نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور میتونم پارامتر اختیاری بنویسم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    Question چطور میتونم پارامتر اختیاری بنویسم؟

    سلام دوستان.
    من میخوام برای یک تابع چند تا پارامتر اختیاری بزارم اما بلد نیستم. تو VB.NET از کلمه کلیدی Optional استفاده میکردیم ولی نمیدونم مشابه این کلمه تو سی شارپ چی میشه.
    اگه ممکنه کمک کنید خیلی فوریه.
    ممنون.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    358

    نقل قول: چطور میتونم پارامتر اختیاری بنویسم؟؟ (فوری)

    سلام دوست عزیز فکر کنم باید توابع خودت رو override کنی. یعنی چند تابع را با همان اسم تعریف کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: چطور میتونم پارامتر اختیاری بنویسم؟؟ (فوری)

    سلام
    دوست عزیز Override استفاده از متد های تعریف شده در کلاس والد است به طوری که در صورت نیاز می توان بدنه تابع والد را تغییر داد نه امضای آنرا
    برای ساخت و تعریف توابعی با یک نام ولی امضای متفاوت باید از OverLoad کردن توابع استفاده کنید مثل مثال زیر:


    private int Add(int First, int Second)
    {
    return First + Second;
    }

    private string Add(string First, string Second)
    {
    return First + Second;
    }



    و اما جواب شما
    پارامترهای اختیاری
    و
    این
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 20 اسفند 1388 در 23:46 عصر دلیل: لطفا بمنظور خوانایی بیشتر کد، از Syntax Hilighter برای Decorate کردن کد استفاده کنید.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: چطور میتونم پارامتر اختیاری بنویسم؟؟ (فوری)

    یا از #C نسخه 4 استفاده کن
    یا از Overload چند باره تابع استفاده کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •