نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آپدیت کردن SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiLiver
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    109

    Unhappy آپدیت کردن SQL

    من یک تکتس باکس دارم که به Sql2008 متصل هست و داده ها رو هم نشون میده ، البته از طریق Wizard نه کد نویسی
    الان نمیتونم آپدیتش کنم همش ایراد میگیره از خط سومم
    دستور آپدیتمم هم اینه

    Validate();
    dataPhoneBindingSource.EndEdit();
    tableAdapterManager.UpdateAll(phoneBookDataBaseDat aSet);

    موقع آپدیت ایراد میگیره ها نه داخل برنامه ارروری نمیده!!!
    Error هم اینه
    https://barnamenevis.org/attach...1&d=1266424215
    لطفا به دادم برسید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehdiLiver
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    109

    Unhappy نقل قول: آپدیت کردن SQL

    ای بابا یعنی هیچکی نمیتونه مشکل منو حل کنه ؟
    مگه میشه؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: آپدیت کردن SQL

    اگه خود برنامهتو بذاری میتونم درستش کنم و دوباره بهت بدم وگرنه باید اینهارو که میگم دوباره چک کنی:
    1-query که برای آپدیتت نوشتی
    2-کدی که برای آپدیتت نوشتی
    3-و اگه به صحت و درستی همی این موارد اطمینان داری یک بار database را از dataset پاک کن و دوباره add کن .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •