نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

    با سلام
    من یه لیبل دارم حالا می خوا متن توش در یه مسیر رجیستری مثلا HKEY_CURRENT_USER\ Software\ yahoo\ pager\ profiles\ {yahooID}\ Custom Msgs به REG_BINARYو REG_DWORD تبدیل شه مثل تصویر
    ممنون میشم


    نکته {yahooID} یک متغیر هست که.....
    آخرین ویرایش به وسیله jeson_park : سه شنبه 11 اسفند 1388 در 23:12 عصر دلیل: تغییر لینک عکس

  2. #2

    نقل قول: تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

    سلام دوست عزیز .
    هدف شما از اینکار چیه ؟
    البته اینو پرسیدم که شاید در روند پاسخگویی بهبودی ایجاد بشه .
    موفق باشید ...............

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

    سلام netsky عزیز
    من می خوام status bar یاهو رو تغییر بدم

    تا اونجایی که فهمیدم این کار تو رجیستری انجام میشه خود رشته در REG_SZ ذخیر میشه ان کار رو انجام میدم اما تغییر نمی کنه .برای همین فکر کردم باید REG_BINARY, REG_DWORD تغییر بدم
    چون توی رجیستری برای هر status علاوه بر یه دونه رشته یه REG_BINARY, REG_DWORD هم تعریف کرده شده
    به عکس نگاه کنید:

    ممنون میشم اگه جوابمو بدین

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار BILLY_Mgs
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    @ My Team Foundation Server
    پست
    68

    نقل قول: تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

    برای نوشتن DWord :

    public static bool WriteDWord(string subKey, string NewKey, object Value)
    {
    RegistryKey rk = Registry.LocalMachine;
    RegistryKey sk1 = rk.CreateSubKey(subKey);
    sk1.SetValue(NewKey.ToUpper(), Value, RegistryValueKind.DWord);\\Dword
    return true;
    }

    sk1.SetValue(NewKey.ToUpper(), Value, RegistryValueKind.Binary);;\\Binary
    Have Fun

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

    با سلام
    می خواستم ین برنامه رو نگاه کنید و ببینید چرا ارور میده
    تو خط 63 به بعد که می خوام رجیستری رو تغییر بدم این اتفاق می افته
    ممنون میشم فالیضمیمه رو نگاه منید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار BILLY_Mgs
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    @ My Team Foundation Server
    پست
    68

    نقل قول: تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

    نقل قول نوشته شده توسط jeson_park مشاهده تاپیک
    با سلام
    می خواستم ین برنامه رو نگاه کنید و ببینید چرا ارور میده
    تو خط 63 به بعد که می خوام رجیستری رو تغییر بدم این اتفاق می افته
    ممنون میشم فالیضمیمه رو نگاه منید
    خط 58 مشکل داشت از این استفاده کنید تو این خط :

    RegistryKey pRegKey = Registry.CurrentUser;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

    سلام
    اونی که شما گفتی توی خط58 هست!
    ول بازهم اررور میده
    ممنون میشم کمک کنید

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار BILLY_Mgs
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    @ My Team Foundation Server
    پست
    68

    نقل قول: تبدیل رشته به REG_BINARYو REG_DWORD

    ارور هیچ ربتی به Registry نداره! اسلا تو اصول کد احساس میکنم که خطا دارید. پروژه رو از نو براتون ساختم و خطا هارو درست کردم رجیستری هارو تغییر میده ولی status هنوز تغییر نکرده! تو لیست Status ها میاد ولی تغییر نمیکنه رسیدن به هدف شما که میدونم چیه ولی نمیدونم چرا! پای خودتون
    موفق باشی دوست من...
    راستی پروژه رو با 2010 VS ساختم اگه مشکلی بود تو اجرا بگید ردیف کنم ولی دیگه اررور نمیده ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •