نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ثبت اطلاعات در Excell (فوری)

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خونه صفر حافظه(NULL)
    پست
    88

    ثبت اطلاعات در Excell (فوری)

    با سلام خدمت دوستان
    میخواستم بدونم چطوری میشه یه سری اطلاعات رو تو مثلا یه ردیف Excell وارد کرد(مثل اضافه کردن یه رکورد به پایگاه داده)
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ثبت اطلاعات در Excell (فوری)

    سلام

    در مورد VSTO سرچ کن

    اینم یه کتاب
    Visual Studio Tools for Office: Using C#‎ with Excel, Word, Outlook, and InfoPath

    using System;
    using System.Collections.Generic;

    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;
    using Word = Microsoft.Office.Interop.Word;

    public class Account
    {
    public int ID { get; set; }
    public double Balance { get; set; }
    }

    public class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    var checkAccounts = new List<Account> {
    new Account {
    ID = 345,
    Balance = 541.27
    },
    new Account {
    ID = 123,
    Balance = -127.44
    }
    };

    DisplayInExcel(checkAccounts, (account, cell) =>
    {
    // This multiline lambda will set
    // custom processing rules.
    cell.Value = account.ID;
    cell.Offset[0, 1].Value = account.Balance;

    if (account.Balance < 0)
    {
    cell.Interior.Color = 255;
    cell.Offset[0, 1].Interior.Color = 255;
    }
    });

    var word = new Word.Application();
    word.Visible = true;
    word.Documents.Add();
    word.Selection.PasteSpecial(Link: true, DisplayAsIcon: true);
    }

    public static void DisplayInExcel(IEnumerable<Account> accounts,
    Action<Account, Excel.Range> DisplayFunc)
    {
    var xl = new Excel.Application();

    xl.Workbooks.Add();
    xl.Visible = true;
    xl.Cells[1, 1] = "ID";
    xl.Cells[1, 2] = " Balance";
    xl.Cells[2, 1].Select();
    foreach (var ac in accounts)
    {
    DisplayFunc(ac, xl.ActiveCell);
    xl.ActiveCell.Offset[1, 0].Select();
    }

    xl.Range["A1:B3"].Copy();
    //xl.get_Range("A1:B3").Copy();

    xl.Columns[1].AutoFit();
    xl.Columns[2].AutoFit();
    }
    }




    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خونه صفر حافظه(NULL)
    پست
    88

    نقل قول: ثبت اطلاعات در Excell (فوری)

    یعنی واقعا روش دیگه ای که Component نخواد(مثل اکسس) وجود نداره که راحت بشه با دستورات Sql داخل اکسل Insert کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ثبت اطلاعات در Excell (فوری)

    با odbc و oledb میشه.
    Link

  5. #5

    نقل قول: ثبت اطلاعات در Excell (فوری)

    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  6. #6

    نقل قول: ثبت اطلاعات در Excell (فوری)

    اینجا رو هم ببین http://code.msdn.microsoft.com/NitoExcel
    از همش جالب تره
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •