صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 109

نام تاپیک: سيستم فارسي نويس NTL_font

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام به همگي،
    اول از همه ميخواستم از يكي از مديرها خواهش كنم، اگر امكان داره اين بحث رو در قسمت اول تالار J2ME قرار بدن تا به صفحات ديگه نره.

    چون يك پروژه اوپن سورس رو ميخوام توصيف كنم و فكر كنم خيلي از دوستان ميخوان اطلاعاتي در موردش كسب كنن.

    خوب، خيلي از دوستان خواستار سيستم فارسي نويس NTL_font شدن. من هم به عنوان كسي كه اين سيستم رو طراحي كرده ميخوام اون رو به صورت متن باز در اختيار همه دوستان قرار بدم. البته نه اون نسخه مبتدي رو، اين نسخه باحاله رو ميخوام اينجا بذارم.

    اول از همه بياين امتحانش كنين و بعد از اون در مورد روش كار با سيستم توضيح ميدم.

    راستي من 2 سال روي اين سيستم كار كردم تا به اينجا رسيده، اگر كسي با اين سيستم حال كرد و خوشش اومد و پول در آورد، و خواست تشكر كنه، به وبلاگم يه سري بزنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    اصول فونت هاي NTL_font و نحوه ايجاد يك شي از كلاس font

    سلام،
    چه كار كردين، امتحان كردينش؟

    در پوشه Type writer يه فايل Doc است كه كار با نرم افزار رو توضيح داده.
    يه كمي با هاش ور برين ميفهمين چي به چيه. ولي اگر هم متوجه نشديد، مشكلتون رو توي همين تاپيك بپرسيد، يا ايميل بزنيد. اگر هم ايميل بزنيد و هم اينجا مشكلتون رو مطرح كنيد كه خيلي بهتر ميشه.
    خلاصه من ايميلم رو روزي 3-4 بار ميچكم.

    خوب و اما خود كلاس نازنين font.
    در اين سيستم قبل از هر چيز مهمه بدونيد كه هر متني در يك كادر چاپ ميشه و هر كادري هم خوب مسلما يك X ,Y,Width,height داره.
    هر متني هم دراي رنگ هست كه چنين قالبي داره: 0xRRGGBB

    و اين بايد بدونيد كه كلاس font در هر لحظه از يك مجموعه كاراكتر استفاده ميكنه.
    اين مجموعه كاراكتر ها در داخل يك تصوير قرار دارند و يك آرايه bound معرف هر كدام از كاراكتر هاست، به اين صورت:
    با فرض اينكه آرايه از 1 تا n باشد:
    - اعداد ي كه در خانه هاي فرد هستند موقعيت X كاراكتر در تصوير مشخص مي كنند.
    - اعدادي كه در خانه هاي زوج هستند طول آن كاراكتر را مشخص مي كنند.

    كلاس font در هنگام فراخواني شدن، ابتدا از روي هر كاراكتر نمونه برداري مي كند و اطلاعات مربوط به پيكسل هاي سياه را در حافظه نگه داري مي دارد.
    اين كار كه همان روش Indexing است، تقريبا 7 ثانيه زمان مي برد. البته يك الگوريتم رو دارم طراحي ميكنم كه فقط در اولين باري كه نرم افزار كارش رو شروع ميكنه 7 ثانيه زمان ببره و در دفعه هاي بعدي فقط 2 ثانيه زمان ببره.

    خوب پس در اولين اقدام بايد يك object از كلاس font بسازيم.
    چه جوري؟ اين جوري:


    int character_bounds[] = {4,14,27,14,49,10,66,10,84,14,107,...,5663,5,3670, 4,3676,6,3686,7,3695,5,3703,3};
    font ft = new font("/1.png", character_bounds);



    همون طور كه ميبينيد اولين پارامتر نام فايل تصوير كاراكتر هاست و دوميش هم يه آرايه از نوع int براي معرفي مجموعه كاراكتر هاست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نوشتن متن با استفاده از كلاس font

    سلام،
    نوشتن متن با استفاده از اين كلاس مثل نوشيدن يك قورت، يا شايد هم غورت، ايستك اناره!

    اول از همه بايد بدوني كه در اولين باري كه NTL_font بار گذاري ميشه، رنگ فونت سياهه. ولي اگر تغييرش دادي، ديگه سياه نيست.

    و از اونجايي كه تغيير رنگ در اين سيستم كوچك ترين تاثيري روي سرعت نوشتن كاراكتر ها نداره، چون از Indexing استفاده شده، پس با خيال راحت، قبل از هر متن كوچك يا بزرگي كه ميخواهيد بنويسيد رنگ متن رو تعييد كنيد.

    متن رو اينجوري بنويسيد:

    /**
    * The text that will be show on the LCD.
    */
    char[] text ={231,82,65,68,231,231,82,84,76,231,57,...,3,230,7 0,61,79};
    //------- Determines the color of the text.
    ft.setColor(colors[colors_idx]);

    //------- Writes the main text in a frame.
    NTL_prop = ft.write(g, 0, 0, getWidth(), getHeight(),true,0,text,false);




    اما پارامتر هاي متد تابع write:
    1- يك شي از نوع Graphics كه در واقع همون شي Graphics اي است كه در قسمت پارامتر متد paint در داخل Canvas است.
    2- موقعيت X كادر متن.
    3- موقعيت Y كادر متن.
    4- طول كادر متن.
    5- عرض كادر متن.
    6- مشخص ميكند كه آيا متن از انتهاي كادر مي تواند بيرون بزند يا نه. از نوع Boolean
    7- تعداد خطوطي كه بايد نشان داده نشوند تا خطوط پايين تر نشان داده شوند. از اين پارامتر براي اسكرول كردن استفاده خواهيم كرد. براي اطلاعات بيشتر پست مربوط به NTL_writer_properties را بخوانيد.
    8-متن مورد نظر در قالب آرايه اي تك بعدي از نوع char و با استانداردU بي` پايه و اساس و افشين ( درنقش "من") در آوردي NTL_font
    9- آخري رو هرچي ميخواي بزني بزن. ولي اگر false بزني بهتره. در اصل كاراييش زمانيه كه امكان خفن تغييره رنگ در داخل متن رو بهش اضافه كنم.

    تابع setColor هم كه معلومه ديگه، يك پارامتر از نوع int و با استاندارد RRGGB دريافت ميكنه. باز نرين AARRGGBB بزنين و بعد بياين هي پست بدين كه چرا كار نميكنه.
    شي NTL_prop چيه؟ پست مربوطه رو بخونيد!
    آخرین ویرایش به وسیله mic_r_c : شنبه 01 اسفند 1388 در 15:36 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    NTL_writer_properties چيست؟

    سلام،
    اگر با كلاس فارسي ساز قبلي كار كرده باشيد متوجه مي شين كه اين NTL_writer_properties عجب كلاسه با كلاسيه و چقدر كار هايه اسكرول كردن متن رو دقيق و راحت ميكنه.

    اين كلاس داراي field هاي زير است:
    1- last_Y_pos آخرين موقعيت Y را در زمان نوشتن آخرين كاراكتر بر مي گرداند. مورد استفاده برنامه نويس نيست.
    2- last_X_pos مثل همون بالايي فقط در مورد X كار ميكنه، اينم به برنامه نويس دخلي نداره!
    3- Line_Quantity: تعداد كل خطوطي كه كاراكتر هاي داده شده< در اندازه عرض كادر و ارتفاع بينهايت مي سازند. خيلي كاري ندارد.
    4- Rest_lines: تعداد خطوطي كه از ارتفاع كادر زدن بيرون. بازم شما خيلي باهاش سرو كار نداريد مگر اينكه بخواهيد از اين اسكرولر هاي خطي بسازيد كه موقعيت متن را نمايش ميدهند.
    6- Frame_line_capacity: تعداد خطوطي كه ميتونند داخل فريم نمايش داده بشن. خيلي با هاش كاري ندارين.

    7- need_to_scroll_down: آها اينه! يك مقدار boolean كه اگر True باشه يعني نياز است كه به سمت پايين اسكرول بشه و اگر false بود يعني احتياجي نيست. وقتي ميگوييم بايد به سمت پايين اسكرول بشه يعني يه تعداد خط در زير كادر قرار گرفته اند و بايد بيان بالا.
    8- need_to_scroll_up: همون حرف هايي رو كه در بالا (7) زدم رو چپه كنيد، كارايي اين معلوم ميشه.

    روش استفاده:

    NTL_writer_properties NTL_prop = new NTL_writer_properties();
    //------- Writes the main text in a frame.
    NTL_prop = ft.write(g, 0, 0, getWidth(), getHeight() - ft.calcHeight() - 7,true,text_ignored_lines,text,false);

    //------ Checks the NTL_prop to draws the UP or DOWN arrow.
    if(NTL_prop.need_to_scroll_up)
    g.drawImage(ArrUp, 0, 10, Graphics.LEFT|Graphics.TOP);
    if(NTL_prop.need_to_scroll_down)
    g.drawImage(ArrDn, 0, getHeight()-ArrDn.getHeight()-30, Graphics.LEFT|Graphics.TOP);


    حالا به متد write نگاه كنيد!
    پارامتر هفتم به يك متغير تغيير داده شده. كار اين پارامتر اين است:
    اگر شما 10 تا سيب داشته باشي و بخواهي روي ميزي قرار بدي كه فقط جايه 8 تا سيبه، اون وقت مجبوري، 8 تا سيب رو روي ميز و بقيه رو خارج ميز بذاري. حالا اگر بخواي سيب نهم رو روي ميز بياري، بايد يك سيب از اول ميز برداري، و اگه بخواي دهمين سيب رو بذاري روي ميز بايد 2 سيب از اول ميز برداري تا سيب نهم و دهم بيان روي ميز قرار بگيرن.
    پس داريم:

    public void keyPressed(int keyCode)
    {
    int Game_Act = getGameAction(keyCode);

    if(Game_Act == Canvas.DOWN && NTL_prop.need_to_scroll_down)
    {
    text_ignored_lines ++;
    }
    else if(Game_Act == Canvas.UP && NTL_prop.need_to_scroll_up)
    {
    text_ignored_lines --;
    }

    if(keyCode == Canvas.KEY_STAR)
    {
    colors_idx = (colors_idx > colors.length-2 ? 0:colors_idx+1);
    }
    repaint();
    }


    از كليد ستاره و فشردن سريع و پشت سره هم، ميتونيد سرعت تغييره رنگ رو ببينيد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    درج تصوير در ميان متن

    سلام،
    شايد بخواهيد در ميان متن تصوير هم درج كنيد، مثل يك كتاب مصور.
    ابتدا بايد با كلاس PIC_page و field هاي آشنا شويد.
    كلاس font در داخل متن مي گرده و وقتي به كاراكتر تگ برخورد ميكنه، اطلاعات اون تگ رو تحليل ميكنه، اطلاعات تگ تصوير داراي 2 پارامتر است. پارامتر اول مربوط به نام تصوير و پارامت دوم مربوط به موقعيت تصوير در صفحه است، كه مي تواند يكي از موارد وسط، چپ و يا راست باشد.

    روش كار به اين صورت است كه ابتدا بايد يك آرايه از نوع PIC_page تعريف نمود و بعد فايل هاي تصويري كه نياز داريد كه نمايش داده شود را لود كنيد.
    سپس در يك حلقه هر كدام از خانه هاي آرايه مذكور را به شكل زير بار گذاري نماييد.

    //Loading 2 Images from the jar resource.
    Image img[] = {Image.createImage("/test.jpg"),Image.createImage("/Arrow.png")};
    //The name of Images.
    String img_name[] = {"test.jpg","Arrow.png"};
    //pics is a PIC_page object. Read the documents.
    PIC_page[] pics = new PIC_page[2];

    for(int i=0; i < pics.length; i++)
    {
    pics[i] = new PIC_page();
    pics[i].image = img[i];
    pics[i].tag = img_name[i];
    }

    و بعد از اينكه تمام خانه هاي آرايه مذكور را پر كرديد، آن را به شي كلاس font معرفي نماييد

    //Assigning the NTL_font PIC_IMGs with the pics array.
    ft.PIC_IMGs = pics;


    به همين سادگي!
    فقط يادتون باشه كه وقتي دارين توي برنامه ويندوز نام تصوير رو وارد مي كنيد، نامي هم كه اينجا به آرايه PIC_page معرفي ميكنيد بايد برابر باشند.
    يعني اگر تگ تصوير داراي نام test.jpg است، اينجا هم يكي از تصاوير را به همان نام test.jpg درج ميكنيم. در غير اين صورت خطا به وجود مي آيد.
    نمونه كد J2ME را به دقت مطالعه نماييد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    براي NTL_font فونت طراحي كنيد!

    سلام،
    يكي از خصوصيات NTL_font اينه كه هر فونتي، با هر اندازه اي كه بهش بدي، براي كلاس font فرقي نداره.
    پس لطفا با استفاده از اين Application فونت هاي مورد علاقه خودتون رو بسازيد و اگر دوست داشتيد اون ها رو اينجا upload كنيد تا بقيه هم فيض ببرند!
    البته قبل از هر چيز بايد بگم كه اين برنامه دقيق كار نميكنه، ولي با استفاده از photoshop بايد با خط هاي قرمز، سرو ته هر character رو مشخص كنيد. بعد با استفاده از يك برنامه كمكي كه يكي از دوستان زحمتش رو ميكشه، اين خط ها رو بخونيد. به اين صورت كه خط اول از چپ به راست، موقعيت X و بعد خط دوم رو بخونيد، بعد خط اول رو از موقعيت خط دوم كم كنيد تا طول character به دست بياد. بعد هر دو رو در قالبي مشخص ذخيره كنيد.

    درواقع نرم افزار پايين هم همين كار و ميكنه ولي بايد يه كمي روش كار كنم تا تصوير ورودي هم بگيره. ولي قضيه "آب هندوانه" يه كمي مشكل سازه!

    مرسي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: NTL_font

    سلام حاج افشین
    درود بر تو...
    احسنت به این سخاوت...
    تقریبا تستیدمش. خیلی عالی بود. میدونم که خیلی برای این برنامه زحمت کشیدی.واقعا خسته نباشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    روش كار با نرم افزار NTL_font maker

    سلام،
    استفاده از اين نرم افزار خيلي راحت و ساده است.
    نرم افزار رو باز كنيد. در قسمت Option يك جعبه متن با نام Collection وجود دارد، نيازي نيست به محتواي آن دست بزنيد، ولي در كل براي تعيين كردن كاراكتر هايي است كه بايد در تصوير قرار گيرند.
    از ImageHeight هم براي تعيين اندازه PictureBox استفاده كنيد، اگر ديديد كه فونت از ارتفاع pictureBox بيشتر شده، مقدار اين آيتم را افزايش بدهيد.

    در كنار جعبه متن font family يك دكمه وجود دارد، با كليك آن فونت و اندازه مورد نظر خود را انتخاب نماييد.

    با افزايش مقدار Pre tolerance كاراكتر ها را از جلو به هم نزديك تر كنيد.
    با افزايش مقدار Post tolerance كاراكتر ها را از عقب به هم نزديكتر مي نماييد.

    با تيك دار كردن گزينه Draw red guide lines نحوه تقسيم بندي كاراكتر ها را نمايش ميدهد تا با دستكاري كردن دو آيتم pre tolerance و post tolerance اندازه كاراكتر ها را دقيق تر مشخص نماييد.

    گزينه Draw double line به شما اين امكان را مي دهد تا دقيقترين حالت ممكن را براي هر كاراكتر مشخص نماييد. كه بهتر است اين گزينه را نيز تيك دار كنيد.

    گزينه english and farsi numbers تعيين مي كند كه آيا اعداد به صورت فارسي و انگليسي در تصوير درج شوند يا فقط انگليسي.

    پس از اين كه تنظيمات رو انجام داديد دكمه MAKE را بزنيد تا تصوير كاراكتر ها در PictureBox ضاهر شود.

    با فشردن دكمه Save نيز ابتدا فايل متني حاوي معرف فونت را ذخيره ميكنيد كه به صورت يك آرايه عددي است و در قسمت intialize كردن كلاس font مورد استفاده قرار ميگيرد. و بعد از آن فايل تصوير كاراكتر ها را با فرمت png ذخيره مي نماييد.

    اما نكته مهم:
    هر كاراكتر در زبان فارسي ممكن است بيش از يك حالت داشته باشد.
    در هر حال 4 حالت كلي وجود دارد:
    1 - حالت تنها، (alone)
    2- كاراكتري كه از عقب مي چسبد به كاراكتر جلويي (prefix)
    3- كاراكتري كه از جلو مي چسبد به كاراكتر عقبي (postfix)
    4- كاراكتري كه از هر دو طرف به كاراكتر هاي عقب و جلو مي چسبد (midfix)

    در حالت اول خطوط قرمز از سمت راست بايد كاملا روي اولين خط پيكسل كاراكتر باشد و خط دوم در سمت چپ بايد حدود 2 يا 3 پيكسل از آخرين خط پيكسلي كاراكتر فاصله داشته باشد.

    در حالت دوم اوليم خط قرمز از سمت راستبايد كاملا روي اولين خط پيكسلي قرار گيرد و خط دوم نيز بايد دقيقا روي آخرين نقطه پيكسلي در سمت چپ باشد.

    در حالت سوم اولين خط قرمز بايد دقيقا روي اولين نقطه پيكسلي كاراكتر در سمت راست قرار گيرد و خط قرمز بعدي بايد 2 يا 3 پيكسل از آخرين خط پيكسلي فاصله بگيرد.

    در حالت چهارم خطوط قرمز بايد دقيقا روي نقطه هاي اول و آخر كاراكتر قرار بگيرند.

    موفق باشيد!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    با استفاده از NTL_font دكمه يا تيتر طراحي كنيد

    سلام،
    حتما در زمان كار با Canvas مجبور شديد كه از مختصات نسبي هم استفاده كنيد.
    مثلا يك تصوير، هميشه از در وسط صفحه قرار بگيرد، يا متني در گوشه سمت چپ قرار بگيرد.

    اين هم همينه، فقط بايد x و Y فريم رو منتقل كنيد به محلي كه ميخواهيد و مقدار خطوط Ignore شده را 0 كنيد و همين طور ارتفاع رو به اندازه يك خط يا هر چقدر كه نياز داريد تنظيم كنيد.
    به هر حال از اين توابع استفاده خواهيد كرد:


    calcHeight()
    calcWidth(int char)
    Text_width(char[] text)




    1- براي بدست آوردن ارتفاع كاراكتر.
    2- طول پيكسلي يك كاراكتر مشخص را باز ميگرداند
    3- متن خود را به عنوان پارامتر بدهيد و طول پيكسلي آن را در ارتفاع يك خط بگيريد. از اين متد براي تعيين اندازه يك تيتر يا دكمه استفاده مي شود. يعني هر متني كه فقط يك خط است.
    4- از متد write براي تعيين ارتفاع يك متن چند خطي و با عرض كادر معيين استفاده نماييد. به اين شكل كه به جاي پارامتر اول كه از نوع Graphics است، مقدار Null بذاريد و از NTL_writer_properties اي كه بر ميگرداند، تعداد كل خطول را بخوانيد.
    مسلما براي تعيين مقدار پيكسلي ارتفاع متن بايد تعداد خطوط را در اندازه ارتفاع يك كاراكتر، يعني متد اول، ضرب شود.

    اينم از NTL_font
    حالا برين پولدار بشين و حال كنيد. براي منم ايستك بخرين

    من اين تاپيك رو سر ميزنم، ايميلم هم روزي 2 بار چك ميشه، كاري داشتين سعي كنيد كه ايميل بزنيد. mic_r_c@yahoo.com

    موفق باشيد

  10. #10

    نقل قول: NTL_font

    سلام
    حال دادی به همه اون هم از نوع ایستکی که معلومه خیلی دوست داری افشین حسینی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    NTL_font با سرعت بارگذاري بالا!

    سلام،
    براي بعضي از كارها كه انيميشن و ندارند و سرعت نوشتن خيلي مهم نيست و فقط سرعت بارگذاري مهمه، مثل كتابهاي الكترونيكي ساده، ميشه از اين كلاس استفاده نمود.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام،
    اگر چه سعي ميكنم بعد از اين نسخه هاي جديد اين پروژه رو اينجا هم بذارم، ولي هر چند وقت يكيار به www.afshin-cv.info و www.svtln.blogfa.com سر بزنيد تا از آخرين منابع مربوط به اين پروژه و ساير پروژه ها آگاه شويد!

  13. #13

    نقل قول: NTL_font

    سلام آقای حسینی وبقیه دوستان عزیز
    من هنوز هم نمیدونم چحوری میشه با این برنامه کار کرد
    من فایل های sfc رو ساختم ولی الان نمی دونم چجوری میشه با اونا کار کرد
    ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه
    در ضمن تو فایل راهنما نوشتین که فایلی رو باید به قسمت resource هااضافه کنیم
    من که این فایل رو نتونستم پیدا کنم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام
    فایل های resource همان فایل هایی هستند که در داخل فایل JAR قرار میگیرند.
    مثل یک تصویر JPG که برای نمایش دادن باید یه آدرس محلی براش وارد کنی.

    حالا روش کار به این شکله که فایل SFC رو از داخل فایل JAR باید بخوانی و محتویات آن را به نوع آرایه CHAR تبدیل کنی و بعدش هم به کلاس font بدی تا باقی کارها پیش بره.

    مثلا ما در اینجا فایل هایی با پسوند SFC رو داخل پوشه BOOK قرار دادیم و بعد هم در پوشه SRC گذاشتیمش تا در فایل JAR بیاد. با استفاده از تابع زیر شماره صفحه رو میدیم و اون هم میره اطلاعات رو بارگذاری میکنه و بعد هم تبدیل به آرایه ای از نوع char میکنه.


    private void loadPage(int Page_number)
    {
    try{
    InputStream is = this.getClass().getResourceAsStream("/BOOK/" + Integer.toString(Page_number) + ".SFC");
    byte[] b = new byte[is.available()];
    is.read(b);
    context = byte_to_char(b);
    }catch(Exception e){e.printStackTrace();}
    }


    از این تابع هم برای تبدیل آرایه byte به آرایه char استفاده میشه:


    public char[] byte_to_char(byte[] bytes)
    {
    char[] chr = new char[bytes.length];
    int cnt=0,lp=0;

    for(lp=0; lp<bytes.length; lp++)
    {
    if(bytes[lp] < 0)
    chr[lp] = ((char)( ((int)256 + bytes[lp])));
    else
    chr[lp] = ((char)(bytes[lp] ));
    }
    return chr;
    }


    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    Talking كمك كنيد!

    سلام،
    كي حاضر بنويسه؟
    اگر شما 80 صفحه داشته باشيد كه هر صفحه 1 يا 2 تصوير داشته باشه و بخواهيد متن و تصوير رو در صفحه نمايش دهيد، برنامه اي بنويسيد كه محتويات اطلاعات NTL_code رو بررسي كنه و نام تصاويري كه درخواست شده را استخراج نمايد تا با استفاده از اين نام تصوير، تصوير يا تصاوير مورد نظر بارگذاري شود.
    دقت نماييد كه ممكن است يك صفحه داراي چندين تصوير باشد.

    اصول كار :
    ۝PIC T:'1.png' A:'M'۝
    اين يك تگ براي نمايش اطلاعات يك تصوير به نام 1.png است.
    اطلاعات بين دو كاراكتر 231 در مبناي NTL_font، كاراكتر هاي تگ گذاري هستند. اطلاعاتي كه در بين اين دو كاراكتر قرار ميگيرند داراي كد ASCII هستند (نه NTL_CODE) پس اطلاعات بين اين دو تگ را با استفاده از يك تابع تجزيه و تحليل كرده و نام تصوير را بر گردانيد.

    منتظريم!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    Exclamation خيلي مهم!

    سلام،
    از مدل اطلاعات آرايه اي فقط براي متون كوچك استفاده كنيد، مثل دكمه ها و تيتر ها و اينجور چيز ها.
    براي اطلاعات بزرگ مثل اطلاعات يه صفحه از فايل هاي SFC استفاده كنيد. در غير اين صورت به شكل وحشتناكي سرعت برنامه مياد پايين.
    نكته ديگه اينكه، در يك صفحه بيش از تقريبا 800 كاراكتر استفاده نكنيد، و الا در گوشي هاي بي جنبه با هنگ و منگ شدن گوشي برخورد ميكنيد.

    موفق باشيد

  17. #17

    نقل قول: خيلي مهم!

    نقل قول نوشته شده توسط mic_r_c مشاهده تاپیک
    سلام،
    از مدل اطلاعات آرايه اي فقط براي متون كوچك استفاده كنيد، مثل دكمه ها و تيتر ها و اينجور چيز ها.
    براي اطلاعات بزرگ مثل اطلاعات يه صفحه از فايل هاي SFC استفاده كنيد. در غير اين صورت به شكل وحشتناكي سرعت برنامه مياد پايين.
    نكته ديگه اينكه، در يك صفحه بيش از تقريبا 800 كاراكتر استفاده نكنيد، و الا در گوشي هاي بي جنبه با هنگ و منگ شدن گوشي برخورد ميكنيد.

    موفق باشيد
    Salam
    Age mibinid finglish neveshtam vase ine ke to site daneshgaham va inja farsi nadare
    Sharmande

    Ya'ni hich rahi naboud baraye inke in file haye SFC dakhele khode barname sakhte beshan
    mesle barnameyi ke man az barname shoma sakhtam
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=205586

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام،
    چرا ميشه!
    برنامش رو شما زحمتش رو بكش. همون برنامه C#‎‎ رو به J2ME بايد تبديل كرد.
    ولي علت اساس اين امر اينكه كه برنامه مبدل پروسه سنگين تري نسبت به برنامه نويسنده داره. بنابراين براي متون بزرگ بهتره كه در داخل كامپيوتر اين كار تبديل انجام بشه.
    البته براي تايپ در داخل برنامه بايد اين كلاس رو به J2ME تبديل كرد.

    خوب آقا رشيد يا بقيه دوستان، لطفا برنامه مبدل رو به J2ME تبديل كنيد. اين كار خيرتون رو فراموش نمي كنيم (از طرف من و ساير برنامه نويسان)!

    مرسي

  19. #19

    نقل قول: NTL_font

    سلام
    ميخواستم ببينم justify كردن يا تراز كردن خطوط به چه شكل هست ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام،
    در خطوط چند سطري اگر از حروف عربي و يا عربي و انگليسي استفاده كنيد متن از راست به چپ و به صورت RightAlign نوشته ميشه.
    اگر در متن چند خطي فقط انگليسي استفاده كرده باشيد از چپ به راست و به صورت چپ چين نوشته ميشه.

    JUSTIFY به اون شكلي كه شما مد نظرتون هست، هنوز طراحي نشده

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام،
    براي استخراج تمامي تصاوير داخل متن تنها كافيه متن خود را كه به صورت آرايه اي از كاراكتر است، به همراه مسيري كه تمام تصاوير مورد نياز متون چند صفحه اي شما است را به عنوان پارامتر به تابع زير بدهيد. البته ابتدا بايد كلاس زير را به بسته NTLfonts اضافه كنيد.

    روش استفاده از كلاس:

    public void init_pictures()
    {
    PIC_page[] pics = (new Image_exctractor()).extract_Images(text, "");
    ft.PIC_IMGs = pics;
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22

    نقل قول: NTL_font با سرعت بارگذاري بالا!

    سلام به همه برنامه نویس ها

    دوستانی که قصد دارن از این کلاس برای بار گذاری سریع استفاده کنند توجه کنند که هرجا از
    ft.calcHeight() 
    استفاده شده باید عدد 0 رو به عنوان پارامتر بهش بدن یعنی اینجوری
    ft.calcHeight(0)


    اینم نکته ای بود که تو استفاده از این کلاس باید دقت کنیم.
    از آقا افشین بابت راهنمائیشون ممنونم.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: NTL_font

    سلام افشین جوووون ، خدا خیرت بده جوووون ! (توجه کنید به ترکیب زیبای جان و جوان ، چه قافیه ای اختراع کردم من!!)
    افشین جون من چند ماه پیش بهت میل زدم و گفتم چه جوری میشه متنی که در حال نمایش هستش رو بدست آورد.
    منظورم اینه که اگه کلمه "سلام" روی صفحه نمایش داده می شه ،همین رو تو یه متغیر رشته ای ذخیره کرد.
    البته قبلا گفتی که اینکار فعلا نمیشه ، گفتم بپرسم ببینم تو این برنامه جدید این امکان وجود داره یا نه؟
    - من تو کار برنامه های تحت وب و ویندوز هستم و چون جاوا کار نمی کنم زیاد از مباحث مطرح شده سر در نمی یارم. و تا بخوام سر در بیارم این کارخانه ایستک شما هم فرسوده میشه (خطاب به آقا افشین ، همون قضیه آب هندونه خودمونو گفتم یره !!!)
    پس لطفا یه کم توضیح بیشتر بدین.البته نه ولش کن ، من که سر در نمی یارم الکی خودتو خسته نکن.
    اگه کسی از دوستان با این برنامه یه ebook ساخته ، تقریبا مثل برنامه قدیمی آقا افشین که اولش منو داشت بعد هم به صفحات مریوط میرفت لطف کنه آقایی کنه به میل منم بفرسته .
    بازم می گم اگه کسی ebook ساخته واسه منم بفرسته، نه که اخماتون بره تو هم و هی پست بزنین که آقا درخواست پروژه ممنوعه !!
    اینم ایمیل من :
    virus30ya30@yahoo.com
    البته اگه خواستین بفرستین subject ایمیل رو یه چیزی بزنین تا من متوجه شم .
    آخه امان از دست این اسپم ها ، همه ی ایمیل هام توشون گم می شن.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام،
    اينم يه برنامه به زبان C#‎ كه با استفاده از تابع convert_to_unicode() مي تونيد اطلاعات NTL_font رو،كه در قالب آرايه char است، به داده هاي utf8 يا uniode تبديل كنيد.

    البته اگر يكي لطف كنه و نسخه j2me اين كد رو هم بسازه ممنون ميشم، و الا خودم مجبور مي شم بسازم!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25

    نقل قول: NTL_font

    سلام دوباره افشین جان
    من نظرم رو درباره برنامه ای که ساختی برات گذاشتم
    ولی دیدم بهتره همه استفاده کنن
    برنامه شما بسیار بسیار عالی است
    برنامه فونت فارسی الان برای موبایل تا جایی که من می دونم از نوع سورس بازش سه تا هست
    1 - برنامه آقای احسان جوانشیر که در سایت gsmaria.com هست و می تونین دانلودش کنین
    2 - برنامه آقای امینی که از دوستای خودم هست که می تونین اونو از لینک زیر ببینین
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=205586
    3 - برنامه شما که در طول یه پروسه زمانی ، به جایی رسید که الان هست

    از بین این سه تا فونت به نظر من نمی شه گفت کدومشون بهترینن. مثلا برنامه ای که آقای جوانشیر نوشتن راحته برای استفاده کردن. به طور کلی خوش دسته
    برنامه آقای امینی سرعت بالاتری نسبت به دوتای دیگه داره یعنی من اینو به عینه تجربه کردم. همین طور از برنامه آقای جوانشیر بهتر هستن.
    اما برنامه شما به طور کلی از دوتای دیگه از نظر نوآوری واقعا بیست بیسته. یعنی تقریبا از همه نظر از برنامه های بالا بهتره فقط دو تا عیب داره
    1 - برنامه ساخت فایل های sfc جدا از برنامه تون هست. یعنی من یه متنی رو طراحی کردم بعد می بینم یه سری اشکال داره . باید برم دوباره فایل sfc رو بسازم
    2 - حالا با عیب بالایی میشه یه جورایی کنار اومد. عیب دیگه ای که شاید باعت میشه من اکثر مواقع از برنامه آقای امینی به جای برنامه شما استفاده کنم بحث سرعت می باشد
    من الان دارم یه برنامه می سازم با فونت ابداعی شما. البته ترکیبی از فونت های بالا
    بعضی از فصل های کتاب که حجم بالایی داره( حالا خیلی هم نیست) مثلا 11kb رو واقعا با سرعت کم نشون می ده در حالی که برنامه آقای امینی لحظه ای نشون میده
    خیلی پرحرفی کردم
    ولی در کل خیلی ممنون از زحماتت. انشاالله که بتونی سرعت برنامه ات رو هم زیاد کنی

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    Thumbs up نقل قول: NTL_font

    سلام،
    خيلي ممنون rashid.
    خوب البته شايد حق با آقا رشيد باشه. طراحي NTL_font بيشتر به تميزي كار پرداخته تا زمان.

    خوب اين مقايسه خيلي خوبه آقا رشيد. بيا يك كار كن. اين 3 نوع كلاس فارسي نويس رو در موارد زير با هم مقايسه كن و به صورت PDF روي برنامه نويس بذار.

    1- فارسي و انگليسي رو بدون مشكل در كنار هم بنويسد. اگر عبارت انگليسي از يك خط بيشتر شد چه اتفاقي مي افتد و آن را چگونه مينويسد.
    2- سرعت تغيير رنگ متن.
    3- قابليت چاپ تصوير در ميان خطوط
    4- اگر يك كلمه از اندازه عرض صفحه بيرون بزند، برنامه چه برخوردي با اين خط ميكند.( يك كلمه يعني خطي كه حاوي هيچ فضاي خالي يا space اي نباشد.) مثلا: "سلامسلامسلامسلامسلامسلام لامسلامسلامhellohellohellohellohello"
    بعضي وقت ها مشاهده ميشه كه عبارتي مثل : mic_r_c@yahoo.com از ابعاد چارچوب متن بيرون ميزنه يا اصلا برنامه هنگ ميكند و يا اين عبارت را به خط پايين مي برد و ديگر به آن توجه نمي كند.
    5- كاراكتر هايي مثل پرانتز و علائم بزرگتر و كوچكتر را چگونه نمايش مي دهد. مثلا (<عبارت فارسي>) و (<english content>)
    6- سرعت: مثلا چند ميلي ثانيه براي 15 خط.
    7- سرعت لود اوليه.

    براي فايل ها با حجم بالا هم اين اخطار رو داده بودم كه هر صفحه نبايد حاوي بيشتر از 800 كاراكتر باشه. حالا شما ميخواي 9000 كاراكتر رو چاپ كني و اين يك كم مشكل زايه.
    البته مشكل از شما نيست. برنامه براي اين كه بتونه ميزان دقيق خطوط رو حدس بزنه و به شما اين امكان رو بده تا به راحتي يه scroll bar بسازيد مجبور ميشه همه كاراكتر ها رو بررسي كنه. در كلاس هاي ديگه فقط به اندازه گفته شده كاراكتر ها رو چاپ ميكنه و محاسبان بعدي رو هم بي خيال ميشه و خوب طراحي يه اسكرول خوب هم سخت تر ميشه.
    البته نكته ديگه اينه كه اولين كلاس فارسي نويسم خيلي سريع مي نوشت چون ميزان محاسباتش در حد صفر بود. ولي اينجا خيلي درگير تگ ها شده و محاسباتش پيچيده تر شده.

    براي اون مورد ويرايش فايل هاي sfc هم دارم كار ميكنم. برنامه مبدل رو اگر به j2me تبديل كنيم تمومه!

    اگر اين موارد رو مقايسه كني به همه برنامه نويس ها كمك ميكني تا بهترين مورد رو براي كاراشون انتخاب كنن. البته ميدونم يك كمي خسته كننده يه ولي خيلي كاره با ارزشي يه. خيلي ها به نتيجه اين مقايسه نياز دارن.

    البته من هم خيلي نتيجه اين تحقيق رو نياز دارم.
    منتظرم - مرسي
    آخرین ویرایش به وسیله mic_r_c : دوشنبه 17 اسفند 1388 در 19:15 عصر

  27. #27

    نقل قول: NTL_font

    سلام
    این هم مقایسه آماتور بین فونت های اوپن سورس.
    این که یه کم دیر شد برای این بود که من در راه برگشت از دانشگاه بیرجند به اصفهان بودم. دیروز رسیدم و درستش کردم و امروز هم برای مشاهده شما میگذارمش.

    http://www.4shared.com/file/23888725...6/compare.html

    هرکدوم از دوستان نکته ای داشتند خوشحال می شم بگن.
    در کل منتظر نظرات شما دوستان هستم

    نکته: من این فایل pdf رو روی سرور 4shared گذاشتم. اگه دوستان می تونن اون رو روی سرور خود سایت برنامه نویس بگذارن. چون حجمش حدود 800 kb بود و نمی شد اینجا گذاشت.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام،
    آقا رشيد، واقعا متشكرم از اين مقايسه واقعا عالي. البته نه به خاطر اين كه كلاس فارسي ساز من رتبه بيشتري آورد بلكه به خاطر زحمتي كه كشيدي.

    البته من همينجا از آقاي اميني هم تشكر مي كنم.

    اميدوارم يه روز همه ما برنامه نويس ها بتونيم بدون نگراني از كپي هاي غير مجاز، برنامه هاي بزرگتر از اين رو بنويسيم.

    من اين PDF رو در سايت خودم و در وبلاگم link ميكنم.(البته با نام شما)

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام،
    رشيد ميگم ميتوني نسخه انگليسي اين مقايسه رو هم بنويسي؟ يا خودم بايد ترجمه كنم.
    آخه اين كلاس مصرف كننده عربي هم داره و همينطور ميخوام برنامه رو تو سايت codeProject هم بذارم. ولي يك ايميلي، سايتي، وبلاگي، يه چيزي براي تماس بنويس توش.

    مرسي

  30. #30

    نقل قول: NTL_font

    سلام
    اگه بتونی خودت زحمتش رو بکشی ممنون میشم
    اصولا برای بجه های رشته کامپیوتر ترجمه متون انگلیسی به فارسی راحت تره تا ترجمه متون فارسی به انگلیسی
    در کل من خودم به شخصه منتظر pdf انگلیسی هم هستم
    آخرین ویرایش به وسیله rashid1368 : شنبه 22 اسفند 1388 در 12:25 عصر دلیل: اصلاح متن

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: NTL_font

    سلام
    اولا بابت زحمتی که کشیدین به نوبه ی خودم تشکر میکنم
    من دیشب شروع کردم که از لایبرری شما استفاده کنم ولی با خوندن این 3 صفحه موفق نشدم یعنی هنوز نگرفتم که چی به چی هست !!!!
    من سورس اون مثالی که گذاشتید خوندم ولی متوجه نشدم اون متنی که هنگام اجرا برنامه نشون داده میشه کجا وارد کردین ؟؟؟
    SFCR چی هست ؟؟؟؟
    تو سورس برنامه یه فایل هست با پسوند vmd کلا این فایل چی هست و چه کاری انجام میده ؟؟؟
    card_writer برای چه چیزی استفاده میکنید ؟؟؟ داکیومنت خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد !!!
    متشکرم

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام,
    کلاس NTL_font با unicode کار نمیکنه، بلکه با یک سری کد های از پیش پردازش شده کار میکنه که NTL_CODEC نام دارند. نرم افزاری که کار پردازش متون UNICODE رو انجام میده cardWriter نام داره. خروجی این برنامه میتونه به صورت یک آرایه از نوع char باشه، مثل:
    char[] text = {121,232,21,34,76,73,45,243};

    یا میتونه به صورت یک فایل فشرده SFCR باشه. اگر با پسوند فایلش حال نمیکنی، بذارش mahdi، چه فرقی میکنه، اصل محتواشه، که اون هم در واقع همون مقدار آرایه است. فایلش رو به صورت Resource میخونی، و اطلاعاتش رو با NTL_font.write() نمایش میدی.

    بقیه کاراش هم در داخل پست های قبلی آمده.

    در مورد فایل های VMD خیلی نمیدونم. ماله خود NetBeans

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله mic_r_c : چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389 در 19:32 عصر

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: NTL_font

    واقعا دستتون درد نکنه خیلی عالی هست
    من قبلا با لایبرری آقای جوانشیر کار کرده بودم به خاطر همون فکر میکردم که متن تو برنامه باید وارد کرد !!!
    اندازه فونت چه جوری میشه تغییر داد ؟؟؟
    من با برنامه فونت ساز هر فونتی که میسازم هنگام اجرا برنامه این خطا میده
    Null Pointer java/lang/Null Pointer
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi68 : پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389 در 00:08 صبح

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام،
    روش ساخت فونت رو هم توضیح دادم که!
    برنامه font maker دقیق کار نمیکنه، فقط یک عکس از فونت تولید میکنه، بعد با قوانینی که گفتم باید علامت گذاریش کنی.

    فعلا با همین 2 تا فونت tahoma کار کن تا حسابی وارد بشی، درضمن من خودم چند تا فونت دیگه میذارم اینجا.
    موفق باشی

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: NTL_font

    سلام
    بله من هم با همون توضیح سعی کردم فونت جدید بسازم که موفق نشدم !!!! عکسی که تولید میشه نصفش خالیه !!!! نمیدونم چرا اینتور میشه ؟!؟!؟!؟
    ممنون میشم فونت های بیشتری بزارین
    من سورس سفریاب نگاه کردم اونجا هم توضیحات با فونت شما بود ولی هرجا به فونت بزرگتری احتیاج هست از تصویر استفاده کردن

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    کلاس فارسی ساز در J2ME

    سلام،
    اینم همون کلاس های فارسی ساز با زبان J2ME که در C#‎‎ نوشته شده بودن!

    درد اخل فایل rar یه فایل exe برای تبدیل متن Unicode به مقادیر unicode است. مثلا "ظ" به " \u1234". از این برنامه برای تبدیل متون به مقادیر Hex میتونید استفاده کنید تا برنامه موبایلتون با مشکل مواجه نشه!

    یک برنامه نمونه هم برای امتحان کلاس J2ME در داخل فایل Rar هست که در داخل بسته NTLfont_codeGen دو تا کلاس وجود داره:

    1 کلاس NTLcode_gen برای تبدیل Unicode به NTLcodec. برای این کار تنها کافیست از یکی از متد های make_code_bytes و یا make_code ویا make_code_char بر اساس نیازتون استفاده کنید. make_code_bytes مقدار ی از نوع string را به صورت ورودی دریافت نموده و NTL_codec را به صورت آرایه از نوع بایت باز می گرداند. make_code_char نیز NTL_codec را در قالب آرایه ای از نوع char باز میگرداند و make_code آرایه ای ازنوع int.

    2- کلاس NTLcodes_to_utf8 برای تبدیل اطلاعات NTLcodec به مقادیر UTF-8: تنها کافیست از متد Convert_to_unicode استفاده نمایید. از این متد برای جستجو یک رشته در داخل رشته دیگر استفاده میشود و مشکل جستجو را در NTLfont حل می نماید.

    متد دیگری در داخل این کلاس وجود دارد که correct_chars نامیده می شود. از این متد برای استاندارد سازی اطلاعات String قبل از تبدیل آن به NTL_codec استفاده شده و از چاپ شدن کاراکتر نا خواسته "ض" جلو گیری می کند.

    با کلاس SVC هم که شما سر و کار ندارید و برای تبدیل انواع به یک دیگر استفاده می شود.

    همتون از یک کنار موفق باشید
    ایستک منم یادتون نره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mic_r_c : یک شنبه 26 اردیبهشت 1389 در 21:18 عصر

  37. #37

    نقل قول: NTL_font

    این کلاس با j2mepolish کار نمی کنه لطفا راهنمایی کنین

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: NTL_font

    سلام
    مگر باید کارکنه؟
    اگر با polish کار میکرد که الان من آلمان بودم!

  39. #39

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    خیلی ممنون به خاطر اینکه علم و تجربیات خودتون رو رایگان در اختیار دیگران قرار میدین واقعا تحسین برانگیزه
    من همین امروز این مطالب رو خوندم. می خواستم بدونم با این روش میشه متن ورودی کاربر رو هم به صورت فارسی و با فونت دلخواه و بدون ایراد دریافت کرد؟ یعنی داخل TextField هم میشه این فونت رو اعمال کرد؟
    ممنونم

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    بله چرا نشه!
    در چند پست بالا تر، کلاس های مبدلی رو جهت همین کارهاقرار دادم. این کلاس ها unicode رو به ntl_code و بلعکس تبدیل میکنند.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •