نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پر كردن آرايه با اعداد Random

  1. #1

    Post پر كردن آرايه با اعداد Random

    با سلام خدمت دوستان
    من مي خواستم يك آرايه يك بعدي 10000 خانه اي را با اعداد تصادفي پر كنم ترجيحا بدون استفاده از حلقه
    لطفا كمكم كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: پر كردن آرايه با اعداد Random

    سلام میشه بگین واسه چی اینکارو میخواین انجام بدین ؟ خیلی واسم جالبه !!

  3. #3

    نقل قول: پر كردن آرايه با اعداد Random

    سلام حالا با حلقه رو من نوشتم


    int[] a=new int[1000000];
    Random r=new Random(2);
    for (int j = 0; j < 6; j++)
    a[j] = r.Next();
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: پر كردن آرايه با اعداد Random

    نقل قول نوشته شده توسط hamedt مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    من مي خواستم يك آرايه يك بعدي 10000 خانه اي را با اعداد تصادفي پر كنم ترجيحا بدون استفاده از حلقه
    لطفا كمكم كنيد
    سلام
    مگر بدون حلقه میتوان یک آرایه را مقدار دهی کرد؟ (اگر مثلا 10 بود می شد)

  5. #5
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: پر كردن آرايه با اعداد Random

    هدف از این دومورد چیه؟
    1- پر کردن این تعداد آرایه با اعداد تصادفی؟!؟!؟!؟!؟
    2- بدون حلقه؟!؟!؟!؟!؟!؟!

  6. #6

    نقل قول: پر كردن آرايه با اعداد Random

    سلام اگه یادم باشه می شه یه ارایه رو بدون حلقه مقدار دهی کرد

    ولی تو C#‎ رو یادم نمی یاد چه جوری بود ولی می گردم تو پست بعدی میگم


    ولی ولی تو F#‎ و Python این جوریه

    python:


    myarray=10*[1]


    F#‎

    Array.create 10 2
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  7. #7

    نقل قول: پر كردن آرايه با اعداد Random

    for
    (int a = 1; a <= 1000; a++)
    listBox1.Items.Add(myRandom.Next().ToString());


  8. #8

    نقل قول: پر كردن آرايه با اعداد Random

    نقل قول نوشته شده توسط Ehsan Programmer مشاهده تاپیک
    for
    (int a = 1; a <= 1000; a++)
    listBox1.Items.Add(myRandom.Next().ToString());

    این جواب کدوم سوال بود ( تکراری چرا نوشتی)
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •