نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    سلام دوستان

    من یک دیتاگرید دارم ، حالا می خوام هنگامی که ماوس بر روی یک ، سلول رفت ، محتوای اون را بدست آورم ، این کار با چه کدی امکان پذیر است ؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    اگه بشه که خیلی عالیه ، من یه چند وقتیه دنبالشم .

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    یکم واضح تر لطفآ
    موس روی سلول کلیک کرده باشه یا فقط روی سلول بره تا محتویاتش رو بدست بیاریم؟

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    فقط روی سلول بره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool نقل قول: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    نقل قول نوشته شده توسط armin8651 مشاهده تاپیک
    یکم واضح تر لطفآ
    موس روی سلول کلیک کرده باشه یا فقط روی سلول بره تا محتویاتش رو بدست بیاریم؟

    آره فقط روي سلول بره .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    شاید یک راهی داشته باشه که مقدار هر فیلد رو در tooltiptext قرار بدیم بعد
    مقدار tooltip که در نمایش است به دست بیاریم؟
    میشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    اگه بشه که خیلی عالیه ، من یه چند وقتیه دنبالشم .

    از اين كد استفاده كنيد .

    [
              

    Private Sub DataGridView1_CellMouseMove(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellMouseEventArg s) Handles DataGridView1.CellMouseMove
    On Error Resume Next
    MsgBox(DataGridView1.Item(e.ColumnIndex, e.RowIndex).Value)
    End Sub


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    از اين كد استفاده كنيد .

    [
              

    Private Sub DataGridView1_CellMouseMove(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellMouseEventArg s) Handles DataGridView1.CellMouseMove
    On Error Resume Next
    MsgBox(DataGridView1.Item(e.ColumnIndex, e.RowIndex).Value)
    End Sub

    سلام
    در ادامه کد دوستمون

    PrivateSub dgvMain_MouseMove(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellMouseEventArg s) Handles dgvMain.CellMouseMove
    OnErrorResumeNext
    dgvMain.Rows(e.RowIndex).Cells(e.ColumnIndex).Tool TipText = dgvMain.Item(e.ColumnIndex, e.RowIndex).Value
    EndSub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: بدست آوردن محتوای فیلد در دیتا گرید که ماوس بر روی آن است .

    نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan مشاهده تاپیک
    سلام
    در ادامه کد دوستمون

    PrivateSub dgvMain_MouseMove(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellMouseEventArg s) Handles dgvMain.CellMouseMove
    OnErrorResumeNext
    dgvMain.Rows(e.RowIndex).Cells(e.ColumnIndex).Tool TipText = dgvMain.Item(e.ColumnIndex, e.RowIndex).Value
    EndSub

    این هم کد خیلی جالبیه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •