نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تعداد تکرار؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    تعداد تکرار؟

    آقا در حلقه زیر هر خط چند بار تکرار میشه؟؟؟؟؟؟؟

    #include <iostream>
    void main(){
    int i=10;
    while(i>=0){
    i--;
    }
    std::cout<<i<<"\n";
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: تعداد تکرار؟

    منظورم هر خط از برنامه بود یعنی تحلیلش کنید و یک فرمول کلی برای این نوع حلقه ها بگید ...؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: تعداد تکرار؟

    در پست دوم گفتم من می خوام بدونم یک چنین حلقه هایی رو کلا چطوری میشه تحلیل کرد خود ویل چند دفعه اجرا میشه هر خط درونیش چند دفعه اجرا میشه و یک فرمول کلی برای این حلقه ها آخه تو کتاب نوشته k-1 در حالیه که k+1 صحیحه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: تعداد تکرار؟

    چه فرقی داره مسئله اینه در حلقه هایی به صورت برنامه زیر چگونه می توان تعداد تکرار هر سطر را بدست آورد مربوط به طراحی الگوریتمه؟

    #include <iostream>
    void main(){
    1. int i=k;
    2. while(i>=0)
    3. i--;
    }


    مثلا میشه جوابش یه همچین چیزی

    c1. 1
    c2. k+2
    c3. k+1

    می خوام ببینم این درسته یا نه

  5. #5

    نقل قول: تعداد تکرار؟

    در درس طراحی الگوریتم ها چنین مباحثی بطور کامل مطرح میشوند ؛

    Complexity of Algorithms

    میتونید به کتاب نیوپولیتان یا معروفترین کتاب الگوریتم CLRS مراجعه کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : جمعه 21 اسفند 1388 در 19:36 عصر دلیل: تکمیل






  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: تعداد تکرار؟

    اسم کاملشم اینه که تو آمازون بود Foundations of Algorithms Using C++‎ Pseudocode by Neapolitan

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: تعداد تکرار؟

    من که نمی دونم ولی هرچی من تو این کتاب گشتم که تعداد تکرار حلقه وایل رو بررسی کرده باشه به جایی نرسیدم کتاب بهتری سراغ ندارید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •