نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گرفتن لیست فایل های یک دایرکتوری

  1. #1

    گرفتن لیست فایل های یک دایرکتوری

    چه طور میتونم در زمان اجرا برنامه کلیه اسم فایل های یک دایرکتوری رو بگیرم و اونها رو در یک آرایه و یک استک ذخیره کنم. لطفا نحوه استفاده از بروزری که برای این کار استفاده میشه رو هم توضیح بدین و بگین تو چه کامپونتی هست.عکس برورز مورد نظرم رو اتچ کردم. میخواهم وقتی پس از انتخاب مسیر او کی کردم لیست فایل ها تو یه پشته و یه آرایه برن . بسیار از شما سپاس گذارم که جواب ما جوجه ها رو میدین

  2. #2
    سلام
    من این کنترل را ندیده ام (اگه باشه کنترل قشنگیه). ولی خود VB کنترلهای DriveListBox و DirListBox و FileListBox رو دارد که این جور کارا را راحت میشه انجام داد. خود MSDN هم یه Sample خوب برای آن دارد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054

    Re: گرفتن لیست فایل های یک دایرکتوری

    نقل قول نوشته شده توسط manima
    بسیار از شما سپاس گذارم که جواب ما جوجه ها رو میدین
    ما جواب جوجه ها رو نمی دیم . ما جواب کسائی رو می دیم که میخوان یاد بگیرن و اینا جوجه نیستن برنامه نویسای بزرگ آینده ان .

    =========
    در مورد سوالت باید عرض کنم که من یه بار می خواستم این کار رو انجام بدم البته نه با اون کنترل بالا (که فکر کنم مال خود وی بی هس درسته؟) با همون کنترل های فایل لیست و... که دوستان گفتند. روش کار هم خیلی سادس شما یه مسیر رو برای فایل لیست باکس مشخص می کنی (بوسیله دوتا کنترل دیگه ) و فایلها توی این کنترل لیست میشن هر کدوم یه اندیکس دارن که از صفر شروع می شن و تعداد اونا هم توی خاصیت های خود کنترل هست دیگه که کاری نداره./

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    Never Land
    پست
    423
    سلام
    من از این ابزار استفاده کردم. اگه خواستین PM بدین تا بذارمش اینجا. :موفق:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    امیدوارم که این برنامه به دردت بخوره .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    یک خورده درهمه ولی همه چیز داره


    Option Explicit
    Private Type BrowseInfo
    hwndOwner As Long
    pIDLRoot As Long
    pszDisplayName As Long
    lpszTitle As Long
    ulFlags As Long
    lpfnCallback As Long
    lParam As Long
    iImage As Long
    End Type
    Const BIF_RETURNONLYFSDIRS = 1
    Const MAX_PATH = 260
    Private Declare Sub CoTaskMemFree Lib "ole32.dll" (ByVal hMem As Long)
    Private Declare Function lstrcat Lib "kernel32" Alias "lstrcatA" (ByVal lpString1 As String, ByVal lpString2 As String) As Long
    Private Declare Function SHBrowseForFolder Lib "shell32" (lpBI As BrowseInfo) As Long
    Private Declare Function SHGetPathFromIDList Lib "shell32" (ByVal pidList As Long, ByVal lpBuffer As String) As Long

    '************************************************* ************************************
    '************************************************* ************************************
    '************************************************* ************************************
    '************************************************* ************************************

    Private Type OPENFILENAME
    lStructSize As Long
    hwndOwner As Long
    hInstance As Long
    lpstrFilter As String
    lpstrCustomFilter As String
    nMaxCustFilter As Long
    nFilterIndex As Long
    lpstrFile As String
    nMaxFile As Long
    lpstrFileTitle As String
    nMaxFileTitle As Long
    lpstrInitialDir As String
    lpstrTitle As String
    flags As Long
    nFileOffset As Integer
    nFileExtension As Integer
    lpstrDefExt As String
    lCustData As Long
    lpfnHook As Long
    lpTemplateName As String
    End Type
    Private Declare Function GetOpenFileName Lib "comdlg32.dll" Alias "GetOpenFileNameA" (pOpenfilename As OPENFILENAME) As Long
    Private Declare Function GetSaveFileName Lib "comdlg32.dll" Alias "GetSaveFileNameA" (pOpenfilename As OPENFILENAME) As Long
    Dim OFName As OPENFILENAME
    Public Function ShowOpen(Optional MFilter As String) As String
    'Set the structure size
    OFName.lStructSize = Len(OFName)
    'Set the owner window
    OFName.hwndOwner = MainForm.hwnd
    'Set the application's instance
    OFName.hInstance = App.hInstance
    'Set the filet
    If MFilter = "" Then
    OFName.lpstrFilter = "Supported Format فایلهای عمومی" + Chr$(0) + "*.BMP;*.PSD;*.JPG;*.Tif;*.PCX" + Chr$(0) + " All تمام فایلها" + Chr$(0) + "*.*" + Chr$(0) + "PhotoShop PSD فایلهای فتوشاپ" + Chr$(0) + "*.psd"
    Else
    OFName.lpstrFilter = MFilter
    End If
    'Create a buffer
    OFName.lpstrFile = Space$(254)
    'Set the maximum number of chars
    OFName.nMaxFile = 255
    'Create a buffer
    OFName.lpstrFileTitle = Space$(254)
    'Set the maximum number of chars
    OFName.nMaxFileTitle = 255
    'Set the initial directory
    OFName.lpstrInitialDir = App.Path '"C:\"
    'Set the dialog title
    OFName.lpstrTitle = "Open File "
    'no extra flags
    OFName.flags = 0

    'Show the 'Open File'-dialog
    If GetOpenFileName(OFName) Then
    ShowOpen = Trim$(OFName.lpstrFile)
    Else
    ShowOpen = ""
    End If
    End Function
    Public Function ShowSave(Optional MFilter As String) As String
    'Set the structure size
    OFName.lStructSize = Len(OFName)
    'Set the owner window
    OFName.hwndOwner = MainForm.hwnd
    'Set the application's instance
    OFName.hInstance = App.hInstance
    'Set the filet
    If MFilter = "" Then
    OFName.lpstrFilter = "PhotoShop (*.psd)" + Chr$(0) + "*.psd" + Chr$(0) + "All Files (*.*)" + Chr$(0) + "*.*" + Chr$(0)
    Else
    OFName.lpstrFilter = MFilter
    End If
    'Create a buffer
    OFName.lpstrFile = Space$(254)
    'Set the maximum number of chars
    OFName.nMaxFile = 255
    'Create a buffer
    OFName.lpstrFileTitle = Space$(254)
    'Set the maximum number of chars
    OFName.nMaxFileTitle = 255
    'Set the initial directory
    OFName.lpstrInitialDir = App.Path '"C:\"
    'Set the dialog title
    OFName.lpstrTitle = "Save File "
    'no extra flags
    OFName.flags = 0

    'Show the 'Save File'-dialog
    If GetSaveFileName(OFName) Then
    ShowSave = Trim$(OFName.lpstrFile)
    Else
    ShowSave = ""
    End If
    End Function
    Public Function BrowesFolder(InitDir As String) As String
    Dim iNull As Integer, lpIDList As Long, lResult As Long
    Dim sPath As String, udtBI As BrowseInfo

    With udtBI
    'Set the owner window
    .hwndOwner = MainForm.hwnd
    'lstrcat appends the two strings and returns the memory address
    .lpszTitle = lstrcat("C:\", "")
    'Return only if the user selected a directory
    .ulFlags = BIF_RETURNONLYFSDIRS
    End With

    'Show the 'Browse for folder' dialog
    lpIDList = SHBrowseForFolder(udtBI)
    If lpIDList Then
    sPath = String$(MAX_PATH, 0)
    'Get the path from the IDList
    SHGetPathFromIDList lpIDList, sPath
    'free the block of memory
    CoTaskMemFree lpIDList
    iNull = InStr(sPath, vbNullChar)
    If iNull Then
    sPath = Left$(sPath, iNull - 1)
    End If
    End If
    BrowesFolder = sPath
    End Function
    Public Function RepairPath(MyPath As String) As String
    RepairPath = IIf(Right(MyPath, 1) = "\", MyPath, MyPath & "\")
    End Function

  7. #7
    :flower:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    با سلام مجدد .
    شاید بحث کردن راجع به این موضوع اصلا درست نباشه ولی من امروز یک ocx دیدم که جالب بود . زیاد باهاش کار نکردم ولی مطمئنا به درد بخوره .
    باز هم از دوستان معذرت میخوام .

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    50
    پست
    15
    سلام دوستان
    فکر می کنم بهترین راه برای کار با درایوها دایرکتوری ها و فایل ها، کتابخانه Microsoft Scripting Runtime است.
    Class ها و Collection های این کتابخانه فوق العاده هستند و همه نیازهای شما را در زمینه های فوق برآورده می کنند. در MSDN توضیحات کامل و مثال های متعددی برای این کتابخانه موجود است.
    با این حال اگر کسی از دوستان مشکل داشت در خدمتم.

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    ایران-مشهد
    پست
    14
    سلام
    امیدوارم که به دردتان بخورد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •