نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کمک در آموزش Delphi Prism

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار s_savabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    63

    Question کمک در آموزش Delphi Prism

    سلام دوستان
    من میخام با delphi prism کار کنم و روی سیستمم نصبش هم کردن ولی توی خیلی از قسمتاش به مشکل میخورم. کسی کتاب آموزشی یامطلب آموزشی راجع بهش نداره که معرفی کنه؟

  2. #2

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    در لينك زير يك سري آموزشهاي گام به گام در مورد برنامه نويسي با Delphi Prism وجود دارد.
    http://prismwiki.codegear.com/en/The_Prism_Primer

    در لينك زير هم ميتوني مقالات و فيلم هاي آموزشي در اين زمينه را پيدا كني:
    http://edn.embarcadero.com/delphi_prism

    همچنين در مجلات Blase Pascal هم مطالب بسيار مفيدي در اين زمينه ميتوني پيدا كني (مثل ساخت وب سرويسها و ...) كه در لينك زير ميتوني بعضي از اين مجلات را به طور رايگان دانلود كني. همانطور كه قبلاً هم گفته شد اين مجلات به زبانهاي مختلفي نوشته شده كه در هنگام دانلود حتماً به اين نكته توجه كن:
    http://www.blaisepascal.eu/index.php..._code_snippets

    همچنين چندي پيش يك White Paper هم در سايت Embarcadero ديدم كه در آن در مورد ساخت برنامه هاي تحت Mono در Delphi Prism بحث شده بود كه ميتوني از لينك زير دانلودش كني:
    http://www.embarcadero.com/images/dm...brian-long.pdf
    اميدوارم كه مفيد واقع بشه...

  3. #3

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    اين منبعي كه در اين پست معرفي مي كنم احتمالاً يكي از بهترين منابع در مورد آموزش Delphi Prism است. يعني كتاب Delphi Prism Essentials نوشته ي دكتر Bob Swart كه مطالب كاملتر را درباره نويسنده و اين كتاب ميتوانيد در سايت http://www.ebob42.com بيابيد.

  4. #4

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    در لینک زیر مطالب خیلی مفیدی را می توان در رابطه با Delphi Prism پیدا کرد:
    http://blogs.remobjects.com/

  5. #5

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    در بخشی از مقاله زیر به توضیحاتی در مورد DataSnap در Delphi Prism پرداخته شده است که بسیار مفید است:
    http://www.embarcadero.com/images/dm...nap-091016.pdf

  6. #6

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    در آدرس زیر هم مقالات زیادی در رابطه با Prism وجود دارد، مشاهده این آدرس را شدیداً به علاقه مندان Prism توصیه می کنم:
    http://www.drbob42.com/examines/index.htm

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    آقای عشایری
    لینکی ندارید که مطالب رو در قالب pdf ارائه بده و تقریبا از مبتدی تا پیشرفته باشه.
    لینک اولتون مطالب مفیدی داره اما من در قالبی میخوام که بتونم چاپش کنم و همیشه همرام باشه.
    ممنون.

  8. #8

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    آقای عشایری
    لینکی ندارید که مطالب رو در قالب pdf ارائه بده و تقریبا از مبتدی تا پیشرفته باشه.
    لینک اولتون مطالب مفیدی داره اما من در قالبی میخوام که بتونم چاپش کنم و همیشه همرام باشه.
    ممنون.
    کتاب Delphi Prism Development Essentials این گونه است. ولی باید بگویم که این کتاب رایگان نیست و من هم لینک دانلود آن را ندارم. در لینک زیر شما می توانید سر فصلهای مربوط به این کتاب را مشاهده کنید:

    http://www.ebob42.com/training/Prism.pdf

  9. #9

  10. #10

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    سلام

    و این هم یک راه حل بسیار عالی برای کسانی که می خواهند Delphi Prism را بصورت بسیار حرفه ای یاد بگیرند.

    یک راه حل آسال دیگر برای یادگیری Delphi Prism استفاده از Delphi Prism XE می باشد. این نسخه از نرم افزار این قابلیت را دارد که کدهای C#‎‎‎‎‎ را به کدهای Prism تبدیل کند. شما با مقایسه این کدها هم C#‎‎‎‎‎ را یاد میگیرید و هم در Delphi Prism حرفه ای می شوید. و هم این که میتوانید تشخیص بدهید که معادل یک کد خاص در زبان دیگر چیست و این خیلی خوب است. به نظر من این قابلیت یک ابتکار بسیار خلاقانه از شرکت RemObjects Software است که می تواند یادگیری آن را بسیار راحتتر کند و فکر می کنم که با این کار منابع آموزشی Prism هم بسیار زیادتر شود.

    برای تبدیل یک یونیت(Namespace) مربوط به سی شارپ به Delphi Prism هم می توانید مثل شکل زیر از Solution Explorer استفاده کنید. (در Delphi Prism XE)

    نحوه تبدیل کدهای C#‎‎ به Delphi Prism در Delphi Prism 2010 (یا Delphi Prism in Visual Studio 2008)
    در این نسخه شما نمی توانید یک تکه کد را از C#‎‎ به Delphi Prism تبدیل کنید ولی می توانید یک یونیت C#‎‎ را به کدهای Delphi Prism تبدیل کنید. دقت کنید برای این کار باید از یک ابزار کمکی بسیار کم حجم که توسط شرکت RemObjects Software ساخته شده است استفاده کنید. این نرم افزار کم حجم را باید از این آدرس دانلود کنید. این برنامه یک کنسول را در اختیار شما قرار می دهد. فرض کنید که ما یک یونیت C#‎‎ را با نام csharp.cs را در مسیر c:\usr\csharp.cs داریم. حالا شما برنامه ای را که دانلود کرده اید. در مسیر c:\usr از حالت فشرده خارج کنید و سپس به Command Prompt بروید و دستور زیر را در آن وارد کنید:
    c:\usr\cs2pas2.exe c:\usr\csharp.cs c:\usr\prism.pas
    با این کار برنامه فایلی را که حاوی کدهای Delphi Prism است را در مسیر c:\usr\prism.pas ایجاد می کند.
    به عنوان مثال من این کار را انجام داده ام و یک کد C#‎‎ را به کدهای Delphi Prism تبدیل کرده ام.
    کد C#‎‎:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    }
    }
    در زیر هم نتیجه تبدیل کد بالا به Delphi Prism را می بینید:
    namespace WindowsFormsApplication1;

    interface

    uses
    System,
    System.Collections.Generic,
    System.ComponentModel,
    System.Data,
    System.Drawing,
    System.Linq,
    System.Text,
    System.Windows.Forms;

    type
    Form1 = public partial class(Form)
    public
    constructor ;
    end;


    implementation


    constructor Form1;
    begin
    InitializeComponent()

    end;

    end.
    باز هم اگه سوالی بود ما در خدمتیم.

    امیدوارم که مفید واقع بشه...
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : پنج شنبه 25 آذر 1389 در 10:50 صبح

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    34
    پست
    180

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    اموزش فارسی وجود نداره

  12. #12

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    اموزش فارسی وجود نداره
    من تا به حال ندیدم!!!

  13. #13

    نقل قول: کمک در آموزش Delphi Prism

    دوستان عزیز چرا همیشه منتظریم کسی آماده کنه ما استفاده کنیم همینجا کسانی که اطلاعات دارن حالا هر میزان که هست قرار بدن ماه به ماه هم مطالب دسته بندی و فهرست بشن ان شا الله چند ماه دیگه میشه یک کتاب عالی و کامل که بعدی ها هم میتونن به عنوان یک منبع بهش رجوع کنن

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •