نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94

    جستجو

    سلام :)
    من به چند روش می تونم بر روی فرم خودم داخل یک DataTable جستجو کنم ؟
    البته جستجویی شبیه به جستجوی اکسس که تمامی فیلد ها را جستجو می کنه ؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    با یه Loop ساده
    مشکل؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    سلام
    اگه سوال بنده رو ببینید گفتم جستجو توی جدول . یعنی جدول شامل مثلا 20 تا فیلد هستش که انواع مختلفی از عدد گرفته تا رشته و datetime ... . و اون چیزی هم که کاربر برای جستجو وارد می کنه بصورت یک رشته هستش . من می خوام اون رشته رو تو همه رکورد های این فیلدها جستجو کنم ... با گفته شما باید 20 تا لوپ بنویسم ؟؟؟؟

  4. #4
    دوست عزیز اگه اشتباه متوجه نشده باشم میتونی از روش زیر استفاده کنی.
    اول یک سوال.یعنی اون رشته ای که کاربر وارد میکنه امکان داره تو 20 تافیلد شما باشه؟
    بعد به نظر من چند آیتم رو مدنظر جستجو قرار بده و با اون جستجوت رو روی دیتابیس شروع کن.
    بعد هم روی گریدی که میخوای اطلاعات رو نشون بدی مشخص کن چه فیلدهایی باید نمایش داده شوند.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    بله درست متوجه شدید ( یعنی ممکنه توی 20 تا فیلد باشه )
    ولی منظورتون رو از اینکه چند تا آیتم رو مورد جستجو قرار بدم متوجه نمیشم.

  6. #6
    ببین مثلا شما میتونی براساس نام- فامیلی- شماره شخص و... جستجوت رو انجام بدی
    بستگی به نوع برنامه ای که میخوای بنویسی باید ببینی بیشتر کدوم فیلدها مورد نیاز کاربره که بدونه
    جستجوت رو براساس اونا بنویسسی
    امیدوارم درست گفته باشم.
    :sunglass:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •