نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جدا کردن یک مبلغ به وسیله کاما در textbox

  1. #1

    جدا کردن یک مبلغ به وسیله کاما در textbox

    سلام
    چه طوري مي تونم در #c يك مبلغ را در يك textbox وارد كنم و سه رقم سه رقم بين اعداد كاما بگذارد.
    ممنون مي شم كمكم كنيد.

  2. #2

    نقل قول: جدا کردن یک مبلغ به وسیله کاما در textbox

    در رویداد leave تکست باکستون اینو بنویسید
    if (((TextBox)sender).Text == "")
    ((TextBox)sender).Text = "0";
    ((TextBox)sender).Text = decimal.Parse(((TextBox)sender).Text).ToString("#, #");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sjhosseini
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    102

    نقل قول: جدا کردن یک مبلغ به وسیله کاما در textbox

    سلام
    چطور میشه همزمان با تایپ کاربر از این کد استفاده کرد
    منظورم تو رویداد TextChanged هستش؟ چون با اجرای کد مکان نما به اول خط بر میگرده؟؟

  4. #4

    نقل قول: جدا کردن یک مبلغ به وسیله کاما در textbox

    سلام دوست عزيز
    بهتره از masked استفاده كني به جاي textbox ميتوني براش يه mask تعريف كني و بگي عدد بگيري يا حرف و چجور بينشون فاصله بزار و چند تا جند تا بزاره
    موفق باشي

  5. #5
    کاربر جدید آواتار parnia77
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    yazd
    پست
    12

    نقل قول: جدا کردن یک مبلغ به وسیله کاما در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    در رویداد leave تکست باکستون اینو بنویسید
    if (((TextBox)sender).Text == "")
    ((TextBox)sender).Text = "0";
    ((TextBox)sender).Text = decimal.Parse(((TextBox)sender).Text).ToString("#, #");

    سلام
    اینی که گفتین اجرا میشه ولی اصلا نمیتونم درک کنم چرا؟؟؟ اصلا کجا معلوم میشه که سه رقم سه رقم باید جدا کنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •