نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    سلام دوستان
    من می خوام با دیتابیس sqlserver از طریق php ارتباط برقرار کنم. جستجو کردم کد های پیدا کردم ولی جواب نداد.
    من با توجه به راهنمایی که در دو لینک زیر هست.
    http://ir.php.net/function.mssql-connect
    http://www.webcheatsheet.com/PHP/con...l_database.php
    کد زیر رو نوشتم ولی برای خط دوم خطا می گیره.

    <?php
    mssql_connect('pc6','sa','2144280529067');
    mssql_select_db('farsh');
    $sql = "SELECT `id`,'name' FROM `color` WHERE `name` = 'red'";
    $result = sql_query($sql) or die(sql_error("1"));
    if(mssql_num_rows($result) == 1)
    {
    $id = mssql_result($result,0);
    $name=mssql_result($result,1);
    print($id);
    print($name);
    }
    ?>


    من تو وب تازه کارم با mysql کانکت کردم ولی به دلایلی نیاز دارم که با sqlserver کار کنم.
    ممنون می شم کمک کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    رشت
    پست
    47

    نقل قول: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    اگر ممکنه خطایی که برنامه به شما میده رو اینجا بذارین.
    در ضمن اگر برنامه در خط دوم به شما خطا میده یعنی نتونسته به سرور دیتابیس متصل بشه تا بتونه ازش بانکی رو انتخاب کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    نقل قول نوشته شده توسط guy18iran مشاهده تاپیک
    اگر ممکنه خطایی که برنامه به شما میده رو اینجا بذارین.
    در ضمن اگر برنامه در خط دوم به شما خطا میده یعنی نتونسته به سرور دیتابیس متصل بشه تا بتونه ازش بانکی رو انتخاب کنه.
    سلام
    بله همونطور که گفتید تو خط دوم خطا می ده و خطاش هم
    Fatal error: Call to undefined function mssql_connect() in F:\wamp\www\MyWeb\SQLserver\sql1.php on line 2
    هست.
    راستی sql من 2008 هست. php5 از sql2008 پشتیبانی می کنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نقل قول: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    برای اتصال به sqlserver اکستنشن mssql رو باید فعال کنید ، به همین خاطر توی متن خطا هم اومده که این تابع شناخته شده نیست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    سلام
    ممنون که وقت می زارید.
    چطور باید فعال کنم؟ من وب کار نمی کنم زیاد لطفا واضح تر بگید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    رشت
    پست
    47

    نقل قول: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    باید از طریق فایل php.ini که معمولا توی مسیر windows هست فعالش کنین.
    در ضمن بعد از فعال کردن باید Apache رو restart کنین.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    باید از طریق فایل php.ini که معمولا توی مسیر windows هست فعالش کنین.
    در ضمن بعد از فعال کردن باید Apache رو restart کنین.

    لطفا بفرمایید چطور باید فعال کرد . اینکه یک فایلی یک جای هست(توضیح کامل بفرمایید لطفا)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نقل قول: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    برای فعال کردن این اکستنشن توی برنامه wamp روی آیکون برنامه در نوار وظیفه کلیک کنید و از قسمت PHP و بعد php extensions به دنبال mssql بگردید و روی اون کلیک کنید تا فعال بشه و بعد wamp رو restart کنید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: کانکشن برای اتصال دیتابیس sqlserver

    سلام
    ممنون دوست عزیز . حل شد.
    برای اینکه دوستانی که مشکل مشابه من دارند به در دسر من نیفتن کد رو می زارم تا بتونن استفاده کنن. البته باید به توضیحی که جناب payamsp در پست قبلی دادن نیز توجه کنن.

    <?php
    $mscon = mssql_connect('pc6','sa','pass');
    if($mscon)
    print ("Connection Sucsessful!");
    else
    print("Connection Failed!");
    mssql_select_db("farsh",$mscon);
    $result = mssql_query("SELECT id, name from color",$mscon);
    print("<br><br>");
    for($i = 0 ; $i != mssql_num_rows($result) ; $i++)
    {
    print(@mssql_result($result,$i,0)."==> ".@mssql_result($result,$i,1)."<br><br>");
    }
    ?>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •