نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف رکورد در data gridview واعمال آن به دیتابیس

  1. #1

    Question حذف رکورد در data gridview واعمال آن به دیتابیس

    سلام دوستان.من اطلاعات جدولم (که توسط sql server طراحی شده)را در یک datatable ریختم و سپس اونو توی datagrideview ریختم حالا می خوام با زدن دکمه حدف، رکوردی را که با کلیک ماوس انتخاب کردم هم از datagrideview وهم از database حذفش کنم. لطف کنید راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: حذف رکورد در data gridview واعمال آن به دیتابیس

    سلام
    آقاجان چرا داد می زنی از خواب بیدارم کردی
    بابا یه سوال پرسیدم(اونم اولین سوالم از اینترنت) هنوز کسی جواب نداده تا حالا چند تا سوالم جواب دادم.

    جواب شما هم اینه: یه تابع نوشتم ببین خوشت می یاد
    private void fnDelete()
    {
    //ask user if wanting to delete
    DialogResult dr=MessageBox.Show("Are you sure you want to delete this row ? ", "Confirm deleting", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question);
    if (dr ==DialogResult.Yes) //if
    {
    //user clicked the "Delete" button
    DataTable tbl=new DataTable("MyContactsTable");
    tbl=this.dataSet11.Tables[0];
    int i=this.iRowIndex;//get the index of the row you clicked
    tbl.Rows[i].Delete(); //delete the row
    this.oleDbDataAdapter1.Update(tbl); //update the table
    this.fnRefresh(); //refresh the table
    }
    }


  3. #3

    نقل قول: حذف رکورد در data gridview واعمال آن به دیتابیس

    سلام
    برای اینکار ابتدا کوری delete بانکتون و بنویسید
    delete from TableName WHERE ID=@ID

    حالا کافیه خاصیت datakeynemae گرید ویو رو به فیلد کلید اصلی جدول بایند کنید.
    بعد برای گرید ویو ایونت ONROWCommand رو بنویسید و بعد یک ستون از نوع دکمه قرار بدید وCOMMAndNAme="del" و commandArgiment='<%#Eval("id")%>'
    حالا تو کیک دکمه دستورات و بنویسد و از مقدارCOmmandArgument برای ارسال به کروی استفاده کنید.
    البته اگر یه سرچ خیلی ساده کنید می تونید کدش و پیدا کنید.مثلا
    How Delete Row From Gridview in C#‎‎

  4. #4

    نقل قول: حذف رکورد در data gridview واعمال آن به دیتابیس

    int i=this.iRowIndex;//get the index of the row you clicked
    جواب نمیده مشکل اصلی منم همینه که نمی تونم شماره سطر انتخاب شده رو برگردونم

  5. #5

    نقل قول: حذف رکورد در data gridview واعمال آن به دیتابیس

    کاری نداره که
    dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.CurrentC  ell.RowIndex)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: حذف رکورد در data gridview واعمال آن به دیتابیس

    چاق سلامتی
    آقاجان شنیدستم که کد مارا ناقابل دانسته و آن را رد کرده ای. خاطر مارا بسیار بر آشفتی، پس بر آن شدیم که آستین بالا زده خود مشغول شده و برنامه را بهتر تهیه بسازیم به امید آنکه به مزاق شما خوش بیافتد. ما را بی خبر نگذار.به امید دیدار.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •