نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کد برای رویداد CANCEL؟

  1. #1

    کد برای رویداد CANCEL؟

    با سلام
    دوستان یه مشکل آماتوری دارم که امیدوارم کمکم کنید،یه برنامه ای ساختم که میخواستم اگه تغییراتی در اون رخ بده موقع بستن برنامه اخطاز بده،

    MessageBox که انتخاب کردم از نوع YESNOCANCELهست،همه کارش رو انجام دادم ولی نمیدونم واسه رویداد Cancelچه کدی رو بنویسم؟!

    ممنون میشم راهنمایی کنید

    procedure TMain.FormClose(Sender: TObject; var Action: TCloseAction);
    var
    res : Integer;
    begin
    if Memo1.Modified then
    begin
    res := Application.MessageBox('The current file has changed,Do you want to save changes?','My Note Pad Message',MB_YESNOCANCEL );
    if res = IDYES then
    FileSaveClick(Sender);
    if res = IDCANCEL then
    ???{نمیدونم چی بنویسم}???
    else
    exit;
    end;

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    فرض کن که یک ویرایش گر ساده متنی نوشته ای. حجم فایل ذخیره شده آنرا می شود در هر لحظه trace کرد و اگر با قبلی آن تفاوت داشت اخطار بدهد که دوست عزیر لطفا اطلاعات تغییر کرده را ذخیره کنید یا خیر! البته این راه زیاد پخته نیست و احتیاج به مطالعه بیشتر دارد ولی حداقل برای شروع بد نیست.

  3. #3

    OnClose

    براى حالتى که کاربر Cancel را انتخاب کرده است بنویسید:
    Action:= caNone

    تا فرم بسته نشود.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342

    Re: کد برای رویداد CANCEL؟

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAmateur
    اگه تغییراتی در اون رخ بده ......

  5. #5
    مرسی امیر جان جوابم رو گرفتم.ممنون از توجه شما :D

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن کد برای رویداد ok یا cancel
    نوشته شده توسط aknj56 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1391, 09:59 صبح
  2. سوال: جلوگیری از تکرار کد برای رویداد هر شیء در روی فرم
    نوشته شده توسط hanis29268 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 25
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 00:56 صبح
  3. یک کلاس برای رویداد فکوس
    نوشته شده توسط alonemm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 12:08 عصر
  4. کلید میانبر برای رویداد Onclick
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 20:57 عصر
  5. نحوه نوشتن Trigger برای رویداد Update
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 20:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •