نمایش نتایج 1 تا 40 از 109

نام تاپیک: سيستم فارسي نويس NTL_font

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام.
    راستش من تونستم از برنامه استفاده کنم اما با کار با فایل مشکل دارم. من قبلا کار با فایل انجام دادم اما نمی تونم توی برنامه آقای حسینی چطوری باید اطلاعات رو توی فایل ذخیره کنم .برنامه آقای داوود هم نمی شه با فایل کار کرد.

  2. #2

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    من با اجازه آقای حسینی یک کلاس به لایبراریشون اضافه کردم که یک خورده کار باهاش راحت تر بشه.
    برای نوشتن فونت کافیه به جای ساخت شیئ از روی کلاس Font از روی کلاس easyFont بسازید. با همون پارامتر های قبلی.

    easyFont eFont=new easyFont("/hello/1.png", character_bounds);
    حالا هرجا خواستید متنی بنویسید از دستور زیر استفاده کنید

    eFont.AppendText("من می توانم");

    و هر جا خواستید یک عکس اضافه کنید از دستور زیر که پارامتر اول آن شی ای از نوع Image، پارامتر دوم نام عکس و پارمتر سوم هم alignment عکس هست

    eFont.AppendImage(Image, Text, eFont.pic_Middle)
    این توابع هیچ کدوم چیزی چاپ نمی کنه. فقط بافر می کنه. هر فقط خواستید متن و عکس هایی که اضافه کردین چاپ بشه از دستور رایت استفاده کنید. این دستور دقیقا همون تابع write قبلی هست با این تفاوت که دیگر آرایه ای کاراکتری نمی گیره. چون توسط دستورات قبلی رشته ورودیش را دریافت کرده.

    موفق باشید

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط trustmiracle مشاهده تاپیک
    من با اجازه آقای حسینی یک کلاس به لایبراریشون اضافه کردم که یک خورده کار باهاش راحت تر بشه.
    برای نوشتن فونت کافیه به جای ساخت شیئ از روی کلاس Font از روی کلاس easyFont بسازید. با همون پارامتر های قبلی.

    easyFont eFont=new easyFont("/hello/1.png", character_bounds);
    حالا هرجا خواستید متنی بنویسید از دستور زیر استفاده کنید

    eFont.AppendText("من می توانم");

    و هر جا خواستید یک عکس اضافه کنید از دستور زیر که پارامتر اول آن شی ای از نوع Image، پارامتر دوم نام عکس و پارمتر سوم هم alignment عکس هست

    eFont.AppendImage(Image, Text, eFont.pic_Middle)
    این توابع هیچ کدوم چیزی چاپ نمی کنه. فقط بافر می کنه. هر فقط خواستید متن و عکس هایی که اضافه کردین چاپ بشه از دستور رایت استفاده کنید. این دستور دقیقا همون تابع write قبلی هست با این تفاوت که دیگر آرایه ای کاراکتری نمی گیره. چون توسط دستورات قبلی رشته ورودیش را دریافت کرده.

    موفق باشید

    سلام. برای استفاده از اسپرایت چی ؟ هیچ مشکلی نداره؟؟راستش می خواستم بدونم چرا وقتی یه جمله می نویسیم و بعد میخوایم از چند تا اسپرایت و عکس خارج از نوشته استفاده کنیم مشکل ایجاد می شه و باید از توابع ntl-font استفاده کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله hanieh_zakeri : یک شنبه 14 شهریور 1389 در 11:19 صبح

  4. #4

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام. برای استفاده از اسپرایت چی ؟ هیچ مشکلی نداره؟؟
    سلام. اسپرایت نمی دانم چیه. ممنون میشم اگر توضیح بدین

    راستش می خواستم بدونم چرا وقتی یه جمله می نویسیم و بعد میخوایم از چند تا اسپرایت و عکس خارج از نوشته استفاده کنیم مشکل ایجاد می شه و باید از توابع ntl-font استفاده کرد؟
    چه مشکلی؟ اگر منظورتون اینه که متون قبلی دوباره چاپ میشه به خار این هست که هنگام چاپ بافر را خالی نمی کنه. اون دوتا وکتور را تو تابع چاپ خالیش کنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    30

    Unhappy نقل قول:دو برابر کردن سایز فونتها

    اولا از این کد که گذاشتین متشکرم
    من می خوام این فونت دوبرابر بشه برای همین فایل فون را تو فوتوشاپ دو برابر کردم یعنی از 3715*19 به 7430*38 تغییر دادم و داخل کدم هم اندازه هر خانه آرایه character_bounds را در 2 ضرب کردم ولی دیگه برنامه اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •