نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: شمسی به میلادی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار s.Jabbari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    238

    شمسی به میلادی

    این قطعه کد تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل می کنه
    این 2 خطی رو که قرمز کردم کسی میتونه توضیح بده؟؟
    {
    int year = int.Parse(_date.Substring(0, 4));
    int month = int.Parse(_date.Substring(5, 2));
    int day = int.Parse(_date.Substring(8, 2));
    PersianCalendar p = new PersianCalendar();
    DateTime date = p.ToDateTime(year, month, day, 0, 0, 0, 0);

    return date;
    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226

    نقل قول: شمسی به میلادی

    خط اولی که قرمز کردی تعریف یک شی از کلاس تقویم شمسی ارائه شده با ویژوال استودیو است
    خط دوم هم تبدیل تاریخ و ذخیره در متغیری از نوع تاریخ است...اون صفرها که در تابع Todatetime گذاشته شده مربوط به درج ساعت و دقیقه و ثانیه و صدم ثانیه است.....
    اگر هنگام تعریف خطا داشتیدusing system.globalization رو دربالای فایل اضافه کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •