نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اسم اين كامپوننت چيه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pad_kay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    يك جايي توي تهران ولي نزديك به شما
    پست
    124

    Question اسم اين كامپوننت چيه ؟

    با سلام
    اسم اين كامپوننت چيه ؟
    البته اگر انگليسي هم بود مشكلي نيست
    منظور من دكمه هاي حروف است نه گيريدش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg bar.JPG‏ (12.7 کیلوبایت, 97 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    فکر کنم کامپوننت نیست و با shape یا image درست شده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    سلام
    با gbg موافقم. البته ممکنه براش کامپوننت نوشته باشند ولی بعید میدونم کامپوننت تجاری و منتشر شده ای باشه.
    در هر صورت در اوردنش با چندتا Image کاری نداره،
    دو سری عکس برای انتخاب شده و انتخاب نشده بذار رو فرم،
    دو تا آرایه از TImage و یک آرایه از Boolean تعریف کن.
    تگای عکس هارو ست کن، به همه عکس ها غیر از "همه" یک OnClick اختصاص بده، توی OnClick عکس هاعنصر موازی تگ عکس توی آرایه از Boolean رو برعکس کن Visible عکسای انتخاب شده و نشده رو مطابق با مقدار آرایه Boolean ست کن و بعد هم function بروزرسانی لیستت رو با پارامتر آرایه Boolean فرا خونی کن. توی OnClick "همه" هم کل آرایه رو True کن و ...
    اگرم براش کامپوننت بنویسی که کلی پوئنت می ره بالا! دوتا ImageList و چهارتا Canvas.Draw و یک پردازش مختصات کلیک تو MouseDown و کلی ثواب دنیوی و اخروی.

      TForm1 = class(TForm)
    ImageSelectedCharacter1: TImage;
    ImageSelectedCharacter2: TImage;
    ...
    ImageUnselectedCharacter1: TImage;
    ImageUnselectedCharacter2: TImage;
    ...
    ImageSelectedAllCharacters: TImage;
    ImageUnselectedAllCharacters: TImage;

    procedure ImageSelectedCharacter1Click(Sender: TObject);
    procedure ImageSelectedAllCharactersClick(Sender: TObject);
    private
    const
    MaxIndex = 31;
    private
    SelectedImages, UnselectedImages: array [0..MaxIndex] of TImage;
    SelectedCharacters: array [0..MaxIndex] of Boolean;
    procedure UpdateList(SelectedCharacters: array of Boolean);
    end;

    ...

    procedure TForm1.ImageSelectedAllCharactersClick(Sender: TObject);
    var
    I: Integer;
    Flag: Boolean;
    begin
    Flag:=Sender = ImageSelectedAllCharacters;

    for I := 0 to MaxIndex do
    begin
    SelectedCharacters[I]:=Flag;
    SelectedImages[I].Visible:=Flag;
    UnselectedImages[I].Visible:=not Flag;
    end;
    ImageSelectedAllCharacters.Visible:=Flag;
    ImageUnselectedAllCharacters.Visible:=not Flag;
    UpdateList(SelectedCharacters);
    end;

    procedure TForm1.ImageSelectedCharacter1Click(Sender: TObject);
    var
    Index: Integer;
    begin
    Index:=(Sender as TImage).Tag;
    SelectedCharacters[Index]:=not SelectedCharacters[Index];
    SelectedImages[Index].Visible:=SelectedCharacters[Index];
    UnselectedImages[Index].Visible:=not SelectedCharacters[Index];
    UpdateList(SelectedCharacters);
    end;

    procedure TForm1.UpdateList(SelectedCharacters: array of Boolean);
    begin
    // do update list
    end;


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله SAASTN : سه شنبه 18 اسفند 1388 در 23:55 عصر دلیل: اضافه کردن کد مثال

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pad_kay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    يك جايي توي تهران ولي نزديك به شما
    پست
    124

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    با سلام و تشكر از شما اگر امكانش هست نمونه سورس كه قرار داديد رو برام به صورت يك مثال كامل آپلود كنيد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    سورس کاملی نیست. دیدم ریتم توضیحاتم یکم تنده و ممکنه بعضی جاها کاملا گویا نباشه که یکمشو نوشتم برات گذاشتم. ولی اگه جاییش برات گنگه بگو بیشتر توضیح بدم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pad_kay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    يك جايي توي تهران ولي نزديك به شما
    پست
    124

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط SAASTN مشاهده تاپیک
    سورس کاملی نیست. دیدم ریتم توضیحاتم یکم تنده و ممکنه بعضی جاها کاملا گویا نباشه که یکمشو نوشتم برات گذاشتم. ولی اگه جاییش برات گنگه بگو بیشتر توضیح بدم.
    من مي خواهم براش يك كامپوننت بنويسم به گونه اي كه به هر گريدي بشه اون رو متصل كنيد
    اگر راهنماي كنيد ممنون مي شم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    اگر می خوای برای چیزی شبیه به این کامپوننت بنویسی پیشنهاد من اینه که به صورت یک CheckListBox بهش نگاه کنی. یک کنترلی که یک سری Item داره که این Item ها می تونند انتخاب شده باشند یا نه. تنها تفاوتش اینه که آیتم ها بجای اینکه متن باشند هر کدوم گرافیک هستند. بعد توی OnChange این کنترل می تونی هر کاری بکنی، از جمله اینکه یک گرید رو بروز کنی.
    در این صورت از یک همچین کامپوننتی می تونی برای هر منظور دیگه ای هم استفاده کنی.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    به عنوان یک طرح اولیه این کنترل می تونه چند تا عکس رو برای حالات مختلف ایتم هاش بگیره. حالاتی مانند حالت معمولی، انتخاب شده، Hot(برای زمانی که موس روی ایتم هست) و حالت غیر فعال.
    یک Collection هم برای وارد کردن آیتم ها داشته باشه که از جمله property های هر آیتم می تونه Mask مربوط به محل آیتم، انتخاب شده یا نشده بودنش، فعال یا غیر فعال بودنش، GroupIndex و OnClickش باشه.
    حالا وقتی موس روی کنترل حرکت می کنه یا روی اون کلیک می کنه با توجه به مختصات موس و Mask مربوط به آیتم ها می تونیم تصمیم گیری کنیم و حالت هر آیتم رو تعیین و کنترل رو ترسیم کنیم.



    اگه بقیه هم برای پروروندن و پختن این کنترل توی بحث شرکت کنند ممنون می شم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    دوستان کسی نظری نداره؟
    در کل استفاده از گرافیک بطور وسیع توصیه میشه یا نه؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    204

    نقل قول: اسم اين كامپوننت چيه ؟

    به نظر من استفاده از گرافيك، يكي از بهترين روش‌هاست. حالا اگه بتوني مقداري از گرافيك را به صورت كنترلي و برنامه‌نويسي ايجاد كنه، خوب بهينه‌تر كار كردي.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •