نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تشخیص null بودن تصویر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    تشخیص null بودن تصویر

    سلام من تو یکی از table هام عکس دارم که میتونه null باشه. برای ویرایش table نیاز دارم که چک کنم اگه تصویر null نیس از دیتابیس بخونه. برای چک کردن null بودنش از پروسیجر زیر استفاده کردم
    ALTER PROCEDURE dbo.checkpicnull

    (
    @edit nchar(20),
    @flag3 int OUTPUT
    )

    AS
    SET NOCOUNT ON;

    if (select pic from users where iduser = @edit) is NULL
    begin

    set @flag3 = 1

    end

    RETURN
    ولی مقدار flag برای عناصری که تصویر دارن و ندارن هردو صفره. این چک کردن رو با دیتاگرید هم انجام دادم ولی باز هم نتیجه ای نداد. میشه بگین مشکل از کجاس؟
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله saba106 : دوشنبه 10 اسفند 1388 در 00:55 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: تشخیص null بودن تصویر

    یه سوال دیگه هم داشتم. برای مقایسه رشته ها از چه دستوری باید استفاده کنم؟ من تاریخ رو به صورت رشته ذخیره کردم و میخام تاریخ اون روز رو از سیستم بگیرم و با تاریخ ثبت شده در دیتابیس مقایسه کنم که اونم به صورت رشته ذخیره شده. چی کار باید بکنم؟
    مرسی

  3. #3

    نقل قول: تشخیص null بودن تصویر

    یه همچین چیزی رو امتحان کنید :


    alter PROCEDURE dbo.checkpicnull
    AS
    if (select namee from tblCustomer where ID = 63) is NULL
    begin
    return 0
    end
    else
    return 1

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: تشخیص null بودن تصویر

    [quote=SIR_asad;921802]
    کدم رو به این صورت تصیح کردم:
    ALTER PROCEDURE dbo.checkpicnull

    (
    @edit nchar(20),
    @flag3 int OUTPUT
    )

    AS
    SET NOCOUNT ON;

    if (select pic from users where iduser=@edit) is NULL
    begin
    return 0
    end
    else
    return 1
    مرسی ولی تابع برای هر دو نوع با عکس و بدون عکس مقدار صفر رو برمیگردونه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hakelberfin
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    137

    نقل قول: تشخیص null بودن تصویر

    سلام

    کد رو به این صورت اصلاح کنید


    ALTER PROCEDURE dbo.checkpicnull
    (
    @edit nchar(20),
    @flag3
    int OUTPUT
    )

    AS
    SET NOCOUNT ON;

    DECLARE pic1 IMAGE
    select pic1=pic from users where iduser = @edit
    IF (@@ROWCOUNT <> 0)
    IF (pic1 IS NULL )
    begin
    set @flag3 = 1
    end

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: تشخیص null بودن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط hakelberfin مشاهده تاپیک
    سلام

    کد رو به این صورت اصلاح کنید


    ALTER PROCEDURE dbo.checkpicnull
    (
    @edit nchar(20),
    @flag3 int OUTPUT
    )

    AS
    SET NOCOUNT ON;

    DECLARE pic1 IMAGE
    select pic1=pic from users where iduser = @edit
    IF (@@ROWCOUNT <> 0)
    IF (pic1 IS NULL )
    begin
    set @flag3 = 1
    end
    من از کد زیر برای فراخوانیش استفاده میکنم اشتباهه؟

    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    cmd.CommandText =
    "dbo.checkpicnull";
    cmd.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@edit", edit);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@flag3", flag3);
    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    if (flag3==1)
    {
    byte[] imageData = (byte[])dataGridView1.CurrentRow.Cells[4].Value;
    //Initialize image variable
    Image newImage;
    //Read image data into a memory stream
    using (MemoryStream ms = newMemoryStream(imageData, 0, imageData.Length))
    {
    ms.Write(imageData, 0, imageData.Length);
    //Set image variable value using memory stream.
    newImage = Image.FromStream(ms, true);
    }
    //set picture
    pictureBox1.Image = newImage;
    pictureBox1.SizeMode =
    PictureBoxSizeMode.StretchImage;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: تشخیص null بودن تصویر

    این erroe رو میده
    'IMAGE' is not a recognized CURSOR option

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •