نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تاييد خروج هنگام كليك بر روي ضربدر بالاي فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    تاييد خروج هنگام كليك بر روي ضربدر بالاي فرم

    با سلام.
    من مي خوام هنگامي كه كاربر بر روي ضربدربالاي فرم كليك مي كند از وي تاييد خروج از برنامه گرفته شود . من خودم در رويدادformclosing اين كار رو انجام مي دم ولي پيغام تاييد دو بار ظاهر مي شه . فرم مورد نظر MDIform هست . لطفا راهنمايي كنيد .
             
    private void mainmdiform_FormClosing(object sender,FormClosedEventArgs e)
    {
    DialogResult result = MessageBox.Show("آیا شما مطمئن هستید " + "؟", "تائید", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button2, MessageBoxOptions.RtlReading);
    if (result == DialogResult.Yes)
    Application.Exit();
    }

  2. #2

    نقل قول: تاييد خروج هنگام كليك بر روي ضربدر بالاي فرم

            private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    if (MessageBox.Show("اگر شما از برنامه خارج شوید تنظیمات شما از بین میرو\n آیا میخواهید خارج شوید؟", "Exit?", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Asterisk) == DialogResult.Yes)
    e.Cancel = false;
    else
    e.Cancel = true;
    }


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •