نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جستجو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    جستجو

    مشکلمو تو پست قبلی مطرح کردم ولی ظاهرا کسی منظورمو متوجه نشد
    از چه روشی استفاده کنم که هنگام جستجو اگر edit ها خالی بود همه جدول و نشون بده ؟

    یه مثال گذاشتم که کار میکنه ولی برای بعضی هاش اشتباهه
    اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
    فقط سریع خیلی واجبه

    http://rapidshare.com/files/358759134/New_Folder.rar.html

    اگه نمونه مثال برام بذارید خیلی عالی میشه

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    3

    نقل قول: جستجو

    if Form7.RadioGroup2.ItemIndex=0 then
    begin
    DataModule2.ADOTable2.Filter:='code' +' like '+#39+Edit2.Text+#39;
    DataModule2.ADOTable2.Filtered:=true;
    end;
    if Form7.RadioGroup2.ItemIndex=1 then
    begin
    DataModule2.ADOTable2.Filter:='name' +' like '+#39+Edit2.Text+#39;
    DataModule2.ADOTable2.Filtered:=true;
    end;
    if Form7.RadioGroup2.ItemIndex=2 then
    begin
    DataModule2.ADOTable2.Filter:='she' +' like '+#39+Edit2.Text+#39;
    DataModule2.ADOTable2.Filtered:=true;

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    نقل قول: جستجو

    دوست عزیز من میخوام جلو این همه اگرارو بگیرم و فقط با یک دستور همه شرط هارو بررسی کنم
    و کاربر هر کدوم و خواست انتخاب و هر کدوم و نخواست انتخاب نکنه
    و یا همشو با هم انتخاب کنه
    خواهشا کمک کنید کارم خیلی گیره

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    نقل قول: جستجو

    کسی نیست جواب منو بده ؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Jozef
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اصفهان
    سن
    39
    پست
    94

    Smile نقل قول: جستجو

    سلام دوست عزیز
    یه نگاه به برنامه زیر بنداز
    اگه همونه که مد نظرته بگو تا کدشو بذارم
    قسمت فیلترش 4-5 خط کد داره
    ولی اگه درست متوجه منظورتون شده باشم، فکر کنم if های زیادی بخواد ولی نه به روش دوست عزیزمون
    آخرین ویرایش به وسیله Jozef : جمعه 14 اسفند 1388 در 10:20 صبح

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    نقل قول: جستجو

    ;کدوم برنامه ؟ برنامه ای که اینجا نیست
    اگر ممکنه همون کدو برام بذارید شاید مشکلم حل شه
    در ضمن مشکل اینجاست که واسه فیلد مبلغ تو بانکم از text استفاده کردم به همین علت درست جواب نمیده
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: جستجو

    منظورتون همینه؟!
    درضمن شما هیچ شرطی برای CheckBox ها تعیین نکرده بودید.

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    s:string;
    begin
    S:='';

    if (CheckBox1.Checked) And (edit1.Text<>'') then
    s:='id_mosh LIKE Type1';

    if (CheckBox2.Checked) And (edit3.Text<>'') then
    begin
    if S<>'' then
    S:=S+' ' +'AND';
    s:=S+' '+'id_BANK = Type2 ';
    end;

    if (CheckBox3.Checked) And (edit5.Text<>'') then
    begin
    if S<>'' then
    S:=S+' ' +'AND';
    s:=S+' '+'id_chek = Type3';
    end;

    if (CheckBox4.Checked) And (mas1.Text<>'') then
    begin
    if S<>'' then
    S:=S+' ' +'AND';
    s:=S+' '+'tar_sar >= Type4 And tar_sar <= Type5 ';
    end;

    if edit6.Text <> '' then
    begin
    IF S<>'' THEN
    S:=S+' ' +'AND';
    s:=S+' '+'mab >= Type6 And mab <= Type7 ';
    end;

    LABEL2.Caption:=S;
    adq.SQL.Clear;

    if S<>'' then
    begin
    adq.SQL.Add('select * from tbl_CHEK where'+' '+s );
    if (CheckBox1.Checked) And (edit1.Text<>'') then
    adq.Parameters.ParamByName('Type1').Value := Trim(Edit1.Text);
    if (CheckBox2.Checked) And (edit3.Text<>'') then
    adq.Parameters.ParamByName('Type2').Value := Trim(Edit3.Text);
    if (CheckBox3.Checked) And (edit5.Text<>'') then
    adq.Parameters.ParamByName('Type3').Value := Trim(Edit5.Text);
    if (CheckBox4.Checked) And (mas1.Text<>'') then
    begin
    adq.Parameters.ParamByName('Type4').Value := Trim(mas1.Text);
    adq.Parameters.ParamByName('Type5').Value := Trim(mas2.Text);
    end;
    if edit6.Text<>'' then
    begin
    adq.Parameters.ParamByName('Type6').Value := Trim(edit6.Text);
    adq.Parameters.ParamByName('Type7').Value := Trim(edit7.Text);
    end;
    if s = '' then
    end
    else
    adq.SQL.Add('select * from tbl_CHEK');// in code
    adq.ExecSQL;
    adq.Active := True;

    end;



    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Jozef
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اصفهان
    سن
    39
    پست
    94

    نقل قول: جستجو

    آخ شرمنده
    اگه فیلد مبلغ رو به خاطر جدا کننده سه رقم اعداد text ذخیره میکنین، باید بگم که روش های بهتری هم بود
    به هر حال چون text از اولین حرف شروع به مقایسه میکنه، اشتباه میشه، واسه حلش باید یه تابع بنویسی که کاما رو حذف کنه و نتیجه را به money یا big int تبدیل و سپس مقایسه کنه
    اینهم کل برنامه که قول داده بودم روشی بدون if
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Jozef
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اصفهان
    سن
    39
    پست
    94

    نقل قول: جستجو

    راستی من واسه پروژه ای که الان کار میکنم دقیقا تو قسمت جستجو هستم و دو روش واسه خودم درست کردم
    یکی با استفاده از فیلتر دلفی یکی با استفاده از دستورات sql
    اگر کد بالا رو نپسندیدی بگو اونا رو هم برات میفرستم

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    نقل قول: جستجو

    دستت درد نکنه حل شد واقعا نا امید شده بودم
    نمیدونم تو قسمت بانک اطلاعاتی چرا بچه ها اینقدر کند جواب میدن
    در هر صورت زحمت کشیدی ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •