نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

  1. #1

    جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    میخوام قسمت صحیح یک عدد اعشاری رو جدا کنم
    تابع floor یا round به دردم نخورد
    چی کار کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار simul8or
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    API::WIN32-64
    پست
    110

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    میخوام قسمت صحیح یک عدد اعشاری رو جدا کنم
    تخصص من در C#‎‎‎‎‎ نیست ولی در حالت کلی با انتصاب عدد اعشاری به عدد int مقدار اعشار خود به خود حذف میشود(Casting):

    float x=25.96;
    int a=int(x);//a=25
    کار دیگری که می توان انجام داد به این صورت است:

    float x=47.963;
    float y=x % 1;//x MOD 1 => y=0.963
    که x-y جواب را می دهد.
    آخرین ویرایش به وسیله simul8or : پنج شنبه 06 اسفند 1388 در 21:19 عصر

  3. #3

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری


    public int Floor(double num)
    {
    return Convert.ToInt32(Convert.ToString(num).Split(new char[] { '.' })[0]);
    }


  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    23

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    string convert_var;
    convert_var="";
    string var1 = textbox1.Text;
    string[] count = var1.Split('.');
    for (int j = 0; j < count; j++)
    {
    convert_var += count[j];
    }
    Int64 txt2 = Convert.ToInt64(convert_var);

  5. #5

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک

    public int Floor(double num)
    {
    return Convert.ToInt32(Convert.ToString(num).Split(new char[] { '.' })[0]);
    }

    سلام.
    نیازی به اینهمه Instruction نیست. برای تبدیل double به int کافیه عدد مورد نظر رو به int کست کنید:


    double d = 3.5;
    int n = (int)d;


    اینطوری n برابر 3 میشه.
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    49

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    اگر خواستیم قسمت اعشار را جدا کنیم(راهی به غیر از کم کردن عدد صحیح از عدد اصلی) باید چه کار کنیم؟

    ممنونم

  7. #7

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    نقل قول نوشته شده توسط Warrior مشاهده تاپیک
    اگر خواستیم قسمت اعشار را جدا کنیم(راهی به غیر از کم کردن عدد صحیح از عدد اصلی) باید چه کار کنیم؟ ممنونم
    چرا "غیر از کم کردن"؟ اینکه سریعترین و بهترین روش برای بدست آوردن قسمت اعشار هست.

  8. #8

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    چراFloor به کارت نیومد ؟ لازم نیست این همه انرژی مصرف کنیم ، بصورت خیلی ساده :


    double a = 3.25;
    int x = (int)(Math.Floor(a));






  9. #9

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    چراFloor به کارت نیومد ؟ لازم نیست این همه انرژی مصرف کنیم ، بصورت خیلی ساده :


    double a = 3.25;
    int x = (int)(Math.Floor(a));
    سلام.
    اینجا نیازی به استفاده از Floor نیست. جای کدی که نوشتید، بهتره همونطور که قبلا گفتم، a رو فقط به integer کست کنید و در x بریزید. (اینطوری انرژی کمتری هم صرف می کنید، اگر نگران انرژی هستید ).

    موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    Floor عدد منفی رو گرد به پایین میکنه
    بنابر این روی قسمت صحیح اعداد منفی هم تاثیر میزاره
    -5.3 باید بشه -5
    5.3 5
    6.99 6
    -6.99 -6
    ..

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    سلام
    1) به جای Floor از Truncate استفاده کن.
    2) روش جناب موسوی خیلی ساده تره!
    موفق باشید

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار mrshcom
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    Thumbs up نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    سلام
    اينم كدي ساده براي بدست آوردن قسمت صحيح يك عدد اعشاري
    decimal d = 123.234M;
    decimal i = Math.Truncate(d)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    برای جدا کردن اعشار از چی استفاده کنیم؟

  14. #14

    نقل قول: جدا کردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    برای جدا کردن اعشار از چی استفاده کنیم؟
    سلام.
    کافیه عدد اصلی رو از قسمت صحیح عدد کم کنیم:


    double d = 3.5;
    double f = d - (int)d;


    در مثال فوق f برابر 0.5 خواهد بود.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •