نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راهنمایی در مورد Refresh کردن یک UpdatePanel از UpdatePanel دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    202

    راهنمایی در مورد Refresh کردن یک UpdatePanel از UpdatePanel دیگر

    سلام خدمت دوستان
    من در صفحه ام 3 تا updatepanel قرار دادم ،به نظر دوستان آیا این کار کار درست و استانداردی هست(البته این 3 پنل به خاطر اینه که در هر پنل یک drop down و grid view هست که گرید ویو در هر پنل بر اساس value انتخاب شده drop down فیلتر میشه و من به خاطر اینکه با هر بار change شدن drop down کل صفحه رفرش نشه از Update Panel استفاده کردم)

    حال می خوام با استفاده از یک دکمه که در هر آپدیت پنل هست بتونم پنل دیگه را رفرش کنم؟

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد رفرش کردن یک آپدیت پنل از اپدیت پنل دیگر

    به خاطر اینکه با هر بار change شدن drop down کل صفحه رفرش نشه از Update Panel استفاده کردم)
    drop down رو بيرون از Update Panel بزار و drop down رو Triggers كن. در مورد Triggers in updatepanel جستجو كن مطلب زياده

                                            <Triggers>
    <asp:AsyncPostBackTrigger ControlID="Drp_1" EventName="SelectedIndexChanged" />
    </Triggers>


    حال می خوام با استفاده از یک دکمه که در هر آپدیت پنل هست بتونم پنل دیگه را رفرش کنم؟
    با اين كد javascript ميتوني
    __doPostBack('<%=UpdatePanel2.ClientID%>', '');


    مثلاً:
    <asp:Button ID="btn_1" runat="server" Text="test" UseSubmitBehavior="false" OnClientClick="__doPostBack('<%=UpdatePanel2.Clien  tID%>', '');" />
    آخرین ویرایش به وسیله Milad Mohseny : پنج شنبه 20 اسفند 1388 در 00:12 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    202

    نقل قول: راهنمایی در مورد Refresh کردن یک UpdatePanel از UpdatePanel دیگر

    سلام و ممنون از پاسختون
    دوست عزیز فقط یک سوال دیگه که در پست اول هم پرسیدم اینه که آیا استفاده از 3 آپدیت پنل در یک صفحه کار درست و استانداردی هست یا نه؟

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در مورد Refresh کردن یک UpdatePanel از UpdatePanel دیگر

    اگه سرعت برات مهمه ajax رو با callback پياده سازي كن(مثال هاش تو سايت زياده و استاد بهروز راد هم نمونه هاي خوبي براي اين كار گذاشتن .) و كمتر برو به سمت ajax toolkit.

    AJAX را بدون AJAX تجربه کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    202

    نقل قول: راهنمایی در مورد Refresh کردن یک UpdatePanel از UpdatePanel دیگر

    سلام و با تشکر از شما دوست عزیز

    سرعت که مهمه البته در حد معقول اون،آیا استفاده از این ابزارهایی که بهتون گفتم در سرعت تاپثیر زیادی داره

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی در مورد Refresh کردن یک UpdatePanel از UpdatePanel دیگر

    سرعت که مهمه البته در حد معقول اون،آیا استفاده از این ابزارهایی که بهتون گفتم در سرعت تاپثیر زیادی داره
    اگه بهينه سازي هاي لازم رو انجام بدي كاربراني كه حداقل adsl 64 دارند با سايتت راحتن و كاربراي dialup با تاخير لود حدوداً 50 يا 60 ثانيه اي لود اوليه سايتت روبرو ميشوند و ديگه در ادامه نسبتاً همه چيز معقول ميشه و ميشه راحت با سايت كار كرد. (تجربي گفتم قانون نيست).
    تو همين سايت بگردي نمونه هاي بسيار خوبي براي بهينه سازي پيدا ميكني. قسمت هاي مختلف لينك زير رو به دقت بخون:
    http://www.30sharp.com/ajax.aspx
    مثلاً:
    نکات مهم جهت بهبود کارایی و سرعت لود صفحات در ASP.NET AJAX
    بالا بردن راندمان UpdatePanel هایی که دارای کنترل GridView هستند
    استفاده از خصوصیت جالب CompositeScript در ASP.NET Ajax 3.5 SP1
    و...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •