نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اجرای mp3 ؟!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    اجرای mp3 ؟!

    سلام به همه .
    راستش من میخوام تو یه فرم آهنگ پلی کنم ، اما هرجا سرچ زدم فقط اجرای wav رو پیدا کردم .
    میخواستم ببینم راهی وجود نداره که بتونم تو یه فرم آهنگ mp3 پلی کنم ؟!

  2. #2

    Question نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    سلام
    واضح تر بگو
    اگر هدفت پخش فایل MP3 است که میتونی از کامپوننت Windows Media layer استفاده کنی اما اگر میخواهی مثلا در رویداد لود شدن فرم آهنگ پخش بشه که قضیه اندکی متفاوت تر است

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    میشه هردو رو توضیح بدی ؟!
    هم پخش آهنگ پس زمینه (mp3) ، هم پخش آهنگ در قسمت های مختلف

  4. #4

    نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    سلام دوست عزیز .
    در تاپیکی که لینکش رو واست گذاشتم ، یه نفر یه سوال مشابه سوال شما کرده بود که با یک نمونه برنامه که واسش گذاشتم مشکلش حل شد . امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .
    لینک تاپیک
    اگه مشکل دیگه ای بود من در خدمتم ........

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .
    در تاپیکی که لینکش رو واست گذاشتم ، یه نفر یه سوال مشابه سوال شما کرده بود که با یک نمونه برنامه که واسش گذاشتم مشکلش حل شد . امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .
    لینک تاپیک
    اگه مشکل دیگه ای بود من در خدمتم ........
    ممنون راهنمایی خیلی خوبی بود ...
    ولی من هرچی تو توابعش گشتم نتونستم راه حلی برای پاز ، ریپلی ، کم یا زیاد کردن صدا و ... پیدا کنم !

  6. #6

    نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    سلام .
    در همون سورس کد قسمت URL که جلوش آدرس رو نوشتم ، مسیر باز کردن آهنگ هستش .
    ریپلی هم که نوشتم loop . اون قسمت هستش .
    واسه کم و زیاد کردن کردن صدا هم باید از Setting کامپوننت Windows Media Player استفاده کنی و خاصیت Volume رو مقدار دهی کنی .
    اگه بازم مشکلتون حل نشد ، بهم بگید تا واستون یه سورس کامل بگذارم .
    موفق باشید .............

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    خیلی ممنون .
    فعلا کارم راه افتاد .
    اگه بعدا به مشکلی خوردم ، مزاحم میشم ...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    فقط یه چیز دیگه ... !
    البته ببخشید که اینقدر زود مزاحم شدم !
    اما اگه بخوایم یه دکمه مثل همون "Stop" اما با کارکرد مخالف (شروع) بذاریم باید چیکار کنیم ؟!

  9. #9

    نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    این ویندوز مدیل برای باز کردن فایل های تصویری بوده که میتونی با یه خرده تغییر در برنامت استفاده کنی
    string
    strFIleName;
    OpenFileDialog openFIleDialog1 = newOpenFileDialog();
    openFIleDialog1.Title =
    " ";
    openFIleDialog1.Filter =
    "MPEG FIle(*.mpg)|*.mpg|Dat File (*.dat)|*.dat|WMA File (*.wma)|*.wma|All Files(*.*)|*.*|avi Files(*.avi)|*.avi|MP3 File(*.mp3)|*.mp3";
    openFIleDialog1.ShowDialog();
    strFIleName = openFIleDialog1.FileName;
    //

    axWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.clear();
    //

    axWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.appendItem(a xWindowsMediaPlayer1.newMedia (strFIleName ));
    axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play();

  10. #10

    نقل قول: اجرای mp3 ؟!

    سلام دوست عزیز .
    اون پست قبلی رو اصلا فراموش کن . از بس که خوابم میومد اشتباه پست شما متوجه شدم و فکر کردم دوباره میخای Stop کنی .
    برای کارکرد مخالف Stop یعنی شروع باز هم میتونید از از خاصیت URL و مقدار دهی کردن اون استفاده کنید .
    که دوباره آهنگ رو اجرا میکنه .
    بازم شرمنده ........

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •