نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور connectionstring را در یک فایل text ذخیره کنیم

  1. #1

    چطور connectionstring را در یک فایل text ذخیره کنیم

    سلام دوستان من میخوام بتونم یه برنامه رو پس از setup ساختن بروی هر دستگاهی نصب کنم و وقتی که برای اولین بار بروی سیستمی نصب میشه کادری بیاد و نام سرور و sa و پسورد آنرا بگیرد و در فایل متن ذخیره کند و دیگه نام سرور رو از آن از فایل متن load کند
    چجوری درون فایل متن بنویسم و از آن بخوانم لطفا من را راهنمائی کنید.




  2. #2

    نقل قول: چطور connectionstring را در یک فایل text ذخیره کنیم

    من این کارو می کنم:
    اسمهای بانک و یوزر و پسورد و اسم سرور رو جداگونه تو 4 تا فایل کنار برنامه ذخیره می کنم...

  3. #3

    نقل قول: چطور connectionstring را در یک فایل text ذخیره کنیم

    این کار درست نیست ، بهتره با دستورهای SaveSeting این اطلاعات رو تو رجیستری ذخیره کنی و با GetSeting اون رو تو تکست باکس ها لود کنی. خواستی یک نمونه میذارم برات

  4. #4

    نقل قول: چطور connectionstring را در یک فایل text ذخیره کنیم

    دوست عزیز میشه یه نمونه کد سورس رو برام بذاری ببینم چطور اینکار رو بکنم؟

  5. #5

    نقل قول: چطور connectionstring را در یک فایل text ذخیره کنیم

    اینم یک نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •