نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: یه search توی sql میخوام بسازم

  1. #1

    یه search توی sql میخوام بسازم

    یه search توی sql میخوام بسازم
    تا یه جاهایش رو بلدم اما نمیدونم چطوری میشه دسته بندیشون کرد یا چطور میشه گفت که خب اگه چیزی پیدا نکردی این کارو بکن...
    من فقط میتونم پیدا شو ن کنم با این روش

    sqlDataAdapter1.SelectCommand.CommandText = "SELECT ID, Title, Body FROM tblArticles WHERE Title LIKE ('%" + TextBox1.Text + "%')";

    این روش درست کار میکنه اما خب اگه پیدا نکنه چی؟
    باید چی بگم؟
    یه source یا sample آماره نداره کسی ؟[/quote]

  2. #2
    اگه شما از SqlDataReader استفاده کنید یا از یه DataSource یا DataTable برای نگهداری RecordSet بازگشتی استفاده نمایید براحتی با سنجش تعداد سطر ها Row.Count میتونید پیغام مناسب رو ارسال کنید.

  3. #3
    یه source یا sample آماره نداره کسی ؟
    این Code شاید کمکتون کنه

تاپیک های مشابه

  1. سورس برنامه Search
    نوشته شده توسط dasa در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 17:42 عصر
  2. search
    نوشته شده توسط mahboobeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 23:03 عصر
  3. search
    نوشته شده توسط PARIZAD در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1384, 13:20 عصر
  4. Search
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •