نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

  1. #1

    تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    سلام
    دوستان عزیز
    از کسانی که این سوال کلی من رو جواب بدن کمال تشکر رو دارم
    من می خوام یه application تحت وب بنویسم ... ولی می خوام مثل وب سایت نشه
    مثلاً یه برنامه حسابداری رو فرض کنین که با همون شکل و قیافه می خواد کاملاً تحت وب بشه
    اما اگه مثلاً سایت گلستان که برای کارهای آموزشی دانشگاه ها ساخته شده (کارنامه و انتخاب واحد و اینا) رو نگاه کرده باشین می بینین که با یه وب سایت عادی تفاوت داره
    مثلاً صفحه اش back و next نداره و ...
    می خوام بدونم برای ساخت یه همچین سایت هایی باید پروژه جدید رو مثل حالت معمول تو Visual studio.Net باز کرد و مثلاً تو add new item همون web form رو باید زد و تو تنظیماتش دست برد یا حالات و گزینه های دیگه ای داره؟

    مرسی از راهنماییتون پیشاپیش

  2. #2

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    یعنی چی ؟! یعنی فقط یک صفحه داشته باشه و همه کارها در یک صفحه انجام بشه ؟!

  3. #3

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    نه ! منظورم اصلاً این نبود که تو یه صفحه اجرا بشه! به هر حال hyperlink داره و می تونه از این صفحه به اون صفحه بره!
    نمی دونم... شاید من بد توضیح دادم.
    شما یه application تحت ویندوز که می نویسی قرمایی که باز می شه تو internet explorer نیست دیگه!
    ولی یه وب سایت رو که باز می کنی با IE ، خوب اون بالاش آدرس URL داره، file داره، edit داره و غیره...
    اما وب سایت هایی مثل گلستان و یک سری برنامه های کاربردی تحت وبی که من دیدم واسه حسابداری نوشتن حالت application تحت ویندوز رو داره با این تفاوت که تو IE باز می شه. یعنی مثلاً file و edit و URL و اینا رو نداره و یه جورایی شبیه windows application هستش.
    حالا سوالم اینجاست که آیا اینها هم همون صفحات ASPX معمولی هستن که مثلاً تو تنظیماتش گفتن اون بخش ها (file و edit و uRL و ...) رو نشون نده؟! یا اینکه کلاً طراحیش فرق می کنه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    سلام

    دوست عزیز شما سوالتون را خیلی خوب نپرسیدین. ببینین من هر آنچه که استنباط کردم را توضیح میدم :

    شما برای ساخت نرم افزار های تحت وب که در واقع پایگاه داده شما روی یک سرویس دهنده اینترنتی هست دو تا روش دارین :

    1 - اینکه با یک زبان تحت وب مانند .net یا php کار کنین و منطق برنامه را بنویسین در این جا برای user interface شما باید از Html استفاده کنین ! حالا برای اینکه navigation یا رفتن کاربر به این صفحه و اون صفحه را کم کنین راه حلتون اینه که از javascript استفاده کنین و با تکنولوژی Ajax یک Userinterface ثابت ایجاد کنین و بجای پنجره باز کردن ، دیالوک ایجاد کنین مثل facebo*k تا محیط برنامه شبیه برنامه های تحت Desktop در بیاد.

    2 - برنامه را مثل یک برنامه عادی Desktop بنویسین ولی در زمان Connect به پایگاه به یک پایگاه Remote روی اینترنت وصل بشین و کلا هر کاری که باید online انجام بشه را از طریق همون برنامه Desktop انجام بدیم.

    البته بگم که راه حل دوم خیلی جالبه اما شما باید با مفاهیم برنامه نویسی تحت شبکه و اینترنت آشناییی داشته باشین و اول کار خیلی مایوستون میکنه در مورد سرعت هم من اعتقاد دارم که بستگی داره شما چه راهکار پیاده سازی در پیش میگیرین.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    ولی یه وب سایت رو که باز می کنی با IE ، خوب اون بالاش آدرس URL داره، file داره، edit داره و غیره...
    اما وب سایت هایی مثل گلستان و یک سری برنامه های کاربردی تحت وبی که من دیدم واسه حسابداری نوشتن حالت application تحت ویندوز رو داره با این تفاوت که تو IE باز می شه. یعنی مثلاً file و edit و URL و اینا رو نداره و یه جورایی شبیه windows application
    شما اگه مشکلتون اینه که اون url بالا را بردارین با file و edit را ، بهترین کار اینه که یک application تحت Desktop ایجاد کنین و یک کنترل WebBrowser بزارین روی فرم و وقتی فرم Load شد ، کاربر ره به صفحه Login خدایت کنین ، اینجوری میتونین url و Menu را بردارین !

  6. #6

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    حالا برای اینکه navigation یا رفتن کاربر به این صفحه و اون صفحه را کم کنین راه حلتون اینه که از javascript استفاده کنین و با تکنولوژی Ajax یک Userinterface ثابت ایجاد کنین و بجای پنجره باز کردن ، دیالوک ایجاد کنین مثل facebo*k تا محیط برنامه شبیه برنامه های تحت Desktop در بیاد.
    .
    فک کنم همین رو می خوام... چون تو سایت گلستان هم انگار همین کار رو میکنه... توی URL یک عنوان صفحه بطور ثابت قرار داره. ولی بسته به درخواستی که دادی مطالب مختلفی تو صفحه نشون داده می شه.
    حالا برای این کار باید چه اقداماتی انجام بدم... تو یه تاپیک دیدم که باید Ajax رو از ماکروسافت دانلود کنم و ... ؟ و این که خیلی سخت می شه؟
    2 - برنامه را مثل یک برنامه عادی Desktop بنویسین ولی در زمان Connect به پایگاه به یک پایگاه Remote روی اینترنت وصل بشین و کلا هر کاری که باید online انجام بشه را از طریق همون برنامه Desktop انجام بدیم.
    این روش مناسب نیست چون اینطوری باید روی هر کلاینت یه نسخه از نرم افزار نسب بشه

  7. #7

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    آدرس این سایت رو بدید ببینیم چیه !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    سلام دوست عزیز سایت گلستان کاملا آجاکسیه برای طراحی سایتی مثل گلستان باید شما جاوا اسکریپت و css و html فوق العاده قوی داشته باشید (مخصوصا جاوا اسکریپت)

    آدرس این سایت رو بدید ببینیم چیه ! 

    این مال دانشگاه پیام نور http://reg.pnu.ac.ir/home/Default.htm

  9. #9

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    با MultiView هم میتونید همچین چیزی را پیاده کنید.

  10. #10

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    ممنون از راهنمایی هاتون...
    البته این آدرسی که دوستمون گذاشتن صفحات اولیه ی این سایته.
    بایستی یوزر و پس داشته باشید وارد بشین بعد ببینین چطوری کار می کنه...
    و همون طوری که دوستمون گفت به نظر می رسه همش جاوااسکریپت باشه...
    تو همه صفحاتشم URL به صورت
    https://reg.pnu.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm
    هستش...
    حالا بهترین مرجعی که باهاش بتونم همپین سایتی بنویسم (یعنی جاوااسکریپت و ای جکس و اینا رو خوب آموزش داده باشه) سراغ دارین...
    همین طور مرجعی که به شکل ویژوال بگه که چطوری از ای جکس تو پروژه دات نتم استفاده کنم...

    خیلی خیلی ممنون از دوستان عزیز

  11. #11

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    همونطور که دوستمون گفت AJAX جاوا و حتی Jquery میتونید استفاده کنید.
    در آخر MultiView هم میتونه کمکتون کنه!

  12. #12

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    مثلاً یه برنامه حسابداری رو فرض کنین که با همون شکل و قیافه می خواد کاملاً تحت وب بشه
    اما اگه مثلاً سایت گلستان که برای کارهای آموزشی دانشگاه ها ساخته شده (کارنامه و انتخاب واحد و اینا) رو نگاه کرده باشین می بینین که با یه وب سایت عادی تفاوت داره
    مثلاً صفحه اش back و next نداره و
    به جون خودم این سایتی که من دیدم هم تو ie داره باز میشه و یه وب سایته
    حالا چون طرف با جاوا اسکریپت یه پنجره باز کرده و toolbar رو حذف کرده این که چیز سختی نیست...
    مثلا تو همین وب سایت که دوستمون آدرسش رو گذاشته
    http://reg.pnu.ac.ir/home/Default.htm
    اون قسمتی که نوشته محیط آزمایشی یه عکسه به اسم test.gif
    اینم کد html اونه

    <ahref="javascript:bal('test')"><imgborder="0" src="/home/img/test.gif"></a>

    خوب با کلیک روی اون تابع bal که یه تابع جاوا اسکریپته داره اجرا میشه


    <script LANGUAGE="JavaScript">
    <!--
    var w
    function bal(c){
    try{w.focus();window.focus();alert('تنها از طـرِيق باز کردن چندين صفحه اول از ســيســتم گـلسـتـان و انتخاب گزينه ورود \nدر هـر يـک از آنـها، امـکـان چـنـدين ورود هـمـزمـان بـه سـيسـتـم فـراهم مي گــردد');w.focus();return;}
    catch (e) { }

    w=window.open('/home/balancer/balancer.aspx?vv=2&cost='+c,'a'+parseInt(Math.rand om()*100000).toString(),'resizable=1,status=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no,height=580,width=800,left=0,top=0');
    try{
    w.moveTo(-4,0);
    w.resizeTo(screen.availWidth+8 ,screen.availHeight );
    }catch(e){}
    }

    //-->
    </script>

    طرف تو اون قسمت سبز رنگ یه پنجره با یه سری مشخصات باز کرده و تو قسمت قرمز رنگ میتونه مشخص کنه menu , toolbar و status نشون داده بشه یا نه... بقیه پارامترها هم که معلومه... ظاهر صفحه هم که مونده به تبحر شما تو زمینه استفاده از html , css,
    java script و ... من فقط در مورد ظاهر صفحه گفتم و اینکه مثلا از ایجکس استفاده شده یا نه کاری با اون ندارم
    والسلام

  13. #13

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    گلستان مبتنی بر Activex طراحی شده و فقط در اینترنتی اکسپلورر کار می کند....

    یکمی Acivex دیگه منسوخه هر چند هنوز ازش استفاده میشه، الان سیستم های آنلاین با خیلی امکانات گسترده تر بدون استفاده از Activex طراحی شده و استفاده میشه...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    گلستان مبتنی بر Activex طراحی شده و فقط در اینترنتی اکسپلورر کار می کند....

    یکمی Acivex دیگه منسوخه هر چند هنوز ازش استفاده میشه، الان سیستم های آنلاین با خیلی امکانات گسترده تر بدون استفاده از Activex طراحی شده و استفاده میشه...
    درسته
    در مورد حرفایی که دوست عزیز karaji333 گفتن هم اون صفحه اول هست وقتی وارد سایتش بشی متوجه میشی کاملا آجاکسیه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    این که همش یک پنجره pop up هستش
    به آدرس زیر برو میبینی
    دیگه احتیاج به برنامه نویسی برای حذف file , edit و... نیست
    http://www.pageresource.com/jscript/jwinopen.htm

    سه تا مثال برات زده
    اولی و آخری به درد تو می خوره
    البته من IE مشکل داره با FIREFOX عالی جواب میده

  16. #16

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    این سایت به نظر من اصلا از روی اصول و استاندارد ساخته نشده
    اگه کاربر در مرورگر خودش کد جاوا رو غیر فعال کنه تکلیف چیه ؟؟؟
    بهتر بود سایت در مرورگر به طور کامل با همه امکانات بارگذازی بشه ، ولی برنامه نویس با فن خودش اونو کنترل کنه نه با جاوا اسکریپت

  17. #17

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    به جون خودم این سایتی که من دیدم هم تو ie داره باز میشه و یه وب سایته
    با تشکر از شما... منم نگفتم سایت نیست بابا (من و با شلغم مقایسه نکن دیگه!) ... گفتم با یه سایت عادی فرق داره (مخصوصاً وقتی Login می کنی و وارد سیستم می شی) که اونم به خاطر معلومات پایینم بوده که الان به لطف دوستان فهمیدم که این سیستم و سیستم های مشابه با ajax کار می کنه...
    سه تا مثال برات زده
    اولی و آخری به درد تو می خوره
    دوست عزیز ... دست شما هم درد نکنه... البته مشکل من الان و اینی که شما گفتین نیست...
    من پروژه ام رو هنوز به طور رسمی شروع نکردم... البته تحلیل و طراحی شده و کلاساش در اومده و تو پروژه دات نت رفته...
    اما اومدم اینترفیس بزنم و متصلش کنم به کلاسا گفتم اینطوری فایده نداره...
    در واقع مشکل من سرعته
    می خوام برنامه ام با سرعت بالایی انجام بشه و بیشتر کارا پشت پرده صورت بگیره و برای کاربر مطلوب باشه... بعد یه سیستم حسابداری تحت وب دیدم که خدا وکیلی خیلی خوب نوشته شده بود. انگار داشت تو لوکال اجرا می شد با اینترنت درپیت شاتل 512 ! این بود که شَکم برد که این باید با یه وب سایت معمولی تفاوت داشته باشه که الان متوجه شدم همش رو با جاوااسکریپت و ای جکس نوشته.
    اینه که الان باید پروژه رو متوقف کرده و به مطالعه Ajax بپردازم...

  18. #18

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    در مورد حرفایی که دوست عزیز karaji333 گفتن هم اون صفحه اول هست وقتی وارد سایتش بشی متوجه میشی کاملا آجاکسیه
    اما اگه مثلاً سایت گلستان که برای کارهای آموزشی دانشگاه ها ساخته شده (کارنامه و انتخاب واحد و اینا) رو نگاه کرده باشین می بینین که با یه وب سایت عادی تفاوت داره
    مثلاً صفحه اش back و next نداره و
    بهتون که گفتم با این که ایجکس توش استفاده شده یا نه کاری ندارم... دوستمون گفتن back و next نداره
    خواستم بگم اون فقط کار جاوا اسکریپته
    با تشکر از شما... منم نگفتم سایت نیست بابا (من و با شلغم مقایسه نکن دیگه!) ... گفتم با یه سایت عادی فرق داره
    شما پرسیدی back و next نداره پس یه سایت معمولی نیست، منم خواستم بگم چون back و next نداره که دلیل نمیشه یه سایت معمولی نباشه
    همین

  19. #19

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    دوستان توجه کنند تفاوت بین ActiveX و Ajax خیلی زیاده(در واقع ربط زیادی به هم ندارند)، سایت فوق تماما مبتنی بر ActiveX طراحی شده هر چند بعضی جاها از Ajax هم استفاده کرده ولی اگر قابلیت استفاده از ActiveX رو غیر فعال کنید دیگه کار نخواهد کرد!

    مشکل اصلی این سایت اینه که فقط توی اینترنت اکسپلورر کار می کند (تنها مرورگری که ActiveX ساپورت می کند).

    در واقع مرورگر تنها میزبان اجرای یک ActiveX هست که کل برنامه در اون اجرا میشه...
    Ajax صرفا برای جزئیات و کارهای جانبی استفاده شده.


    این روش طراحی سایت منسوخ شده است...

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    ین سایت به نظر من اصلا از روی اصول و استاندارد ساخته نشده
    اگه کاربر در مرورگر خودش کد جاوا رو غیر فعال کنه تکلیف چیه ؟؟؟
    بهتر بود سایت در مرورگر به طور کامل با همه امکانات بارگذازی بشه ، ولی برنامه نویس با فن خودش اونو کنترل کنه نه با جاوا اسکریپت
    ببین دوست عزیز ، من با صحبت شما موافق نیستم ، چون الان هیچ Browser ی نیست که Javascript را به صورت پیش فرض off کرده باشه ! و شاید حدود 90% از کاربران هم از تنظیمات پیش فرض استفاده می کنند ! اون کسانی هم که Javascript را off میکنند ، حتی نمیتونند email یاهو را چک کنند ! پس بهتره اصلا توی سایتی نروند.

    تکنولوژی Ajax داره خیلی پیشرفت میکنه و همه ازش بهره می برند ! دیگه زمانی که ما باید نگران نصب نبودن Flash و Javascript باشیم گذشته.

    نمی خوام بحث را منحرف کنم اما توی کشوری که 80% سایت هاش فقط روی IE کار میکنه (دانشگاه آزاد - دولتی [اینایی که خودشون ته ادعا هم هستن ] و بانکهای کشور و ...) و سایتی مثل irandoc که داره با VBSCRIPT توی بخش جستجوش کار میکنه !!!!!! و اصول اصلی طراحی بر اساس استاندارد ها را انجام نمی دهند ! جای خورده گیری از سایتی که داره از تکنولوژی جا افتاده ای استفاده میکنه نیست !

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    با سلام خدمت همه رفقا موضوع رو بیار پیچیده کردین . سوال ایشون از روی عدم آگاهی از برنامه نویسی وب بوده یعنی :
    1-html
    2-javascript
    3-نحوه عملکرد برنامه های سمت سرور
    این سایت گلستان به نظر من یه سایت مسخره است . خودم چون کاربر همین سایتم. اصلا اصولی کار نکردن.

  22. #22

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    البته من این سایت گلستان رو به عنوان نمونه مثال زدم.
    بیشتر اون سیستم حسابداری تحت وب مد نظرم بود که خوب نمی شه اینجا عنوانش کرد چون
    یوزر و پس داره ... گلستان رو چون تو اون مایه ها دیدم و چون میدونستم افراد زیادی باهاش کار کردن مثال زدم.
    البته من با Html و اینا بیگانه نیستم
    با java و php برنامه زیاد نوشتم و اینطور برنامه ها هم که IDE درست و حسابی ای ندارن و عملاً باید
    خودت همش کد و اینا بنویسی
    تو برنامه هام هم از جاوااسکریپت در حد پایه برای مثلاً ورودی گرفتن و باز کردن صفحه و اینا استفاده کردم
    اما این که بیام کل یه وب سایت یا سیستم رو بر اساس جاوا اسکریپت و ای جکس و اینا بنویسم نبوده تا حالا... برا همین فک کردم شاید این جور وب سایت ها رو از پایه یه جور دیگه طراحی می کنن! مخصوصاً اینکه همشون asp بودن ...
    به هر حال از راهنمایی های همتون متشکرم

  23. #23

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    نقل قول نوشته شده توسط aserfg مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه رفقا موضوع رو بیار پیچیده کردین . سوال ایشون از روی عدم آگاهی از برنامه نویسی وب بوده یعنی :
    1-html
    2-javascript
    3-نحوه عملکرد برنامه های سمت سرور
    این سایت گلستان به نظر من یه سایت مسخره است . خودم چون کاربر همین سایتم. اصلا اصولی کار نکردن.
    رو چه حسابی راجبه دیگران این طور صحبت میکنید ؟!

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    با عرض پوزش اشتباهی پست ارسال کرده بودم
    ولی پست بعدیم درست هست
    آخرین ویرایش به وسیله sam166 : شنبه 15 اسفند 1388 در 20:59 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    ای وای....
    چرا دعوا می کنید
    اینجور که این آقا میگه می خواد یک وب سایت داشته باشه که هم زیبا و هم سرعت دار و هم همه چی دار باشه
    خوب من میدونم مشکلت با چی و کجا حل می شه
    برو به آدرس زیر و حالش رو ببر
    http://www.extjs.com/deploy/dev/exam...p/desktop.html

  26. #26

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    برو به آدرس زیر و حالش رو ببر
    http://www.extjs.com/deploy/dev/exam...p/desktop.html
    این جور سایتها جزو Rich Internet Application - RIA حساب می شن و فک کنم بیشتر با Flex شرکت ادوبی یا silverlight شرکت ماکروسافت نوشته می شن تا ASP و Ajax. درسته؟

  27. #27

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    این جور سایتها جزو Rich Internet Application - RIA حساب می شن و فک کنم بیشتر با Flex شرکت ادوبی یا
    silverlight شرکت ماکروسافت نوشته می شن تا ASP و Ajax. درسته؟
    نه درست نیست
    یه سری کامپوننته که یه چیز تومایه های کامپوننت شرکت تلریکه (نگفتم خود تلریکه ها)
    قبل یه کم باهاش کار کرده بودم...یادمه منوی استارتش دقیقا همین چیزیه که تو این سایت بود

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    جناب آقا پیمان صحبت من از روی بی احترامی نبود.
    بنده با 7 سال برنامه نویسی به زبانهای دلفی و پی اچ پی هنوز سئوالهای زیادی از ذهنم عبور می کنه که ناشی از عدم آگاهی از یه موضوع خاصه (مخصوصا محصولات مایکوسافت). منظور من جلوگیری از پر و بال دادن به موضوعی بود، که هر کسی با استنباط خودش از سئوال ایشون یه آف تاپیک نزنه.
    به امید موفقیت همه بچه های برنامه نویس. موفق و پیروز باشین

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    آقای mohsen_kh1364 اگر بتونی به طور خیلی کامل توضیح بدی که این سایت می خواد چی داشته باشه چی نداشته باشی و چه شکلی باشه بهتر می تونیم راهنماییت کنیم تا اینکه هر کسی بیاد یه پست ارسال کنه و از موضوع منحرف بشیم

    به طور کامل بگو چی می خواهی

  30. #30

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    چشم.
    من می خوام یه برنامه بایگانی نامه و مکاتبات داخلی تحت وب بنویسم.
    تصمیم گرفتم با ASP بنویسم هرچند یه 4سالی از آخرین برنامه ای که با ASP نوشتم می گذره(یه سایت مزایده اینترنتی نوشته بودیم برا پروژه مهندسی نرم افزار 1)
    خوب مهم ترین مشکل من همونی هست که خودم و دوستان اشاره کردن... سرعت
    و همون طور که قبلاً هم گفتم بعد از اینکه یک سیستم مالی (تو مایه های همکاران سیستم) دیدم که تحت وب بود ولی بسیار سریع اجرا می شد، رو دیدم، یه مقدار سرچ کردم و نهایتاً اومدم این تاپیک رو ایجاد کردم که ببینم برای ایجاد یه همچین سیستمی باید از ابتدای شروع کار، طراحی خاصی رو مد نظر قرار بدم یا اینکه ...
    چون تا به حال از Ajax استفاده نکرده بودم قاعداتاً اطلاع خاصی از اون نداشتم...
    این بود خلاصه وضعیت و شرح حال اینجانب...
    با تشکر از توجه شما دوستان گرامی.
    محسن.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    (چون سرعت برای شما مهم است)
    آقا محسن دو راه برا ی شما مونده....
    1) استفاده از Ajax
    2) استفاده از جاوا اسکریپت

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    با سلام . عذر می خام من اینو یه جای دیگم مطرح کردم اما نگرانیم هنوز حل نشه .من از toolkit آجاکس برای انتخاب استان و شهرستان های زیر مجموعه اون استفاده کردم اما اینقدر رویdialup مشکل داشت (سرعت پایین) که مجبور شدم بی خیال قضیه بشم . واقعا موندم اگه آجاکس برای سرعت بیشتره ،پس مشکل چی بود
    البته چند وقتیه که سرعت اینترنت افت کرده .میشه دوستان یه سایت آجاکسی به من معرفی کنند تا ببینم به چه شیوه ای کار شده . در ضمن از صحبت دوستان اینجوری فهمیدم که با دیدن یه سایت متوجه می شن از چی استفاده شده ،میشه یه خورده توضیح بدین البته می دونم باید با خود تکنولوژی کاملا آشنا باشی تا بتونی تشخیص بدی .ولی فکر کنم در حدی که نگرانی منو رفع کنه دوستان می تونن کمک کنم . پیشاپیش ممنون

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    البته من با جاوا اسکریپت خیلی خیلی موافق هستم ولییکم برنامه نویسی با جاوا اسکریپت پیچ در پیچ میشه
    اما اگر بشه واقعا عالی می شه

  34. #34
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    16

    Cool نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_kh1364 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان عزیز
    از کسانی که این سوال کلی من رو جواب بدن کمال تشکر رو دارم
    من می خوام یه application تحت وب بنویسم ... ولی می خوام مثل وب سایت نشه
    مثلاً یه برنامه حسابداری رو فرض کنین که با همون شکل و قیافه می خواد کاملاً تحت وب بشه
    اما اگه مثلاً سایت گلستان که برای کارهای آموزشی دانشگاه ها ساخته شده (کارنامه و انتخاب واحد و اینا) رو نگاه کرده باشین می بینین که با یه وب سایت عادی تفاوت داره
    مثلاً صفحه اش back و next نداره و ...
    می خوام بدونم برای ساخت یه همچین سایت هایی باید پروژه جدید رو مثل حالت معمول تو Visual studio.Net باز کرد و مثلاً تو add new item همون web form رو باید زد و تو تنظیماتش دست برد یا حالات و گزینه های دیگه ای داره؟

    مرسی از راهنماییتون پیشاپیش
    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    این کار خیلی سختی نیست فقط کافیه با استفاده از جاوا اسکریپت یه پنجره جدید باز کنی و تو اون پنجره مشخص کنی که چه چیزهایی داخل پنجره مثل منو یا دکمه next و یا back و یا آدرس بار وجود داشته باشه یا نه

  35. #35

    نقل قول: تفاوت سایت های معمولی با سایتای کاربردی مثل گلستان

    این کار خیلی سختی نیست فقط کافیه ...
    با تشکر از توجه شما دوست عزیز...
    اما همانطور که در پست های قبل مشاهده می فرمایید مشکل اینی که شما فرمودید نیست.
    بلکه مشکل ساختار یک همچین سیستم هایی است که متوجه شدیم همه اش رو با Ajax و Javascript می نویسند... از پایه...
    (البته تا اونجایی که من متوجه شدم)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •