نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: import

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    import

    دوستان سلام - براي ايمپورت اطلاعات فايل اكسل به داخل اكسس فقط يكي از شيتها قابل انتقال هست . آيا روشي وجود داره تا كليه شيتهاي فايل اكسل يكباره در يه ايمپورت بشه ؟ با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: import

    چون هر شیت به یک جدول منتقل میشه در هر بار فقط یک شیت قابل انتقال هست
    با کدنویسی این امکان هست که اسم شیت رو مشخص کنین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    نقل قول: import

    ضمن تشكر اگه زحمت كد و نمونه كشيده بشه ممنون ميشم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: import


    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, acSpreadsheetTypeExcel12, "table_name", "excel_filename", , "sheet_name!range"


    منظور از range هم انتخاب سطرها و ستونها است مثل a1:z1000
    برای هر شیت یک جدول جدا بعبارت دیگه بتعداد شیت ها باید دستور اجرا بشه و برای هر شیت هم یک اسم جدول جداگانه باید بدین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    نقل قول: import

    ضمن تشكر لطفاً بفرمائيد 1- مسير فايل اكسل ( غير از مسير پيش فرض ) رو چطوري مشخص كنيم .
    2- با كدي شبيه كد زير ميشه تعداد شيتها رو مشخص كرد و يكباره كليه شيتها رو ايمپورت نمود .
    for i=1 to 3
    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, acSpreadsheetTypeExcel12, "table_name", "excel_filename", , "sheet(i)!range"
    next

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: import

    1- مسیر فایل اکسل رو کامل بدین
     D:\DATA\1388\SALES.XLSX
    2- اسم شیت باید خودش و بصورت استرینگ باشه و نمیشه بهش رفرنس داد (در حد اطلاعات من) بعبارت دیگه باید اسم شیتها رو دقیق بدونین.
    ولی شما میتونین یک کار دیگه بکنین به اینصورت که یک ARRAY تعریف کنین که شامل اسامی واقعی شیت ها باشه:

    DIM SHEET_NAMES(),TABLE_NAMES()
    SHEET_NAMES=ARRAY("SHEET1","FOROOSH BAHAR","SHEET4")
    TABLE_NAMES=ARRAY("SALES77","SALES_SPRING","PERS")
    DIM FILE_LOCATION AS STRIN
    FILE_LOCATION="D:\DATA\1388\SALES.XLSX"
    DIM I AS INTEGER
    FOR I=0 TO UBOUND(SHEET_NAMES)
    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, _
    acSpreadsheetTypeExcel12, _
    TABLE_NAMES(I), _
    FILE_LOCATION, , _
    SHEET_NAMES(I) & "!A1:Z10000"
    NEXT

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    نقل قول: import

    باز هم از وقتي كه گذاشتين و راهنمائي شما ممنونم و يه سوال ديگه اينكه امكان اين هست كه range هاي مختلف رو ايمپورت كنيم مثلا" a1:a4;d1:d4

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: import

    این رو نمیدونم و تابحال هم تست نکردم
    خودتون تست کردین؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    نقل قول: import

    آره متاسفانه جواب نداد شايد از كاركترهاي مناسب استفاده نكردم . در هر صورت منتظر عنايت اساتيد هستيم و مجدد از جنابعالي تشكر مي كنم .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: import

    بطور حسی فکر نکنم خواسته شما عملی باشه (بخاطر اینکه در ساخت جدول مشکل پیش میاد)
    چرا برای هر رنج یک ایمپورت جداگانه انجام نمیدین؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    نقل قول: import

    باز هم از لطف شما ممنونم . البته به شكلهاي مختلف ميشه به جواب رسيد ولي دنبال راحتترين روش هستم .
    در خصوص ايمپورت رنجهاي مختلف هم فرض كنيد مي خوام a1:a10 در فيلد اول و b1:b10 در فيلد دوم قرار بگيره با ايمپورت ( روشي كه تا كنون بررسي ) اطلاعات هر دو ستون در فيلد اول قرار مي گيره . با سپاس مجدد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •