نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار az-navaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مهاجرم
    پست
    92

    فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

    سلام.
    من می خواهم با استفاده از فرمان
    IdFTP1.List(Stringlist1,'*',false);
    اسامی فایلهای روی سایتم را لیست کنم ولی با firewall ویندوز یا آنتی ویروس به مشکل برخورد میکنم.
    و جالب اینکه برنامه نه پیغام میده و نه از روی این خط فرمان رد میشه و برنامه توی حافظه میمونه و cpu را میبره تا 100.

    حالا می خوام راهی بهم بگین که اگه firewall گیر میده حداقل error بده و از برنامه خارج بشه.

  2. #2

    نقل قول: فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

    این موضوع بستگی به Firewall شما داره که برای بلوکه کردن یک اتصال چه رفتاری انجام میده.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار az-navaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مهاجرم
    پست
    92

    نقل قول: فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

    شما چه پیشنهادی می کنین برای رفع این مشکل؟

    روی یکسری سیستم ها حتی پیغام unblock هم نمیاد تا کاربر اجازه اجرای برنامه را بدهد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار az-navaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مهاجرم
    پست
    92

    نقل قول: فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

    برنامه وقتی به این خط میرسه Not Responding میده و سی پی یو میره روی 100.

    می خوام فقط به این خط که رسید و گیر کرد برنامه خودش بسته بشه.

    لطفا راهنمایی کنید.

  5. #5

    نقل قول: فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

    نقل قول نوشته شده توسط az-navaei مشاهده تاپیک
    برنامه وقتی به این خط میرسه Not Responding میده و سی پی یو میره روی 100.

    می خوام فقط به این خط که رسید و گیر کرد برنامه خودش بسته بشه.

    لطفا راهنمایی کنید.
    کد رو بذار تو یه try except

    try
    Your Code
    except
    error message
    end;

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار az-navaei
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مهاجرم
    پست
    92

    نقل قول: فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

    سلام
    این کارو کردم نشد.

    اصلا پیغامی نمی ده.
    تایمرم نوشتم که بعد از 5 ثانیه برنامه را halt کنه ولی خب تایمر هم دیگه کار نمیکنه.

  7. #7

    نقل قول: فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

    ببین مشکل اینجاست که شما از thread (نخ) استفاده نمیکنی.
    شما این کار رو میسپری به یه نخ که از برنامه اصلی جداست و کنترلش با خودته.
    با جستجو هم کامل در موردش اطلاعات پیدا میکنی و هم نمونه.
    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: فرمان Idftp.list و مشکل با firewall

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabigham مشاهده تاپیک
    ببین مشکل اینجاست که شما از thread (نخ) استفاده نمیکنی.
    شما این کار رو میسپری به یه نخ که از برنامه اصلی جداست و کنترلش با خودته.
    با جستجو هم کامل در موردش اطلاعات پیدا میکنی و هم نمونه.
    موفق باشید.
    حاجی پست مرده از زیر خاک بیرون نکش.
    استارتر رو خدا میدونه الان کجاست . آقای نوایی از روزی که درگیر پروژه حاسب ملی شد و دستش رفت تو پول ، دیگه کمتر به سایت سر میزنه


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •