صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 150

نام تاپیک: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 2 BETA 1)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    Thumbs up دانلود کتابخانه (Library Management Ver 2 BETA 1)

    با یاد و نام خدا
    سلام به تمامی دوستان
    بنده پروژه ی خودمو که یه چند وقتی سرش بودمو رو میخوام تو فروم بزارم تا مورد استفاده ی دوستان قرار بگیره
    این برنامه اشکلات کمی نداره بنابراین به عنوان یک پروژه ی اوپن سورس میخوام این کار رو ادامه بدم و هر کی که میخواد کمک کنه میتونه دست بکار بشه !
    فقط یک نکته رو بگم : دوستانی که میخوان کمک کنند برنامه رو بعد از تغییر به من پ.خ بدن (خود برنامه) و بگن کجای کار رو دست زدند و من بعد از چک کردن، اینجا با نام کسی که ریوژرن کرد میزارم و ورژن رو ارتقاء میدیم.
    امکانتی که برنامه داره به شرح زیر است:
    ×- بخش ورود :
    - مدیریت کتابخانه
    - کتابدار کتابخانه
    -بخش اصلی
    ×- ثبت نام:
    -ثبت عضو جدید
    -ویرایش اطلاعات عضو
    -جستجوی اعظائ
    ×-ثبت کتاب :
    - ثبت کتاب جدید
    - ویرایش اطلاعات عضو
    - جستجوی کتاب
    - کتاب های از دور خارج
    ×-امانت :
    - ثبت امانت
    - ویرایش امانت
    - جستجوی امانت
    - ثبت بی نظمی
    ××محرو کردن :(این قسمت در نسخه های جدیدتر)
    - اخراج موقت
    - اخراج دائم
    - محروم کردن اعضاء
    ×-گزارش گیری :
    - کتابداران
    - از بخش امانت
    - از افراد محروم
    ×-ثبت مسئول :
    - ثبت کتابدار جدید
    - ویرایش اطلاعات کتابدار
    - ثبت مدیران زیر دست
    - ویرایش اطلاعات مدیران
    ××جستجوی : (این بخش در نسخه های جدیدتر)
    - جستجوی کتابدار
    - جستجوی ناشران
    - جستجوی کتاب
    - جستجوی نویسنده
    ×-پشتیبان :
    - پشتیبان گیری
    - بازیابی اطلاعات
    ××اطلاعات دیگر(این قسمت مخصوص خودتون هست)
    - ارتباط با ما
    - درباره ی ما
    - راهنما
    چیزهای که باید اضافه بشه در نسخه های جدید :
    1: تب اوردر هست که واقعا به نظرم باید باشه(چه بصورت زذن تب و چه در رویداد KeyPress , KeyCode تکست باکس ها).
    2: در چند لایه در اوردن برای اوپتیمایز اون.
    3: محدودیت اعداد یا حروف برای بعضی از تکست باکس ها.
    4: زیبایی برنامه که میخوام خیلی ترو تمیز باشه.
    5: حذف کردن کتاب ، کاربر،امانت و ....
    6: بخش افراد محروم باید کامل بشه
    7: بخش گزارش گیری رو من از سر تنبلی درست کردم ولی باید درست بشه(همین هم دوستان ببینند و نظر بدند)
    8: بخش جستجو ها هم باید کامل بشه
    توضیح: بعد از این که بخش جستجو ها کامل شد در صفحه ی اول برنامه باید باتن هاشو بصورت گرافیکی قرار بدیم تا طرف بتونه سرچ کنه و همه چی در دسترسش باشه
    9: تعریف پرمیژن ( مثلا مدیر وقتی وارد شد باید یه سری کنترل ها دستش باشه تا متمایز بشه) و همینطور برای کتابدار و....
    9.5 : یه نام کاربری و پسورد جنرال هم باید باشه که وقتی هر کی وارد شد فقط جستجو ها براش Enable باشه
    10: در قسمت امانت وقتی تاریخ از حد معین گذشت یک آلارمی نشون بده و اون Rows رو قرمز کنه(برای همین باید فیلد تاریخ هم دست بخوره)
    و...خیلی چیزهای دیگه هست که باید درست بشه
    خوب این هم قسمت هایی از برنامه (بعضی از قسمت ها رو نمیزارم به خاطر حجم صفحه)



















    بیایید فرهنگ OpenSource را در ایران همه گیر کنیم !
    دوستان ما رو از نظر های سازنده ی خود بهره مند سازید
    ایمیل بنده : michel_open_source@yahoo.com
    آیدی که باهاش ان میشم:man7tomani
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ورژن دوم برنامه را از اینجا دانلود کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?207480-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-(Library-Management-Ver-2-BETA-1)&p=920127&viewfull=1#post920127

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله AliRezaPro : جمعه 31 تیر 1390 در 15:30 عصر

  2. #2

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    دوست عزیز من دانلود می کنم
    اما یه سوال دارم با توجه به عکس برنامه که گذاشتین چرا فرم های ورود اطلاعات به این صورت طراحی شده
    خیلی جالب و منظم نیستن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    احتمالا شما قسمت ورود اطلاعات رو با سرچ یا ادیت تو عکس اشتباهی گرفتید
    دانلود کنید متوجه میشید
    به خاطر لیمیت بقیه فایلها رو در این پست میزارم،دیتابیس هم 21 مگه که با کمپرس شدن میشه 6 مگ(که انشالله براتون آپلود میکنم)
    پسورد : AliReza@BarnameNevis.org
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    مهم‌ترين مشكل كد شما نداشتن DAL است (data access layer).
    الان در تمام برنامه شما اگر جايي بخواهيم براي كانكشن‌ها using بگذاريم كه درست dispose شوند كل برنامه را بايد دست زد. استفاده از DAL سبب مي‌شود كه اين‌ها همه يكجا جمع شوند و مديريت آن ساده و يكدست شود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    کل پروژه در اختیار شما دوستان است پس اگر میخواهید کمک کنید سعی در درست کردنش کنید
    انشالله در ورژن های بعدی لایه بندی هم میشه، قرار بود آرژنگ عزیز هم در همین مورد (لایه بندی ) کمک بفرمایند
    البته حرف شما کاملا به جا بود
    لازم هست اینم بگم که این پروژه اولین پروژه ی سی شارپم بود بنابراین ضعف و کاستی از دید حر فه ایی کاملا طبیعی است که با گفتن و گوش زد کردن ضعف ها شما سعی در قویتر کردن من و برنامه ی من میکنید
    شاد و خرسند باشید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    ببخشيد ديتا بيس هم داره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    داره ولی حجمش زیاده ،نمیدونم چیکارش کنم !
    من چیجوری دیتابیس رو 0 کنم ؟کسی میدونه؟اگه کسی میدونه پ.خ بده تا من آپ کنم
    میخوام جوری 0 بشه که چون بعضی فیلدها Identity هستند دوباره از 1 شروع بشه
    تا چند دقیق دیگه نسخه ی جدید برنامه رو آپ میکنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    و این هم نسخه ی Ver 1.3.16
    اولین پست من نسخه ش 1.2.0 بود

    خوب کارهایی که صورت گرفته در این نسخه
    1-
    -تب ایندکس بخش ثبت کتاب
    -تب ایندکس ثبت کاربر
    -تب اینکس ثب امانت
    -تب ایندکس ثبت کتابدار
    -تب ایندکس ثبت مدیر

    2-
    -چک کردن قبل از ثبت که با مقدارهای بولین و یک تابع چک میشه (برای فرم های ثبت)
    3-
    -محدود شدن تمام تکست باکس برای گرفتن مقادیر خاص(عدد یا حروف یا ...)
    4-
    هنگام بارگذاری برنامه زبان پیش فرض به فارسی تغییر پیدا میکنه
    5-
    -AcceptButton ,CancelButton همه فرم ها ست شد
    6-
    دیشب هم یه Splash برای برنامه زدم
    و این هم عکسش (امیدوارم خوشتون بیاد)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    این هم ادامه ی فایلها
    پسورد
    AliReza[Barnamenevis]
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    164

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    این DB شما رو کی میتونیم دانلود کنیم؟
    همین 6 مگ رو آپلود کنید لطفا

  11. #11

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    دوست عزیز پسورد فایلها چیه؟
    من که هر کدومو زدم نشد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    پسورد ورژن قبلی
    AliReza@BarnameNevis.org
    و ورژن فعلی که نسخه ی جدیدشم واسعه چند روز دیگه میزارم
    AliReza[Barnamenevis]
    good
    ============
    معصومی جان برای من این گزینه رو نداره و فقط Creat و Drop خالی داره ! از کدوم ورژن دارید استفاده میکنید؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    سلام 2008
    من برات کوئریش رو می نویسم اجراش کن:(saeed نام دتابیسمه و Table_1 نام جدول یادت نره فیلداشم درست کنی )

    USE [saeed]
    GO

    /****** Object: Table [dbo].[Table_1] Script Date: 11/21/2009 20:33:00 ******/
    IF EXISTS (SELECT * FROM sys.objects WHERE object_id = OBJECT_ID(N'[dbo].[Table_1]') AND type in (N'U'))
    DROP TABLE [dbo].[Table_1]
    GO

    USE [saeed]
    GO

    /****** Object: Table [dbo].[Table_1] Script Date: 11/21/2009 20:33:00 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO

    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO

    CREATE TABLE [dbo].[Table_1](
    [FirstName] [nchar](10) NULL,
    [SecondName] [nchar](10) NULL,
    [ID] [int] NOT NULL,
    [Tax] [int] NULL,
    CONSTRAINT [PK_Table_1] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [ID] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]

    GO


    *** راه بهتر اول کوئریDrop to رو بنویس بعد یک توی یک کوئری جدید Create to باز کن بعد کد مربوط به Create to رو به ادامه دستورات Drop to اضافه کن کوئری رو اجرا کن

  14. #14

    نقل قول: برنامه کتابخانه

    نقل قول نوشته شده توسط man7tomani مشاهده تاپیک
    داره ولی حجمش زیاده ،نمیدونم چیکارش کنم !
    من چیجوری دیتابیس رو 0 کنم ؟کسی میدونه؟اگه کسی میدونه پ.خ بده تا من آپ کنم
    میخوام جوری 0 بشه که چون بعضی فیلدها Identity هستند دوباره از 1 شروع بشه
    تا چند دقیق دیگه نسخه ی جدید برنامه رو آپ میکنم
    اگر بر روي Database كليك راست نماييد يك گزينه Script Database As دارد كه كل Query ساخت آن را وجود مي آورد هر كجا اين Query را Run نماييد مانند Database اول ساخته مي شود.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    بفرمائید
    بک آپ گرفتم
    داده های درونش کاملا برای تست بود( برای تست ویرایش ،جستجو و ...)
    http://rapidshare.com/files/311403795/LibraryDatabase.rar

    برای دانلود هم از راپید باز استفاده کنید تابه مشکل بر نخورید
    راستش از راپید مطمئن تر پیدا نکردم
    بدرود

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    ?
    اینو !
    http://rapidshare.com/files/311403795/LibraryDatabase.rar

  17. #17

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    من وقتی فایل رو extract کردم فقط یه فایلی با پسوند bak بود که بازم نمیشه!!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    اون فایل بک آپ هست که باید ریستور بشه !

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    روی Database رایت کلیک کنید و بعدRestore Database

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار BANKER
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    176

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    خب كمي كه با آن كلنجار رفتم متوجه شدم اول يك ديتابيس خالي ميسازيم بعد طبق گفته دوستمان
    [QUOTE] [روی Database رایت کلیک کنید و بعدRestore Database/QUOTE]
    وto database
    ديتابيس موردنظر را را تازه ايجاد كرديم وارد مي كنيم ودر پايين فرم در Form Deviseكليك كرده وگزينهadd را فشار داده وفايل بكاپ خودرا وارد ميكنيم .سپسا ز قسمت restor database سمت چپ فرم گزينه option را فشرده وچهار گزينه راول را تيك مي زنيم وبعد ازآن ok رامي فشاريم
    باز اگر مشكلي بود در نوشته بگوييد

  21. #21

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    من به یه مشکل برخوردم وقتی میخوام restor کنم بعد از انتخاب فایل این پیغام رو میده too many b ckup device specifie for backup of resto;r only 64 are allowed.
    RESTORE DATABASE IS TERMINATING ABNORMALLY.
    منظورش چیه چی کار باید بکنم؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    در صفحه ی قبل بک آپ آپلود شد و میتوانید استفاده کنید
    در ضمن حجم Identity رو نمیشه صفر کرد
    این خاصیت حجمی نیست ! بلکه بصورت پیش فرض به هر رکورد یک شناسه میدهد
    -------------
    برنامه رو دارم کامل تر میکنم و بعضی از باگ های قبلی رو هم دارم بر طرف میکنم
    قسمت تاریخ بخش امانت بسیار حساس شده است
    اشنالله نسخه رو کامل میکنم و قرار میدهم
    راستی دارم ساختار بانک اطلاعاتی رو تغییر میدم
    منتظر نسخه ی جدید باشید ....

  23. #23

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    با سلام
    مگه شما حق دسترسی برای برنامت در نظر نگرفتی پس چرا کاربر بدون وارد شدن میتونه به منو ها ی برنامه دسترسی داشته باشه؟
    (چرا پیام خصوصی رو غیر فعال کردی؟)

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    اون لاگین رو فعلا همینجوری نوشتم و برای بعدا قرار هست که کامل تر بشه
    (کد کردن پسورد هم انشالله تو نسخه ی جدید میزارم)
    فعلا یه جایی به مشکل برخوردم که سرش هستم تا درست بشه
    اون قسمت درست بشه بقیه قسمت ها بزودی درست میشه
    ------
    شما اگه اروری داری میتونی تو انجمن بپرسی تا دوستان جواب بدن
    ضمن این که شما اولین نفری بود که مشکل داشت

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    دوست عزيز اگر ديتا بيس را اپ نمي كنيد لااقل اسم تيبل ها و فيلد ها را بنويسين كه دوستان سريعتر ديتا بيس را ايجاد كنند

    به نظر من فرم ها و كلاس هاتو را در Solution Explorer درون فولدري قرار بده تا نظم حفظ بشه و دسترسي سريعتر

    برنامه از لحاظ اينترفيس خيلي ضعيفه به نحوي سعي كردي فرم ها زياد باشه اين هم فرم لازم نبود

    روي اكثر موارد در منو ها كليك مي كردم برنامه به كما مي رفت (شايد از ديتا بيس باشه ، اگر ديتا بيس اصلي را اپ كني بهتر ميشه نتيجه گيري كرد)

    هيچ relation اي و بهينه سازي جدول در ديتا بيس به چشم نمي خورد

    در همه فرم ها دستورات ADO.net را تكرار كردي مثلا SQL Connection تو همه فرم ها هست

    براي اين كار بهتر بود يه كلاس مي نوشتي تا شلوغي كد ها هم از بين برود

    براي فيلتر كردن textbox ها هم تو رويداد KeyPress همه اونا اومدي كد نوشتي شايد تعداد textbox ها زياد باشه براي همشون ميخواي اين كار را بكني

    بهتره يك UserControl براي اين كار بسازي

    تو رزوليشن كامپيوتر من خيلي از ليبل ها و باتون ها جاشون تغيير كرده بود و نميشد به اونا دسترسي داشت

    براي اينكه مديريت خودت بهتر بشه بهتره از Groupbox و tabpage و ... استفاده كني تا هم خودت راحت باشي و هم برنامه ات خوب ديده بشه

    ديگه زياد نگاه نكردم

    دركل ممنونم كه سورستو اپ كردي و ....

    فراوان تشكر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    نمیدونم چرا دوستان به خودشون زحمت نمیدن حتی یک صفحه ی قبل رو نگاه کنند
    من دیتابیس رو خیلی وقته که اپ کرده ام
    http://rapidshare.com/files/311403795/LibraryDatabase.rar

    برنامه از لحاظ اينترفيس خيلي ضعيفه به نحوي سعي كردي فرم ها زياد باشه اين هم فرم لازم نبود
    کجای اینترفیس ضعیفه و کدام فرم ها لازم نبود؟
    روي اكثر موارد در منو ها كليك مي كردم برنامه به كما مي رفت (شايد از ديتا بيس باشه ، اگر ديتا بيس اصلي را اپ كني بهتر ميشه نتيجه گيري كرد)
    صد درصد واسعه دیتابیسه !
    هيچ relation اي و بهينه سازي جدول در ديتا بيس به چشم نمي خورد
    حق با شماست انشالله درستش میکنم،همونطوری که گفتم اولین پروژه ی من با سی شارپ بود
    در همه فرم ها دستورات ADO.net را تكرار كردي مثلا SQL Connection تو همه فرم ها هست

    براي اين كار بهتر بود يه كلاس مي نوشتي تا شلوغي كد ها هم از بين برود
    درواقع این کار میخواستم هنگام لایه سازی انجام بدم،که انشالله درست میکنم.
    براي اينكه مديريت خودت بهتر بشه بهتره از Groupbox و tabpage و ... استفاده كني تا هم خودت راحت باشي و هم برنامه ات خوب ديده بشه
    تقریبا در تمام فرم های اصلی از اینااستفاده شده.
    دوستان کمی و کاستی و ... اگر دارد خودتون هم میتونید دست به کار شید، فراموش نکنید که کار اوپن سورس است!
    من الان دارم رو یه قسمتش کار میکنم که انشااله تموم شد میرم سراغ چیزهایی که دوستان گفتند.

  27. #27

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    آقا جان این دیتبایس که اصلاً دانلود نمی شه.
    فی الواقع انگار دیتابیس رو شما نمی خوای به ما بدی.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    http://rapidshare.com/files/311403795/LibraryDatabase.rar

    دیتابیس بدون هیچ مشکلی قابل دانلود هست
    منو کچل کردین

  29. #29

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    سلام
    تمام فايل ضميمه ها را بايد دانلود کنم؟
    مي توانيم طراحي صفحات را به سليقه خودمان تغيير دهيم؟
    متشکرم

  30. #30

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    دوست عزیر (علیرضا جان)
    کارت خیلی خوبه حتمی یک از بهترین برنامه نویسای ایران میشی
    چون هم هنرمندی هم پشتکار داری
    اگه اجازه می دی چند تا پیشنهاد بدم
    اول ) برنامه شما حتمی رو wide Screen کار می کنم اگه رو مانیتور معمولی باشه نصف فرم ها از صفحه می زنه بیرون
    دوم) سعی کن اول کاربر لاگین بشه بعدش برنامه شروع به کار کنه
    سوم)اگه برنامه رو برای جایی می نویسی سعی کن از رنگ و فونتی استفاده کنی که نیاز به دقت زیاد برای دیدن نداشته باشه
    چهارم)سطح دسترسی برای کاربرها تعریف نمی شه کرد (هر وقت محیط چند کاربره باشه دسترسی مهمه و گرنه یک یوزر می ساختیم به همه می دادیمش)
    پنجم)نمی شه در زمان اجرا فرمهایی مثل ثبت کتاب ... جابجا کرد
    ششم)خیلی خوب کار می کنی حتمی یکی از بهترین ها می شی
    البته ببخشید زیاد ایراد گرفتم ولی من تو یک شرکت صنعتی کار می کنم اینجا برنامه نویسم بیرون از شرکت به طور شخصی هم پروژه زیاد انجام دادم تقریبا می فهمم سبک برنامه های موفق تو ایران چطوره

    iman.mir@gmail.com

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    دوست عزیر (علیرضا جان)
    کارت خیلی خوبه حتمی یک از بهترین برنامه نویسای ایران میشی
    چون هم هنرمندی هم پشتکار داری
    اگه اجازه می دی چند تا پیشنهاد بدم
    اول ) برنامه شما حتمی رو wide Screen کار می کنم اگه رو مانیتور معمولی باشه نصف فرم ها از صفحه می زنه بیرون
    دوم) سعی کن اول کاربر لاگین بشه بعدش برنامه شروع به کار کنه
    سوم)اگه برنامه رو برای جایی می نویسی سعی کن از رنگ و فونتی استفاده کنی که نیاز به دقت زیاد برای دیدن نداشته باشه
    چهارم)سطح دسترسی برای کاربرها تعریف نمی شه کرد (هر وقت محیط چند کاربره باشه دسترسی مهمه و گرنه یک یوزر می ساختیم به همه می دادیمش)
    پنجم)نمی شه در زمان اجرا فرمهایی مثل ثبت کتاب ... جابجا کرد
    ششم)خیلی خوب کار می کنی حتمی یکی از بهترین ها می شی
    البته ببخشید زیاد ایراد گرفتم ولی من تو یک شرکت صنعتی کار می کنم اینجا برنامه نویسم بیرون از شرکت به طور شخصی هم پروژه زیاد انجام دادم تقریبا می فهمم سبک برنامه های موفق تو ایران چطوره
    ضمن تشکر از شما دوست گرامی
    تاپیک بنده جوری شده بود که دیگه خودم هم سر نمیزدم بس که اینجا اصول دین می پرسیدن !
    اول)من تو مانیتو خودم برنامه رو درست کردم ، بنابراین شما باید با مانیتور خودتون ست کنید و از اونجایی که کار متن باز هست این از عهدی من خالی است. ولی یک کلاس برای رزولیشن هست که این کار رو برات میکنه و ابجکت ها رو کوچکتر میکند
    دوم)به سهولت تمام میشه همچین کاری کرد کما اینکه این کار رو کرده بودم ولی دوستان بنده گفتن نباشه فعلا بهتره
    ببین الان نرم افزارهای کتابخانه که اکتیو هستند بدین شکل هستند که برنامه وقتی بالا میاد یوزر پس نمیوخاد اما اگر بخواهید وارد پنل کتابدار یا مدیر بشوید از شما پسورد می خواد.و از اونجایی که این برنامه چیز خاصی نداشت براش پرمیژن تعریف نشده.ولی این قول رو به دوستان دادم که برای ورژن های آینده این کار صورت بگیره و انجام بشه.
    سوم)این برنامه تو چند تا کامپیوتر تست شد مشکل رنگ و فونت نداشت ، نمیدونم ، دوستان همین مشکل رو داتشتند؟
    چهارم)سطح کاربری رو بالا توضیح دادم
    پنجم)خصوصیت برنامه همینه و این جزء بدی حساب نمیشه
    ششم)لطف داری

  32. #32

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    علیرضا جان کلاس مربوط به رزولیشن احتیاج نیست شما می تونین برنامه رو جوری بنویسین anchor که اگه رزولیشن هر چند بود ابجکت ها باز هم با همون نظم کنار هم باشن من تو کامیپوتر شرکت دیدم اونجا مانیتورم crt هست نمی تونم رزولیشن واید بدم که برنامه کامل باز بشه

  33. #33

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    اگه دوست داشتی سه هفته دیگه وقتم بیشتر آزاد میشه با هم رو برنامت کار کنیم
    البته اگه افتخار بدین

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    علیرضا جان کلاس مربوط به رزولیشن احتیاج نیست شما می تونین برنامه رو جوری بنویسین anchor که اگه رزولیشن هر چند بود ابجکت ها باز هم با همون نظم کنار هم باشن من تو کامیپوتر شرکت دیدم اونجا مانیتورم crt هست نمی تونم رزولیشن واید بدم که برنامه کامل باز بشه
    anchr ماله زمانی هست که شما تمام ابجکت هایی که در فرم دارید می خواهید وقتی در Stste های مختلف فرم را ریسایز کنید مکان آبجکت تغییر نکنه ولی اگر آبجکت بزرگ و مخصوص یک مانیتور باشد این خصوصیت هیچ کاری از پیش نیمبرد و شما باید یا کلیه آبجکت ها را کوچکتر کنید و یا رزولیشن را دست بزنید
    ------
    از مدیر سایت در خواست می کنم لطفا پست های متفرقه رو حذف کنه لطفا
    منم همین خواهش رو دارم و موقعه ی گذاشتن نسخه ی جدید به یکی از مدیران عزیز پ.خ میدم که این زحمت رو بکشند
    اگه دوست داشتی سه هفته دیگه وقتم بیشتر آزاد میشه با هم رو برنامت کار کنیم
    البته اگه افتخار بدین
    متاسفانه کسی بنده رو کمک نکردند بنابراین خوشحال میشم که شما کمک کنید
    و اینکه شما به بنده افتخار دادید
    انشالله تا سه هفته ی دیگه نسخه ی جدید را میزارم و با هم روی اون کار میکنیم
    خیلی چیزها بهش اضافه کردم که الان واقعا از دستم در رفته که چیجوری بهش من نسخه بدم

  35. #35

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    پسورد نسخه 1.3.16 : AliReza[Barnamenevis] این هستش خواهشا کپی کنید حروف بزرگ کوچیک هم در نظر بگیرید
    AliReza[Barnamenevis]

    همچنین یک اسکریپت از دیتا بیس این دوستمون درست کردم فقط تنها کاری که لازمه اینه که این کد تو sql server اجرا کنید 2005 و به بالا
    و دوستانی که نمی دونن چه جوری پروژه باز کنن فایل cprojrct باید باز بشه حتمی هم باید تو فایل app.conf تنظیمات دیتابیس تغییر بدین "اسم سرور خودتونو بزارین"
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #36

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    anchr ماله زمانی هست که شما تمام ابجکت هایی که در فرم دارید می خواهید وقتی در Stste های مختلف فرم را ریسایز کنید مکان آبجکت تغییر نکنه ولی اگر آبجکت بزرگ و مخصوص یک مانیتور باشد این خصوصیت هیچ کاری از پیش نیمبرد و شما باید یا کلیه آبجکت ها را کوچکتر کنید و یا رزولیشن را دست بزنی
    یعنی شما می گین وقتی یه برنامه می فروشین به یکی باید حتمی مانیتور واید بگیره که برنامه اجرا بشه؟؟
    من با این قضیه مشکل دارم مثلا یکی مانیتورش crt 15 باشه نباید بتونه با ورد کار کنه حتمی باید مثلا 19 واید بگیره؟

  37. #37

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    سلام man7tomani
    كارت خيلي خوبه . به من هم دو هفته وقت بده . سرم خلوت ميشه . ميشينيم اين رو بهترش ميكنيم . كارت تا حالا خوب بوده (open source ) بودن برنامه به پيشرفت همه كمك ميكنه

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    یعنی شما می گین وقتی یه برنامه می فروشین به یکی باید حتمی مانیتور واید بگیره که برنامه اجرا بشه؟؟
    من با این قضیه مشکل دارم مثلا یکی مانیتورش crt 15 باشه نباید بتونه با ورد کار کنه حتمی باید مثلا 19 واید بگیره؟
    خیر
    چون آبجکت هایی که در همان اول من طراحی کردم بزرگ بودند
    الان ورد را در هر مانیتوری بگزارید آبجکت هاش همون اندازه هستند
    کارت خیلی خوبه . به من هم دو هفته وقت بده . سرم خلوت میشه . میشینیم این رو بهترش میکنیم . کارت تا حالا خوب بوده (open source ) بودن برنامه به پیشرفت همه کمک میکنه
    انشالله ،ما منتظر شما دوستان هستیم
    دوستانی که اعلام آمادگی میکنند انشااله واسعه پروژهه های بعدی هم با هم استارت می زنیم

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    سلام با تشکراز man7tomani
    .می خواستم بگم که مشکل از طرف بنده بود .ولی هم پشتیان رو رستور کردم و هم برنامه رو از زیپ در آوردم .
    ولی میشه بگین فایل دیتابیس رو تو چه مسیری رستور کنم .؟
    اگه mehranیوزر ویندوز و mehran-pc اسم کامپیوترم باشه تو وب کانفیگ کجاهاش رو باید ست کنم تا اتصال با برنامه به درستی انجام بشه؟ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دانلود کتابخانه (Library Management Ver 1.3.16)

    می خواستم بگم که مشکل از طرف بنده بود .ولی هم پشتیان رو رستور کردم و هم برنامه رو از زیپ در آوردم .
    ولی میشه بگین فایل دیتابیس رو تو چه مسیری رستور کنم .؟
    خیلی خوبه !
    فرقی نمیکنه کجا ریستور میکنید
    اگه mehranیوزر ویندوز و mehran-pc اسم کامپیوترم باشه تو وب کانفیگ کجاهاش رو باید ست کنم تا اتصال با برنامه به درستی انجام بشه؟ممنون
    فقط ریستور کن ارتباط برقرار میشه،اسم دیتابیس همن Library هست و مثله اینکه شما تغییرش دادید به saeed

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •