نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: پیدا نمودن Component های مربوط به یک فرم

  1. #1

    پیدا نمودن Component های مربوط به یک فرم

    چگونه می توان کلیه Component ها و Object های مربوط به یک فرم را پیدا نمود؟
    البته منظورم Control ها نیست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    همه اشیا تو همون خاصیت Control مربوط به فرم قرار می گیرند.
    می تونی با حلقه for اونا رو استخراج کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    بیشتر توضیح بدید دوست من.

  4. #4
    نه دوست عزیز منظور من Object هایی نیست که از Control ها به ارث برده می شند .
    مثل SqlConnection منظور من اشیایی هستند که از Component ها ارث بری شده اند.
    همه اشیا تو همون خاصیت Control مربوط به فرم قرار می گیرند.
    می تونی با حلقه for اونا رو استخراج کنی
    اینیکه شما اشاره کردید فقط کنترل هایی رو استخراج میکنه که از System.Windows.Forms مشتق شده باشند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    یعنی شما میخواین کامپوننتایی رو پیدا کنید که در فرم خودتون ازش استفاده کردین؟

  6. #6
    بله مثل SqlConnection یا اینکه به فرض MenuItem رو مستقیم پیدا کنیم یا اینکه در فرم جاری ممکنه چند Main Menu داشته باشیم باید همه این Object ها لیست بشند.مرسی

  7. #7
    هدفمو واضحتر میگم
    اگه با کنترل Property Grid کار کرده باشید SelectObject رو اگه در حالت DesignTime باز کرده باشید کلیه Object های معرفی شده به این فرم رو توی Combo نشون میده.حتی MenueItem ها رو.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    اگه نام کنترل رو در متد Control.find() بنویسید نشون نمیده؟

  9. #9
    نه ببخشید شما این() Control.find رو از کجا آوردید.آیا Refrence اضافه کردید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    ببخشید اشتباه شد ..با asp.net اشتباه گرفتم :confy2:

  11. #11
    آقا کسی نمی خواد سوال منو جواب بده :mad:

  12. #12
    Component هایی که روی فرمتون دارید لزوما از طریق گرافیکی ایجاد نشده‌اند. خیلی از اونها می‌تونن بوسیله کد ایجاد شده باشند. در مورد همون Connection ی که خودتون مثال زدید، ممکنه چندین Instance داخل کد ایجاد شده باشند که در Designer دیده نشن. فکر می‌کنم تنها راهش این باشه که کد برنامه رو Parse کنید ( که لازمه این کار وجود سورس کد یا deassemble کردن کده )

    آقا کسی نمی خواد سوال منو جواب بده
    شخصا، وقتی فکر می‌کنم که جواب من کمکی نخواهد کرد، ترجیح می‌دم پست نذارم. حالا که اصرار دارید گذاشتم ! گرچه می‌دونم عملا همچین کاری عاقلانه نیست.

  13. #13
    ما فرض رو بر این میذاریم که در DesignTime هستیم دیگه تو این زمان که نیاز به deassemble کردن نیست
    یعنی تو این زمان نمیشه.
    بعد من یه مثال هم آوردم که PropertyGrid چطوری عمل میکنه ...
    فرض رو بر این بذارید که یه کنترل میخواد در زمان طراحی کلیه Object های اضافه شده به فرم رو نه اوناییکه
    در کد ساخته میشند رو پیدا کنه حالا چی باید کرد
    از اینکه سعی کردید راهنمایی کنید ممنون :wink:

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    از Backtracking میتونید ایده بگیرید؟

  15. #15
    منظورتون اگه میشه واضحتر بفرمایید ممنون میشم

  16. #16
    توی فایل‌های pdf ام یه کتاب پیدا کردم که فکر می‌کنم به درد همچین کاری بخوره. من خودم این کتاب رو نخونده‌ام ولی فصل دهش رو یه نگاه بندازید اگر همون چیزیه که دنبالش می‌گردید، بگید براتون ایمیل کنم. 4 مگابایت

    Developing Visual Studio Macros and Add-ins

  17. #17
    از دوستان عزیز تشکر
    یاشار جان فصل ده فکر کنم بیشتر به درد پیدا کردن ساختار درختی Class ها بخوره.
    که از کدوم کلاسها به ارث برده میشند.ولی کاری که باید من انجام بدم پیدا کردن خود Instance هاییکه از Class ها ساخته میشند یه چیز جالب کشف کردم اگه درست باشه مطلب رو می نویسم.خیلی ممنون دوست گرامی

تاپیک های مشابه

  1. خطای component
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 13:48 عصر
  2. نحوه استفاده از net component
    نوشته شده توسط micy_microgroup در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 16:34 عصر
  3. component های اضافه شده کریستال 10 به vb
    نوشته شده توسط samira2006 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 13:23 عصر
  4. بهترین ابزار(component ) برای ساخت یک سند یا فاکتور
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 08:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •