نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: errorprovider چيست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    178

    errorprovider چيست؟

    سلام به همه دوستان برنامه نويس.
    يه سوال دارم و اون اينه كه errorprovider چيه و كجا بدرد ميخوره.متشكرم از توجهتون

  2. #2

    Wink نقل قول: errorprovider چيست؟

    با سلام.
    Error Provider ابزاری بسیار ساده است که شما با استفاده از آن می توانید رخ دادن خطایی را به کاربرخود اطلاع دهید. برای مثال شما درون فرم اطلاعات ورودی خود فیلدی مانند نام دارید که باید توسط کاربر پر شود و در غیر این صورت به کاربر هشدار داده شود؛ در چنین شرایطی می توانید آیکن و متن هشداری را برای Error Provider خود تنظیم نمایید و در صورتی که کاربر کلید ثبت اطلاعات را فشرد و یا بی توجه از روی آن فیلد گذشت، آیکن Error Provider به صورت چشمک زن در کنار آن فیلد به نمایش در بیاید و با قرار گرفتن ماوس توسط کاربر برروی آن پیغام شما به صورت Tool Tip نمایش داده شود.
    این ابزار به صورت عمومی بجای مسج باکس های هشداری و اخطاری به کار گرفته می شود.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    178

    نقل قول: errorprovider چيست؟

    متشكرم از جواب كاملتون و يه سوال ديگه اينكه چطور ميشه ازش استفاده كرد؟
    من توي تالار گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.اگه ممكنه طرز استفادشو هم بگيد.بازم ممنون از توجهتون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    178

    نقل قول: errorprovider چيست؟

    بازم سلام.خودم تقريبا طرز كارشو ياد گرفتم كه براي دوستان هم ميذارم:
    كد زير برتي نمايش است:

    ErrorProvider1.SetError(TextBox1[name kontrole morede nazar], "payame morede nazar")

    و اين كد هم براي عدم نمايش آن:

    ErrorProvider1.Clear()

  5. #5

    نقل قول: errorprovider چيست؟

    من قبلا تو vs2005 برنامه vb می نوشتم و یک پروپرتی بود که در صورت خالی ماندن فیلد ها ارور میداد خود به خود کنار فیلد ستاره هم می گذاشت. اسمش required object یا همچین چیزی بود. الان دارم تو vs2010 برنامه C#‎ می نویسم اما همچین چیری رو پیذا نمی کنم... یعنی حذف شذه؟

  6. #6

    نقل قول: errorprovider چيست؟

    سلام ، من با vs 2005 کار نکردم ولی احتمال میدم اون یک Component سفارشی بوده و همچین قابلیتی رو بهش اضافه کرده... شما هم میتونین همچین کامپوننتی رو واسه خودتون طراحی کنین و دز پروژه های مختلفتون از اون استفاده کنین.

    موفق باشید./

  7. #7

    نقل قول: errorprovider چيست؟

    نقل قول نوشته شده توسط mhdhp86 مشاهده تاپیک
    من قبلا تو vs2005 برنامه vb می نوشتم و یک پروپرتی بود که در صورت خالی ماندن فیلد ها ارور میداد خود به خود کنار فیلد ستاره هم می گذاشت. اسمش required object یا همچین چیزی بود. الان دارم تو vs2010 برنامه C#‎ می نویسم اما همچین چیری رو پیذا نمی کنم... یعنی حذف شذه؟
    اون کامپوننت برای وب هستش، که هنوزم هست اما error provider برای ویندوزه

  8. #8

    نقل قول: errorprovider چيست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_ahr7 مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان برنامه نويس.
    يه سوال دارم و اون اينه كه errorprovider چيه و كجا بدرد ميخوره.متشكرم از توجهتون
    با د زیر میتوانی برای یک تکس باکس اررور بذاری:
    errorprovider1.seterror(textbox1,"test error"(
    'چای تکس باکس اسم چیزی که میخوای ارور کنارش بیاد بنویس جای "" ها متن اررور را بنویس '

    یا برای لاگ این شدن اررور میده که خالیه
    if textbox1.text = ""then
    errorprovider1.seterror(textbox1,"its empty"
    else
    messgebox.show("not bad")
    end if

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •