نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    با سلام به دوستان
    من در بانک dbisam یک فیلد blob ایجاد کردم و در آن چند عکس با فرمت عای مختلف ذخیره کردم
    برای نمایش این عکس های ذخیره شده از DBImage استفاده میکنم ولی مشکلی که پیش آمدهاین است که DBImage فقط عکس هایی که فرمت آن .bmp است را نمایش میدهد و بقیه فرمت ها مثل jpg را نمایش نمیدهد
    چطور میتوانم این مشکل را حل کنم؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    قبلا در ان مور زیاد بحث شده. شما از یک کنترل Image ساده استفاده کن.
    برای ذخیره و یا بازیابی تصویر در جداول هم با یک جستجوی ساده میتونی چند تا کد استفاده کنی
    یا علی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    شما از یک کنترل Image ساده استفاده کن.
    منظورتون رو متوجه نشدم
    من تو کد نویسی مشکل ندارم و عکسها رو تو بانک اطلاعاتی ذخیره میکنم مشکل من نمایش دادن اوناست
    میشه واضح تر بگید کنترل image چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط amirtofighi مشاهده تاپیک
    منظورتون رو متوجه نشدم
    من تو کد نویسی مشکل ندارم و عکسها رو تو بانک اطلاعاتی ذخیره میکنم مشکل من نمایش دادن اوناست
    میشه واضح تر بگید کنترل image چیه؟

    در پالت Additional يك كامپوننت هست شكل يك عكس بهش مي گن IMAGE

    blob در سايت سرچ كن به جواب ميرسي

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    شما گفتی کنترل DBImage فقط تصاویر BMP رو نمایش میده. خوب حالا از کنترل Image استفاده کن تا بتونی تصاویر دیگه رو هم با اون نمایش بدی.
    یا عی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    خوب حالا از کنترل Image استفاده کن تا بتونی تصاویر دیگه رو هم با اون نمایش بدی.
    ولی برادر چطور میشه با Image عکس های یک بانک اطلاعاتی رو نشون داد
    برنامه نویسی خاصی داره؟
    من تو سایت http://delphi.about.com یه چیزایی درباره نشون دادن عکس های بانک اطلاعاتی با Timage به جای DBimage دیدم ولی چیزی سر در نیاوردم
    خود نویسنده هم آخراش فکر کنم قاط زد!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    blob در سايت سرچ كن به جواب ميرسي
    من تمام مطالب فروم مربوط به مباحث عمومی دلفی و پاسکال و بانک های اطلاعاتی در دلفی رو با برنامه offline explorer برا خودم دانلود کردم و تو سیستمم دارم و مطمئن باشید قبل از اینکه چیزی اینجا بنویسم حتما یه سرچی میزنم
    ولی نتونستم یه چیز بدرد بخور پیدا کنم که چیزی که من دنبالشم رو گفته باشه
    اگه شما میدونید ممنون میشم بگید

  8. #8

    Lightbulb نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط amirtofighi مشاهده تاپیک
    ولی برادر چطور میشه با Image عکس های یک بانک اطلاعاتی رو نشون داد
    برنامه نویسی خاصی داره؟
    من تو سایت http://delphi.about.com یه چیزایی درباره نشون دادن عکس های بانک اطلاعاتی با Timage به جای DBimage دیدم ولی چیزی سر در نیاوردم
    خود نویسنده هم آخراش فکر کنم قاط زد!

    Image1.Picture.Assign(AdoQuery1.FieldByName('Field 1'));

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز
    مرسی از راهنماییتان
    ولی مشکل این کد
    Image1.Picture.Assign(AdoQuery1.FieldByName('Field  1'));

    هم اینه که فقط با فایل های bitmap جواب میده و فایل های jpg رو تو Timage نشون نمیده
    من خیلی تعجب میکنم که دلفی چرا با فایهای jpg انقدر مشکل داره
    حتی برای لود کردن یه فایل jpg معمولی از هارد هم باید حتما Jpeg رو تو uses بنویسیم
    واقعا خیلی خسته شدم
    یعنی واقعا راهی نیست عکس های jpg رو از تو بانک نشون داد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط amirtofighi مشاهده تاپیک

    یعنی واقعا راهی نیست عکس های jpg رو از تو بانک نشون داد
    چرا عزيز يك كم جستجو كنيد


    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=8529
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=124596

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    دوست من
    قبلا گفتم که سرچ زدم ولی مفید نبود
    من نمیدونم شما خودتون این روشها رو امتحان کردید وجواب گرفتید یا نه
    این صفحه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=8529
    فقط ذخیره کردن تو بانک و برگردوندن تو هارد رو گفته

    این صفحه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=124596
    هم اگه از کدش استفاده کنم آخرش به این پیغام خطا میرسم!:
    JPEG error #42

    اگه شما امتحان کردید و جواب گرفتید لطفا بگید
    در ضمن شما که تو دلفی بیشتر از من واردید اگه میشه این لینک رو نگاه کنید ببینید چیزی متوجه میشید که به من بگید:
    http://delphi.about.com/od/database/l/aa030601a.htm
    لطفا هر پنج صفحش رو بخونید
    مرسی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط amirtofighi مشاهده تاپیک
    دوست من
    قبلا گفتم که سرچ زدم ولی مفید نبود
    من نمیدونم شما خودتون این روشها رو امتحان کردید وجواب گرفتید یا نه
    این صفحه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=8529
    فقط ذخیره کردن تو بانک و برگردوندن تو هارد رو گفته

    این صفحه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=124596
    هم اگه از کدش استفاده کنم آخرش به این پیغام خطا میرسم!:
    JPEG error #42

    اگه شما امتحان کردید و جواب گرفتید لطفا بگید
    در ضمن شما که تو دلفی بیشتر از من واردید اگه میشه این لینک رو نگاه کنید ببینید چیزی متوجه میشید که به من بگید:
    http://delphi.about.com/od/database/l/aa030601a.htm
    لطفا هر پنج صفحش رو بخونید
    مرسی
    سلام
    دوست عزیز یونیتی که در این صفحه است جواب نداد ؟ امتحانش کردید ؟

    لینک به صفحه

  13. #13

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    اين برنامه ي نمونه رو چند سال پيش ! براي يكي از دوستان نوشته بودم ، فكر كنم مشكل شما رو حل كنه ...

    موفق باشيد ...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    من خودم از همون استفاده كردم مشكل نداشت.

    اين نمونه از آقاي احدي. يك سورس كامل

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    دست همه دوستان درد نکنه
    از اینکه کمکم کردید ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله amirtofighi : یک شنبه 09 اسفند 1388 در 16:00 عصر

  16. #16

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    pic:=TJPEGImage.Create;
    try
    pic.LoadFromStream(bs);
    pic.SaveToFile('pic.jpg');
    with frmshowimage do
    begin
    ImageEnMView1.MIO.LoadFromFile('pic.jpg');
    ShowModal;
    end;
    finally
    pic.Free;
    end;
    end;
    finally
    bs.Free;
    end;
    end;

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار famarini
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    137

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی

    سلام به همه من یه چیزی در مورد دلفی فهمیدم که اگه چیزی رو نتونستی با خود دلفی انجام بدی ناراحت نباش کلی کامپوننت هست که این کار رو خیلی راحت برات انجام می دن. یکی از کامپوننتهایی که باید نصب بکنی کامپوننت TMS هست نصب کن و لذت ببر از دلفی. ببخشید اساتید هستند ما هم یکمی اینجا فر می خوریم موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •