نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بازی تانک

  1. #1

    بازی تانک

    سلام و خسته نباشید
    می خواستم خواهش کنم در نوشتن این برنامه کمکم کنید
    برنامه ای که یک گلوله روی فرم به طرف تانک میاد گلوله هر بار به صورت رندوم تکرار میشه و ما می تونیم تانک رو جابجا کنیم و نکته اینجاست که اگه گلوله به تانک خورد مثلا 100 امتیاز کم بشه و یه صدایی شبیه Beep بده.
    خیلی ممنون فقط فوریه اگه ممکنه زودتر پاسخ بدین ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار lordarma
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رشت
    سن
    32
    پست
    284

    Arrow نقل قول: بازی تانک

    نقل قول نوشته شده توسط Sting_wwf مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید
    می خواستم خواهش کنم در نوشتن این برنامه کمکم کنید
    برنامه ای که یک گلوله روی فرم به طرف تانک میاد گلوله هر بار به صورت رندوم تکرار میشه و ما می تونیم تانک رو جابجا کنیم و نکته اینجاست که اگه گلوله به تانک خورد مثلا 100 امتیاز کم بشه و یه صدایی شبیه Beep بده.
    خیلی ممنون فقط فوریه اگه ممکنه زودتر پاسخ بدین ممنون میشم
    شما استارت پروژه را بزنید ما هم تا جایی که بتوانیم به شما کمک خواهیم کرد،
    انتظار نداشته باشید کسی این برنامه را برای شما بنویسد...

  3. #3

    نقل قول: بازی تانک

    سلام
    ببینید من تا اینجاش رو بلدم که :
    برای حرکت دادن تانک باید از کلیدهای چپ و راست و بالا و پایین استفاده کرد که اونم از توابع keypress هست و اینکه می دونم گلوله به چه شکلی حرکت می کنه (به وسیله کنترل تایمر)
    ولی متاسفانه موقعی که برای اصابت گلوله دستور می نویسم چه بخوره یا چه نخوره صدای Beep میده و امتیاز کم می کنه
    استادمون گفته که If های خیلی بلند بالا و طولانی می خواد که من هر چی تلاش کردم موفق نشدم.
    ولی می دونم که مثلا باید اینطور تعریف کنیم که اگه سمت چپ گلوله به جناح بالای تانک خورد امتیاز کم کنه ... که متاسفانه نمی تونم این رو روی برنامه ببرم و همش ارور میده

  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: بازی تانک

    سلام
    استادمون گفته که If های خیلی بلند بالا و طولانی می خواد که من هر چی تلاش کردم موفق نشدم.
    بله، یک شرط طولانی برای محاسبه تداخل دو شئ وجود دارد.
    قبلاً در این مورد بحث شده و یک نمونه شرط هم برای تداخل دو شئ در اینجا نوشته شده:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=159704
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار lordarma
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رشت
    سن
    32
    پست
    284

    نقل قول: بازی تانک

    آقای xxxxx_xxxxx درست فرمودند با این حال اگر مایلید
    سورسی را که نوشتید در همینجا قرار بدهید تا بررسی اش کنیم...

  6. #6

    نقل قول: بازی تانک

    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = 37 Then
    img1.Left = img1.Left - 100
    ElseIf KeyCode = 39 Then
    img1.Left = img1.Left + 100
    ElseIf KeyCode = 38 Then
    img1.Top = img1.Top - 100
    ElseIf KeyCode = 40 Then
    img1.Top = img1.Top + 100
    End If
    End Sub
    دوستان شرمنده سورس اصلی رو گم کردم یادم رفت که از توی دانشگاه یه کپی واسه خودم بردارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •