نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتخاب سطر هایی از یک جدول که در دو جدول دیگر وجود نداشته باشد

  1. #1

    انتخاب سطر هایی از یک جدول که در دو جدول دیگر وجود نداشته باشد

    سلام
    من میخوام سطر هایی از جدولم را انتخاب کنم که در دو جدول دیگه وجود نداشته باشد .
    مثلا سطر هایی از table1 که در table2 ,table3 وجود ندارد .
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.

  2. #2

    نقل قول: انتخاب سطر هایی از یک جدول که در دو جدول دیگر وجود نداشته باشد

    چیزی شبیه به این:
     

    select *
    from table_1 as t1
    where not exists
    (select *
    from table_2 as t2
    where t1.id = t2.id)
    and not exists
    (select *
    from table_3 as t3
    where t3.id = t1.id)

  3. #3

    نقل قول: انتخاب سطر هایی از یک جدول که در دو جدول دیگر وجود نداشته باشد

    ببخشید . query تون منطقش درسته ولی وقتی اجراش می کنم بدونه اینکه error بده اجرا میشه ولی سطر های درست را بر نمی گردونه...؟؟ تمام سطر هایی که تو جدول 2و3 هم هست نمایش میده.

  4. #4

    نقل قول: انتخاب سطر هایی از یک جدول که در دو جدول دیگر وجود نداشته باشد

    وای من شرمنده ام .........
    فیلد کلیدم روی id نبود اون رو عوض کردم درست شد.

  5. #5

    نقل قول: انتخاب سطر هایی از یک جدول که در دو جدول دیگر وجود نداشته باشد

    یک راه دیگر(قابل استفاده در نسخه ی 2005 و بالاتر):

    SELECT Col1, Col2, Col3 FROM Table_1
    EXCEPT
    (SELECT Col1, Col2, Col3 FROM Table_2
    INTERSECT
    SELECT Col2, Col2, Col3 FROM Table_3)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •