نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشاهده نتیجه query در textbox

  1. #1

    Smile مشاهده نتیجه query در textbox

    با سلام خدمت دوستان،
    من کار با پایگاه داده رو تازه شروع کردم الان به موضوعی علاقمند شدم اونم اینه که نتیجه جسجتوی خود رو در تکست باکس مشاهده کنم!
    مثلا پایگاه داده من سه تا فیلد به اسم id,name,tell
    داره من می خوام با وارد کردن id دو تکست باکس موجودم مقادیز name,tell را نشون بدن
    در ضمن به خدا جستجو کردم اما به نتیجه نرسیدم...
    ممنون میشم راهنمائی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: مشاهده نتیجه query در textbox

    سلام بعد انجام کوری

    txtName.text=Ds.Tables["NameTable"].Rows[0]["NameFildNameInDatabase"].ToString();
    txtTell.text=Ds.Tables["NameTable"].Rows[0]["NameFildTellInDatabase"].ToString();

  3. #3

    نقل قول: مشاهده نتیجه query در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط saber4166 مشاهده تاپیک
    سلام بعد انجام کوری

    txtName.text=Ds.Tables["NameTable"].Rows[0]["NameFildNameInDatabase"].ToString();
    txtTell.text=Ds.Tables["NameTable"].Rows[0]["NameFildTellInDatabase"].ToString();
    با سلام من ابن روش رو تست کردم اما این خطا رو گرفتم:
    Object reference not set to an instance of an object.
    میشه بگین یعنی چی؟

  4. #4

    نقل قول: مشاهده نتیجه query در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط bluedream3964 مشاهده تاپیک
    با سلام من ابن روش رو تست کردم اما این خطا رو گرفتم:
    Object reference not set to an instance of an object.
    میشه بگین یعنی چی؟
    راستی اون مشکل رو حل کردم الان این ارور رو میده
    There is no row at position 0

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: مشاهده نتیجه query در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط bluedream3964 مشاهده تاپیک
    راستی اون مشکل رو حل کردم الان این ارور رو میده
    There is no row at position 0

    سلام خوب این مشکل نیست میگه هیچ رکوردی با این اطلاعات شما وجود نداره
    برای جلوگیری از این error و درست اجرا شدن

    if(Ds.Tables["NameTable"].Rows.Count !=0)
    {
    txtName.text=Ds.Table["NameTable".Rows[0]["NameCell"].value.toString();
    .........
    ........
    else
    {
    MessageBoxs("هیچ شخصی با این شماره وجود ندارد");
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: مشاهده نتیجه query در textbox

    البته Rows[0] به این خاطره که شما از این شماره فقط یک رکورد در database دارید اگر بیشتر بود میتونید از یه for استفاده کنید

    if(Ds.Tables["NameTable"].Rows.Count !=0)
    {
    for(int i=0; i<=Ds.Tables["NameTlb"].Rows.Count;++i)
    {
    txtName.text=Ds.Table["NameTable".Rows[i]["NameCell"].value.toString();
    .........
    ........
    }
    else
    {
    MessageBoxs("هیچ شخصی با این شماره وجود ندارد");
    }

    دقت هم داشته باش که چون از For استفاده میکنی خیلی سریع اجرا مشه که اگر مثلا 5 مورد وجود داشت نمیتونید 4 تای قبلی رو ببینید پس بهتر در این حالت از یه dataGriView استفاده کنید
    یا چند تا دکمه بزاری که به ازای هر کلیک به سمت جلو یا عقب شخص جدید یا شخص قبلی رو نمایش بده
    موفق و پیروز باشید

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    49

    نقل قول: مشاهده نتیجه query در textbox

    ببخشید دوستان, من هم خواستم کار بالا را انجام دهم ولی به نتیجه نرسیدم...

    اصلا این Ds چیست؟!

    کد های من اینطوری هستند:

    داخل یک کلاس به نام SSearch دستورات زیر را در متد SearchID نوشته ام:

    public DataTable SearchID(int Num)
    {
    SQL = "Select * From TB1 Where ID ={0}";
    SQL = string.Format(SQL,Num);
    dal.Connect();
    DataTable DT = dal.Select(SQL);
    dal.disConnect();
    return DT;
    }


    در واقع دارم از معماری سه لایه استفاده می کنم.

    در برنامه هم این کد ها را نوشته ام:


    SSearch search = new SSearch();
    DataTable DT = new DataTable();
    DT = search.SearchID(int.Parse(textBox1.Text));
    textBox2.Text = DT.Rows[0]["Name"].ToString();
    textBox3.Text = DT.Rows[0]["LName"].ToString();


    ولی ارور می دهد.

    چرا؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •