نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    Question چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    من ميخوام فرمي ايجاد كنم كه اندازه اش به اندازه ي كل صفحه نمايش باشه. راهي كه خودم بلدم اينه كه سايزش رو مثلا 1024*768 قرار بدم. اما اين مشكلي كه داره اينه كه فرمم روي مانيتورهايي كه رزوليشنشون مثلا 600*700 هست يه مقدار جمع تر ميشه و اينجوري كنترل هاش به هم ميريزه. چطور اندازه ي فرمم رو فول اسكرين تعريف كنم و در عين حال كنترل ها هم به هم نخوره.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    فرم رو انتخاب کنید سپس کلید F4و
    خصوصیت startupposition فرم رو ست کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط majjjj مشاهده تاپیک
    فرم رو انتخاب کنید سپس کلید F4و
    خصوصیت startupposition فرم رو ست کنید.
    !!!! انگار منظورمو اشتباه متوجه شدين. من نميخوام موقعيت فرمم در صفحه نمايش رو تعيين كنم. من فقط ميخوام فرمم در هر كامپيوتري با هر رزوليشني كه داره بصورت تمام صفحه باز شه. يعني سايزش تمام صفحه رو پر كنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meitti
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    یزد شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    172

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    خاصيت windowstate فرم رو به Maximized تغيير بده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    سلام
    با کلاس screen می تونی resoloution فعلی رو متوجه بشی بعد witdh , height فرمت رو تغییر بدی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط meitti مشاهده تاپیک
    خاصيت windowstate فرم رو به Maximized تغيير بده
    اينكارو كردم تغيير نكرد!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام
    با کلاس screen می تونی resoloution فعلی رو متوجه بشی بعد witdh , height فرمت رو تغییر بدی
    همچين كدي نوشتم. ببينيد:

    Screen objs=new Screen ();

    FrmMain obj = new FrmMain();
    obj.Width = objs.WorkingArea.Width;
    obj.Height = objs.WorkingArea.Height;

    ولي موقع اجرا اين پيغامو ميده:
    the type 'System.windows.forms.screen' has no constractors defined
    اومدم using كنم . اون قسمت screen بالا رو نداشت.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    دوستان راهی نداره؟ اگه راه نداره خب بگید بی خیالش شم. اگه میشد یه جورایی این دکمه ی MAXIMIZE رو با کد نویسی در اختیار گرفت خیلی خوب بود

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط samaram مشاهده تاپیک
    دوستان راهی نداره؟ اگه راه نداره خب بگید بی خیالش شم. اگه میشد یه جورایی این دکمه ی MAXIMIZE رو با کد نویسی در اختیار گرفت خیلی خوب بود
              FrmMain obj = new FrmMain();
    obj.Width = Screen.WorkingArea.Width;
    obj.Height = Screen.WorkingArea.Height;
    obj.Location=Point.Zero;

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    شما می تونی انتخاب کنی که فرم همیشه در حالت MAx باز بشه اما توجه داشته باش که جای کنترل ها با تغییر اندازه فرم تغییر پیدا می کنه و مکان اونا رو باید نسبت به اندازه فرم تنظیم کنید نه یه مکان مطلق.
    اگه وقت کنم یه سورس برا تون می زارم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
              FrmMain obj = new FrmMain();
    obj.Width = Screen.WorkingArea.Width;
    obj.Height = Screen.WorkingArea.Height;
    obj.Location=Point.Zero;
    ممنون. ولي اين كد كه جواب نميده. اگه نام كلاس Screen رو مثل شما مستقيم بيارم ديگه متدworkingArea رو نميشناسه. اما اونجوري كه خودم يه شي ازش ايجاد كردم شناخت ولي خطايي كه تو پست هاي قبل اشاره كردم داد. ضمنا اون سطر آخر هم بعد از point ديگه Zero رو نميشناسه. شما قبلش تعريف خاصي انجام دادين؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    WindowState رو Maximized ست کن فرمت همیشه در بزرگترین اندازه باز میشه حالا فقط میمونه که کنترل های روی فرم جاشون تغییر نکنه که انوم اشاال.. اگه فرصت شد یه برنامه واستون می زارم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Alireza_1363 مشاهده تاپیک
    WindowState رو Maximized ست کن فرمت همیشه در بزرگترین اندازه باز میشه
    اینکارو کردم و درست نشد!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    توی formLoad اینو بنویسید:

    this.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    this.WindowState = FormWindowState.Maximized;

    اگه منظورتونو درست فهمیده باشم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    سلام
    در ویندوز اپلیکیشن تنها راهی که دارید برای اینکه فرم و کنترل های شما در رزولیشن های مختلف به هم نریزد این است که تمام کنترل ها و فرم و ... را در بدترید حالت "800*600 طراحی کنید و اونو ماکس کنید و انچور و ...به اون بدید.
    البته در WPF این مشکل حل شده است اما در ویندوز اپلیکیشن این مشکل هنوز پا برحاست.
    ----------------
    اینکارو کردم و درست نشد!
    میشه دقیقا بگید که چی حل نشد؟چون تمام دوستان به نحو های مختلف درست گفتند.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط samaram مشاهده تاپیک
    ممنون. ولي اين كد كه جواب نميده. اگه نام كلاس Screen رو مثل شما مستقيم بيارم ديگه متدworkingArea رو نميشناسه. اما اونجوري كه خودم يه شي ازش ايجاد كردم شناخت ولي خطايي كه تو پست هاي قبل اشاره كردم داد. ضمنا اون سطر آخر هم بعد از point ديگه Zero رو نميشناسه. شما قبلش تعريف خاصي انجام دادين؟
    ببخشید, به IDE دسترسی نداشتم.
    Zero-->Empty
    Screen.WorkingArea-->Screen.PrimaryScreen.WorkingArea

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    ببخشید, به IDE دسترسی نداشتم.
    Zero-->Empty
    Screen.WorkingArea-->Screen.PrimaryScreen.WorkingArea
    بازم نشد. این کد منه. ببینید:

    FrmMain objm = newFrmMain();
    objm.Width =
    Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width;
    objm.Height =
    Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height;
    objm.Location =
    Point.Empty;

    راستی یه موضوع دیگه. فرمم وقتی میخواد لود بشه بصورت مینیمایز لود میشه! یعنی از همون اول بصورت یه دکمه رو تسک بار قرار میگیره و باید روش کلیک کنم تا بیاد بالا! چرا؟ هیچ کد خاصی هم براش ننوشتم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار MehdiLiver
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    109

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط samaram مشاهده تاپیک
    بازم نشد. این کد منه. ببینید:

    FrmMain objm = newFrmMain();
    objm.Width = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width;
    objm.Height = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height;
    objm.Location = Point.Empty;

    راستی یه موضوع دیگه. فرمم وقتی میخواد لود بشه بصورت مینیمایز لود میشه! یعنی از همون اول بصورت یه دکمه رو تسک بار قرار میگیره و باید روش کلیک کنم تا بیاد بالا! چرا؟ هیچ کد خاصی هم براش ننوشتم
    تو Properties قسمت Windows State اونجارو Normal کن تا صفحه برنامت هنگام load کوچیک نیاد بالا

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiLiver مشاهده تاپیک
    تو Properties قسمت Windows State اونجارو Normal کن تا صفحه برنامت هنگام load کوچیک نیاد بالا
    maximized کردم. فرمم هم همونطور که میخواستم شد!!!!!!!!! فقط حیف جای این کنترل ها عوض شده

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    فقط حیف جای این کنترل ها عوض شده
    از انکور استفاده کنید.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    از انکور استفاده کنید.
    خيلي عذر ميخوام اما من اونقدرا حرفه اي نيستم. نميدونم انكور چيه؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    هر کنترل یه پراپرتی داره به نام anchor که چهار حالت داره (top,left,right,bottom) .
    هر کدوم ازین ها اگه انتخاب بشن این کنترل در runTime وقتی که کنترلی که اونو در بر گرفته resize بشه این کنترل نسبت به کنترل در بر گیرندش تغییر مکان میده
    با یک بار امتحان همه چی رو متوجه میشین
    موفق باشین

  23. #23

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    ببين دوست عزيز
    بترين راه اينه كه همه ي كنترل هاتون رو توي پنل قرار بديد
    هر كنترلي توي يه پنل
    بعدش خاصيت dock هر پنل رو چپ يا راست قرار بديد
    در اين صورت هنگامي كه فرمتون تغيير سايز پيدا كنه پنل ها هم به تناسب سر جاشون قرار مي گيرن
    البته اين تنها راه ممكن نيست
    در حال حاضر سمپل ندارم اينجا قرار بدم
    ولي اين نكته رو بگم كه اگه تعداد كنترلهاتون زياد باشه مجبور هستيد حتي از پنل هاي تو در تو هم استفاده كنيد
    اميدوارم متوجه شده باشي منظورمو
    بهتر اينه كه با يه فرم كوچيك و يه پنل كاري كه گفتم رو تست كني و بعدش اين قضيه رو گسترش بدي
    موفق باشي

  24. #24
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_f65 مشاهده تاپیک
    ببين دوست عزيز
    بترين راه اينه كه همه ي كنترل هاتون رو توي پنل قرار بديد
    هر كنترلي توي يه پنل
    بعدش خاصيت dock هر پنل رو چپ يا راست قرار بديد
    در اين صورت هنگامي كه فرمتون تغيير سايز پيدا كنه پنل ها هم به تناسب سر جاشون قرار مي گيرن
    البته اين تنها راه ممكن نيست
    در حال حاضر سمپل ندارم اينجا قرار بدم
    ولي اين نكته رو بگم كه اگه تعداد كنترلهاتون زياد باشه مجبور هستيد حتي از پنل هاي تو در تو هم استفاده كنيد
    اميدوارم متوجه شده باشي منظورمو
    بهتر اينه كه با يه فرم كوچيك و يه پنل كاري كه گفتم رو تست كني و بعدش اين قضيه رو گسترش بدي
    موفق باشي
    دوست عزیز این روش شما یعنی تعداد کنترل های برنامه دو برابر بشه! تصور کنید چه اتفاقی می افته؟
    به هیچ وجه این روش توصیه نمیشه و هیچ جایی هم ندیدم من که چنین کاری کرده باشند یا توصیه کرده باشند این روش رو.
    نکته آخر اینکه هر کاری که مشکلی رو حل کنه لزوما نمیتونه راه حل باشه.

    موفق باشید

  25. #25

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    با سلام
    دوستان عزیز من هم مشکلی تغریبا مشابه دارم که هنوز به جواب نرسیدم ...
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=250977

  26. #26

    نقل قول: چطور فرمي رو به صورت فول اسكرين تعريف كنم؟

    سلام
    شما این کد رو بکار ببرید .
    از صباح فتحی گرفتم

      w = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width;
    h = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height;



    سپس این مقادیر رو برابر سایز فرم کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •