نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎ 3.0 DOS

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎ 3.0 DOS

    کمک کنید !!!!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎ 3.0 DOS


    #include <graphics.h>
    #include <conio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <stdio.h>
    #include <dos.h>
    //************************************************** **********************
    int Mouse(void){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x00;
    int86(0x33,&in,&out);
    if(out.x.ax==0) return 0;
    return 1;
    }
    //************************************************** **********************
    void ShowCursor(void){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x01;
    int86(0x33,&in,&out);
    }
    //************************************************** **********************
    void HideCursor(void){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x02;
    int86(0x33,&in,&out);
    }
    //************************************************** **********************
    void CursorLocate(int* column,int* row){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x03;
    int86(0x33,&in,&out);
    *column=out.x.cx;
    *row=out.x.dx;
    }
    //************************************************** **********************
    void CursorTo(int column,int row){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x04;
    in.x.cx=column;
    in.x.dx=row;
    int86(0x33,&in,&out);
    }
    //************************************************** **********************
    int Click(int key){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x05;
    in.x.bx=key;
    int86(0x33,&in,&out);
    return out.x.bx;
    }
    //************************************************** ***************************
    void fill_circle(int x,int y,int r, int c){
    setcolor(c);
    while(r){
    circle(x,y,r);
    r--;
    }
    }
    //************************************************** **********************
    main(){
    int *x,*y,driver=0,mode=DETECT;
    initgraph(&driver,&mode,"../bgi");
    Mouse();
    ShowCursor();
    CursorTo(0,0);
    setcolor(15);
    circle(300,200,10);
    for(int i=1;i<=8;i++){
    for(int j=1;j<=8;j++){
    printf("\n i=%d , j=%d",i,j);
    }
    }
    rectangle(290,190,310,210);
    while(1){
    CursorLocate(x,y);
    if(*x>=290 && *x<=310 && *y>=190 && *y<=210 && Click(0)==1){
    HideCursor();
    fill_circle(300,200,10,20);

    getch();
    HideCursor();
    exit(1);
    }
    }
    }



  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOS

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک

    #include <graphics.h>
    #include <conio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <stdio.h>
    #include <dos.h>
    //************************************************** **********************
    int Mouse(void){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x00;
    int86(0x33,&in,&out);
    if(out.x.ax==0) return 0;
    return 1;
    }
    //************************************************** **********************
    void ShowCursor(void){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x01;
    int86(0x33,&in,&out);
    }
    //************************************************** **********************
    void HideCursor(void){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x02;
    int86(0x33,&in,&out);
    }
    //************************************************** **********************
    void CursorLocate(int* column,int* row){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x03;
    int86(0x33,&in,&out);
    *column=out.x.cx;
    *row=out.x.dx;
    }
    //************************************************** **********************
    void CursorTo(int column,int row){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x04;
    in.x.cx=column;
    in.x.dx=row;
    int86(0x33,&in,&out);
    }
    //************************************************** **********************
    int Click(int key){
    REGS in,out;
    in.x.ax=0x05;
    in.x.bx=key;
    int86(0x33,&in,&out);
    return out.x.bx;
    }
    //************************************************** ***************************
    void fill_circle(int x,int y,int r, int c){
    setcolor(c);
    while(r){
    circle(x,y,r);
    r--;
    }
    }
    //************************************************** **********************
    main(){
    int *x,*y,driver=0,mode=DETECT;
    initgraph(&driver,&mode,"../bgi");
    Mouse();
    ShowCursor();
    CursorTo(0,0);
    setcolor(15);
    circle(300,200,10);
    for(int i=1;i<=8;i++){
    for(int j=1;j<=8;j++){
    printf("\n i=%d , j=%d",i,j);
    }
    }
    rectangle(290,190,310,210);
    while(1){
    CursorLocate(x,y);
    if(*x>=290 && *x<=310 && *y>=190 && *y<=210 && Click(0)==1){
    HideCursor();
    fill_circle(300,200,10,20);

    getch();
    HideCursor();
    exit(1);
    }
    }
    }




    مي گم ساده تر از اين نبود !!!!!!!!!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎ 3.0 DOS

    دوست من در توربو سی راحت ترین و کامل ترینش اینه ولی در کنسول مایکروسافت یکم راحتر میشه که باید از vC++‎6 به بالا کار کنی و خروجی مربوط به محیط ویندوزه در کل فرقی نداره آخرش باید موقعیت ماوس را با کلید یا هر قسمتی که به عنوان کلید در نظر گرفتی مقایسه کنی اگر اشاره گر ماوس در اون موقعیت بود و در ماوس حالت یک کلید فشرده بود می تونی یک تابعی رو اجرا کنی اما اگه فکر می کنی مثل سی شارپ یا وی بی میشه با ماوس کار کرد در اشتباهی چون راه دیگه اینه که مستقیم با پورت ماوس حرف بزنی و پورت ماوس بایدمشخص باشه چیه ...................................

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎‎ 3.0 DOS

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    دوست من در توربو سی راحت ترین و کامل ترینش اینه ولی در کنسول مایکروسافت یکم راحتر میشه که باید از vC++‎‎‎6 به بالا کار کنی و خروجی مربوط به محیط ویندوزه در کل فرقی نداره آخرش باید موقعیت ماوس را با کلید یا هر قسمتی که به عنوان کلید در نظر گرفتی مقایسه کنی اگر اشاره گر ماوس در اون موقعیت بود و در ماوس حالت یک کلید فشرده بود می تونی یک تابعی رو اجرا کنی اما اگه فکر می کنی مثل سی شارپ یا وی بی میشه با ماوس کار کرد در اشتباهی چون راه دیگه اینه که مستقیم با پورت ماوس حرف بزنی و پورت ماوس بایدمشخص باشه چیه ...................................
    بازم دمت گرم كه با پاسخ دادن به سوالام به من كمك مي كني amin1softco عزيز
    ايششششششششاللللللللا سال خوبي داشته باشي
    يه سوال ديگه اينكه تويه توربو سی چه جور مي شه صدا ايجاد كرد البته به جز b\
    ممنون اگه كمك كنيد مثل همون موس كه گفته بودم با يه مثال توضيح بدين
    آخرین ویرایش به وسیله sadegh-hut : چهارشنبه 26 اسفند 1388 در 01:21 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎ 3.0 DOS

    منم عید رو پیشاپیش به شما و همه دوستان برنامه نویس تبریک می گم و
    اینو قبلا توضیح دادم که باید به پورت کارت بلاستر متصل بشی یک سرچی کن تو فروم پیدا می کنی چگونه یک فایل ویو را پخش کنیم؟ ولی تمام سورسی که نیاز داری اینجاست http://www.shdon.com/dos/sound
    درست مثل همین ماوسه اول با یک پورت ارتباط بر قرار می کنی و بعد اطلاعات رو براش می فرستی برای ضبظ کردن صدا همین کارو انجام می دی حتما به لینک بالا سر بزن
    اما تو ویژوال بهترین راه استفاده از api های ویندوزه که خیلی ساده تر از این کد هاست

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎ 3.0 DOS

    تشكر
    من هر كاري كه گفته بودي انجام دادم ولي به نتيجه اي نرسيدم .
    هم رفتم تو سايتي كه گفته بودي (كه يه چندتا چيز دانلود كردم بعد كه ديدم شون معلوم نبود چي بودن !!!!!!!!!!)
    تو تايپيكا هم گشتم من يكي كه هيچي در اين مورد نديدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎ 3.0 DOS

    در این لینک یک مثال از پخش فایل صوتی و یک مثال از ضبط کردنش وجود داره آخر صفحه
    در تاپیکم یکی قبلا پرسیده بود فایل صوتی را چطور پخش کنیم ....

    اما شما چه صدایی می خواهید تولید کنید؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎ 3.0 DOS

    ببين من مي خوام مثلا يه برنامه بنويسم كه وقتي با موس روي چيزي كليك كرديم يه صدايي توليد كنه يا مثلا هركار ديگه كرديم يه صدايي بده .
    در ضمن مي خوام اين قابليتو داشته باشه كه كابر بتونه تنظيم كنه كه صدا داشته باشه يا نه
    همين !!!!!!!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎ 3.0 DOS

    برای اینکه یک صدا تولید کنی فقط کافیه از این کد استفاده کنی

    sound(6);
    delay(500);
    nosound();

    اگه می خواهی یک فایل صوتی رو پخش کنی بهتره از یک نرم افزار خارج از برنامه که این قابلیت رو داره استفاده کنی و با فرواخوانی نرم افزار خارجی صدا رو پخش کنی ولی روش اول راحت تره

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOS


    sound(6);
    delay(500);
    nosound();

    از اين استفاده كردم ولي هيچي نشد ؟؟؟؟
    ميگم براي گرافيك هم اون اول با TC مشكل داشتم بعد فهميدم كه بايد يه سري فايل از پوشه ي BGI تو پوشه ي BIN كپي مي كردم بعدم مشكل رفع شد.
    حالا مي گم يه وقت اينم اينجوري نيست ؟؟؟؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎ 3.0 DOS

    دوست من من خودم این کد رو تست کردم یک صدا شبیه به بالا رفتن آسانسور ایجاد می کنه در ضمن احتیاج به سر فایل dos.h داره. البته با ویندوز اکس پی نمی دونم جواب بده یا نه ولی با داس باکس جواب داد:


    #include <dos.h>
    int main(void)
    {
    for(int i=1;i<=100;i++){
    sound(i);
    delay(i);
    }
    nosound();
    return 0;
    }

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOS

    عجب آسانسوري دارين!!!
    منظورت صداي داخل كيسه؟؟
    من كه نمي خوام از تو كيس صدا بياد !!!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎ 3.0 DOS

    ببین توربو سی یعنی همین صدای بلند گوی کیس البته کلی خندیدم دمت گرم خیلی با حالی...
    کار هایی که می گم رو انجام بده تا بوسیله توربو سی یک صدای صاف از اسپیکر پخش بشه
    1- صدا هایی که داری رو تبدیل به فایل wav کن یک نمونه از این فایل ها در ضمیمه هست. در ضمن تو پوشه X:\WINDOWS\Media ویندوز از این صدا های کوتاه هست میشه ازشون استفاده کرد.
    2- فایل های ویو رو در پوشه X:\TC\bin توربو سی کپی کن.
    3- فایل SBWAV.C را در پوشه X:\TC\INCLUDE کپی کن.
    4- حالا برنامه زیر رو اجرا کن تا صدا از اسپیکرت پخش بشه.

    #include "sbwav.c"

    void main ()
    {
    //Check for Sound Blaster
    FindSB ();
    if (!SBFound ()) {
    printf ("Sound Blaster not found.\n");
    return;
    }

    //Initialise Sound Blaster
    SBOpen ();

    //Play a file
    SBPlay ("TEST.WAV");
    do; while (SBPlaying () && !kbhit ());
    SBStop ();

    //Close Sound Blaster
    SBClose ();
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎ 3.0 DOS

    باور كن اشكال از من نيست من مي فهمم چي مي گي اما .............
    اما اين دفعه ديگه صدا آسانسورم در نيمد ، ميگم اين كه گفتي به زبان C‍ بود ديگه (من ‍ مي خوام C باشه )
    آخه كتابخونه C همه شون "h . " دارن اما اين "c . " بود آخرش.(SBWAV.C)
    اينم ارور هاش:


    Error ..\INCLUDE\SBWAV.C 203: Function 'memset' should have a prototype
    Error ..\INCLUDE\SBWAV.C 309: Function 'strlen' should have a prototype
    Error ..\INCLUDE\SBWAV.C 422: Function 'memset' should have a prototype

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOS

    راستي تو فايل ضميمه كه داده بودي WAVPLAY.C نگفته بودي بايد چي كارش كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎ 3.0 DOS

    ببین به نظر من توربو سی شما تنظیم نیست این توربو سی تنظیم شده با حجم 2.5 مگ دانلود کن و برنامه رو باهاش کامپایل کن باید درست بشه
    دانلود
    نتیجه کامپایلم اینه ببین روی کامپیوترت اجرا می شه یا نه
    دانلود

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOS

    اول از همه دستت درد نكنه؛
    آره اجرا شد . اين همون برنامه ايه كه براي من error گرفت ؟؟؟؟؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎‎ 3.0 DOS

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh-hut مشاهده تاپیک
    اول از همه دستت درد نكنه؛
    آره اجرا شد . اين همون برنامه ايه كه براي من error گرفت ؟؟؟؟؟
    بله دقیقا همون برنامه است

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎‎‎‎ 3.0 DOS


    خيييييييير....!!!!!
    بابا من كه از خيرش گذشتم ! مي خواستم ازش تو پرو‍ژم استفاده كنم و كلاس بذارم كه فكر كنم اين چيزا بهم نيومده!

    به هر حال ممنون.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎‎‎‎‎ 3.0 DOS

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh-hut مشاهده تاپیک

    خيييييييير....!!!!!
    بابا من كه از خيرش گذشتم ! مي خواستم ازش تو پرو‍ژم استفاده كنم و كلاس بذارم كه فكر كنم اين چيزا بهم نيومده!

    به هر حال ممنون.
    خوب چی شد مشکل کجاست؟!!!!!!!!!!! اگه به سر فایل ها گیر می ده
    این دوتا خط رو به اول برنامه اضافه کن

    #include <string.h>
    #include <conio.h>

    آخر برنامه هم یک getch اضافه کن.

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار sadegh-hut
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهركرد
    پست
    46

    نقل قول: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎‎‎‎‎‎‎‎ 3.0 DOS

    كاشكي مشكل اين چيزا بود ؛
    هنوزم همون ارور ها رو كه گفتم مي ده .
    حالاوقتي رفتم دانشگاه اونجا با كامپيوترا سايت اجراش مي كنم ببينم چي ميشه
    فعلا بي خيالش بايد شد . جور ديگر بايد ديد !!!!!!!!!!!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •