نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اشکال عجیب در connection string

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259

    اشکال عجیب در connection string

    سلام
    من برای پرکردن مقادیر یک DropDownlist از کانکشن زیر در هنگام لود صفحه استفاده میکنم

    <span dir=ltr>constr="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;D ata Source=C:\\Inetpub\\wwwroot\\App\\db\\db1.mdb";</span>

    در مرحله بعد که کابر مشخصات لازم را در تکست باکس ها وارد می کند با کلید ثبت، اطلاعات را وارد دیتابیس می کنم اما در این مرحله یعنی متد Button_Click مقدار کانکشن استرینگ Null شده است
    درضمن هیچکدام از تکست باکس ها و Dropdownlist پست بک نیستند.

    چرا؟؟؟ :mad: :mad:

  2. #2
    من که کانکشن هامو در page-load تعریف می کنم و هیچ مشکلی هم نداشته
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  3. #3
    C:\\Inetpub\\wwwroot\\App\\db\\db1
    فکر نمی کنی بخاطر اینکه 2 تا \ گذاشتی باشه
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    جناب kochol واقعیتش منم خودم موندم قضیه چیه؟ اصلا سر در نمی آورم !!! :confy2:

  5. #5
    بیا دیگه هر کاری بخوای بکنی باید این مثاله مشکلت را حل کنه

    OLE DB Provider for Microsoft Jet
    For standard security

    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" &amp; _
    "Data Source=c&#58;\somepath\myDb.mdb;" &amp; _
    "User Id=admin;" &amp; _
    "Password="

    If using a Workgroup &#40;System Database&#41;

    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" &amp; _
    "Data Source=c&#58;\somepath\mydb.mdb;" &amp; _
    "Jet OLEDB&#58;System Database=MySystem.mdw", _
    "myUsername", "myPassword"
    Note, remember to convert both the MDB and the MDW to the 4.0
    database format when using the 4.0 OLE DB Provider.


    If MDB has a database password

    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" &amp; _
    "Data Source=c&#58;\somepath\mydb.mdb;" &amp; _
    "Jet OLEDB&#58;Database Password=MyDbPassword", _
    "myUsername", "myPassword"

    If want to open up the MDB exclusively

    oConn.Mode = adModeShareExclusive
    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" &amp; _
    "Data Source=c&#58;\somepath\myDb.mdb;" &amp; _
    "User Id=admin;" &amp; _
    "Password="

    If MDB is located on a network share

    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" &amp; _
    "Data Source=\\myServer\myShare\myPath\myDb.mdb"

    If MDB is located on a remote machine

    - Or use an XML Web Service via SOAP Toolkit or ASP.NET
    - Or upgrade to SQL Server and use an IP connection string
    - Or use an ADO URL with a remote ASP web page
    - Or use a MS Remote or RDS connection string


    If you don't know the path to the MDB &#40;using ASP&#41;

    &lt;% ' ASP server-side code
    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" &amp; _
    "Data Source=" &amp; Server.MapPath&#40;"."&#41; &amp; "\myDb.mdb;" &amp; _
    "User Id=admin;" &amp; _
    "Password="
    %>
    This assumes the MDB is in the same directory where the ASP page is running. Also make sure this directory has Write permissions for the user account.


    If you don't know the path to the MDB &#40;using VB&#41;

    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" &amp; _
    "Data Source=" &amp; App.Path &amp; "\myDb.mdb;" &amp; _
    "User Id=admin;" &amp; _
    "Password="
    This assumes the MDB is in the same directory where the application is running
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  6. #6
    من برای پرکردن مقادیر یک DropDownlist از کانکشن زیر در هنگام لود صفحه استفاده میکنم

    constr="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\\Inetpub\\wwwroot\\App\\db\\db1.mdb";

    در مرحله بعد که کابر مشخصات لازم را در تکست باکس ها وارد می کند با کلید ثبت، اطلاعات را وارد دیتابیس می کنم اما در این مرحله یعنی متد Button_Click مقدار کانکشن استرینگ Null شده است
    دلیلش واضحه هست.
    Connection ها فقط در روال مربوطه جواب می دهند و پس از اتمام کار در روال، کانکشن null می شود.
    در تمامی روال ها، Connection باید مجددا باز شود.


    فکر نمی کنی بخاطر اینکه 2 تا \ گذاشتی باشه
    خیر.
    در C#‎.NET به دلیل اینکه علامت \، کاراکترهای کنترلی را مشخص می کند، برای مشخص کردن یک \ به عنوان کاراکتر، باید علامت \ را دو بار پشت سر هم نوشت.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    سلام
    جناب kochol واقعا کد خوبی نوشتید (در واقع refrence خوب) خیلی متشکرم
    همانطور که جناب Behrouz_Rad فرمودند \ مشکلی ایجاد نکرده
    اما آقای Behrouz_Rad من متغییر رشته ای را در خارج این روال تعریف کردم فقط در این روال مقدار دهی شده است آیا پس از خروج از یک روال مقادیر اختصاص داده شده به متغییر های خارج روال ازبین می روند؟
    اگر امکان دارد در مورد این موضوع توضیح دهید در زبان های دیگر متغییر Global داریم در #C به چه صورت می باشد؟

  8. #8
    منظورم از null شدن، null شدن Connection بود نه متغیر رشته ای.
    متغیر رشته ای را در فایل Web.Config تعریف کنید. مشکل شما حل می شود.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    متشکرم آقای Behrouz_Rad که وقتتون را در اختیارم گذاشتید من برم ببینم چطور میشه متغییر در Web.Config تعریف کرد.
    درضمن اشکال قضیه هم اینه که مقدار متغییر رشته ای را Null میکنه

  10. #10
    &lt;configuration>
    &lt;appSettings>
    &lt;add key="connectionString" value="server=&#40;local&#41;;initial catalog=mydatabase;uid=myuid;pwd=xxxx">&lt;/add>
    &lt;/appSettings>
    &lt;system.web>


    برای خوندنش هم

    System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSett  ings.GetValues&#40;0&#41;.GetValue&#40;0&#41;
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  11. #11
    در تنظیمات Web.Config که جناب kochol نوشتند، بهتره به جای کلمه (local)، از localhost استفاده کنید.

    در قسمت دوم کد ایشون هم که به منظور خواندن محتویات فایل Web.Config نوشته شده، بهتره به شکل زیر عمل کنید:

    Dim strConnection As String = ConfigurationSettings.AppSettings&#40; "connectionString" &#41;

    در زمانی که Key های زیادی در فایل Web.Config وارد شوند، کد فوق کارایی بیشتری از نظر سهل الوصول بودن به مقدار مورد نظر دارد.
    سعی کنید در زمانی که یک متغیر را به صورت سرتاسری تعریف می کنید، به آن یک مقدار پیش فرض نسبت دهید.

    موفق باشید.

  12. #12
    بهتره به جای کلمه (local)، از localhost استفاده کنید.
    من روی سرور این بهم جواب داد
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  13. #13
    جناب lochol عزیز!
    از باب اشکال عرض نکردم. اشاره کردم که بهتره.
    موفق باشید. :)

تاپیک های مشابه

  1. connection string در شبکه
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 15:21 عصر
  2. اشکال در connection string
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:14 صبح
  3. مشکل connection string
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:53 صبح
  4. connection string
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 18:43 عصر
  5. connection string
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 14:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •