نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در استفاده از متد DrawImage

  1. #1

    Question خطا در استفاده از متد DrawImage

    سلام
    من متد DrawImage با ریخت زیر در یک برنامه استفاده کردم ولی در بعضی از سیستم عامل ها خطای Not Implemented میده و در سایر سیستم عامل ها بدون مشکل کار میکنه.
    حدس میزنم از تفاوت DotNetFrameWorkهایی که نصب هست باشه،اگه کسی چنین مشکلی تا بحال داشته لطفا کمک کنه.
    DrawImage(img,DescRec,SrcRec,GraphicsUnit);

    این متد در کلاس Graphics است.

  2. #2

    نقل قول: خطا در استفاده از متد DrawImage

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaAhmadi مشاهده تاپیک
    سلام
    من متد DrawImage با ریخت زیر در یک برنامه استفاده کردم ولی در بعضی از سیستم عامل ها خطای Not Implemented میده و در سایر سیستم عامل ها بدون مشکل کار میکنه.
    حدس میزنم از تفاوت DotNetFrameWorkهایی که نصب هست باشه،اگه کسی چنین مشکلی تا بحال داشته لطفا کمک کنه.
    DrawImage(img,DescRec,SrcRec,GraphicsUnit);
    این متد در کلاس Graphics است.
    سلام.
    img چی هستش و چطور ساخته شده؟ برخی اوقات، دادن مختصاتهای اشتباه به برخی از توابع GDI+ میتونه باعث throw شدن این Exception هنگام DrawImage بشه. در حقیقت ایراد به DrawImage ربطی نداره، قاعدتا تو ساخت img مشکلی وجود داره که توی DrawImage بروز میکنه. باید کدتون رو دقیق بررسی کنید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •