم این پست قدیمی رو دیدم
    خواستم بگم بدون DLL هم میشه
    من خودم مستقیم کار میکنم باهاش

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •