نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کد JavaScript بدست آوردن IP

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    پست
    70

    کد JavaScript بدست آوردن IP

    سلام دوستان
    من تخصصم JavaScript نیست ولی خیلی فوری به یه کد جاوا برای بدست آوردن IP نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2

    نقل قول: کد JavaScript بدست آوردن IP

    شما با جاوا اسکریپت سمت سرور کار می کنید یا سمت کلاینت ؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    پست
    70

    نقل قول: کد JavaScript بدست آوردن IP

    سمت کلاینت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: کد JavaScript بدست آوردن IP

    خوب چی شد؟؟؟
    حالا شما درباره سمت سرور هم راهنمایی کنید ، اتفاقی نمی افته و شاید بدرد بخوره؟؟

  5. #5

    نقل قول: کد JavaScript بدست آوردن IP

    بدست آوردن آی پی در سمت سرور به زبان برنامه نویسی سمت سرور بستگی داره. مثلا با PHP یه جوره و با JAVA و بقیه یه جور دیگه.
    من الان سرچ کردم دیدم سایت jsonip آی پی رو توسط JSONP میده و میشه بدون نیاز به کدنویسی سمت سرور گرفتش. به این شکل:
    <script>
    // callback function
    function getip(json){
    alert(json.ip) // alerts the ip address
    }
    </script>
    <script type="text/javascript" src="http://jsonip.appspot.com/?callback=getip"> </script>

    این موضوع رو در jsonip, retrieve the client's IP address via JSONP کامل توضیح داده.
    فقط یک مشکل وجود داره و اون اینکه این سایت jsonip توسط گوگل هاست شده و گوگل هم آی پی ایران رو راه نمیده! یعنی این کد روی یک هاست غیرایرانی کار می کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •