نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

  1. #1

    درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    با سلام
    روی کنترل پنل پلسک دیتابیس و یوزر رو ساختم با SQL SERVER MANAGEMENT STUDIO هم تیبل پروژه رو آپلود کردم و با یوزرنیم و پسوردی که گفتم به راحتی به دیتابیس وصل میشم و محتویات تیبل رو میتونم ببینم. ولی متاسفانه موقع باز کردن صفحه ارور زیر رو میده:

    Cannot open database "db" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'standard_user'.

    کانکشن استرینگم اینه:

    <?xml version="1.0"?>
    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off" />
    <authentication mode="Forms" />
    </system.web>
    <connectionStrings>
    <remove name="LocalSqlServer" />
    <add name="dbConnectionString" connectionString="Data Source=(local),1444;Initial Catalog=db;integrated security =false;uid=standard_user;pwd=321321" />
    </connectionStrings>
    </configuration>


    حالتهای مختلف trusted_connection رو هم امتحان کردم ولی بازم نشد.
    دوستان و اساتید محترم ممنون میشم راهنمایی کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    سلام.
    منم قبلاً همچین مشکلی رو داشتم.
    شماره پورت رو (1444) حذف کن و Integrated Security رو هم True قرار بده.
    احتمال زیاد مشکلت حل خواهد شد.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    میثم جان ممنونم از توجهت ولی با حذف پورت دیگه اساسا وجود سرور رو منکر میشد !! با True کردن Integrated Security ، با کاربر IWAM_PLESK عین یوزر قبلی رفتار میکرد با اینکه پرمیشن های لازم رو هم بهش داده بودم. یعنی همون پیغام خطا تکرار شد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    148

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    سلام
    Data Source=(local)را باید تغییر بدی مساوی Remote Connection که هاست بهت می ده بکنی.

  5. #5

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    تو web.config

    <connectionStrings>
    <
    addname="ConnectionString_name"connectionString="Data Source=IP for connect to database;Initial Catalog=db_name;User ID=your_username;Password=your_pass"providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </
    connectionStrings>

    طرز استفاده تو صفحات

    using System.Configuration;
    .
    .
    SqlConnection connection = newSqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrings["ConnectionString_name"].ToString());

  6. #6

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    همه این کارارو کردم ولی بازم نشد

  7. #7

    Wink نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    سلام . اگر خواستی روی SQL SERVER EXPRESS استفاده کنی اینه:
    Data Source=.\SQLEXPRESS; AttachDbFilename=|DataDirectory|\GGSOFT.mdf;Integr ated Security=True;User Instance=True
    SQL 2000 :
    Data Source=.; initial catalog=db_name; integrated security=SSPI
    اگر روی سرور می خوای اینه:
    Data Source=.;Initial Catalog=DB_NAME;UID=admin;PWD=admin123

    یادت باشه که توی سورس میشه
    ". . . Data"@
    امیدوارم بدردت بخوره

  8. #8

    Unhappy نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    جنرال زنون عزیز و بقیه دوستان ممنون از راهنمائیهاتون ... باید بگم توی وصل شدن به سرور مشکلی نیست چون علی الظاهر از نبودن سرور گلایه نداره ! و وقتی عمدا پسورد رو اشتباه وارد میکنم توی اعتبار سنجی به کاربر اجازه ورود نمیده و اشکال بعد از این مرحله پیش میاد و بعد از این اجازه لوگین کردن به دیتابیسو بهش نمیده وقتی پسورد غلط میدم این پیغامو میده:
    Login failed for user 'standard_user'.


    ووقتی پسورد درسته این پیغامو میده:

    Cannot open database "db" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'standard_user'.


    پیغام فرق میکنه ولی نتیجه یکیه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط hamed2661 مشاهده تاپیک
    میثم جان ممنونم از توجهت ولی با حذف پورت دیگه اساسا وجود سرور رو منکر میشد !! با True کردن Integrated Security ، با کاربر IWAM_PLESK عین یوزر قبلی رفتار میکرد با اینکه پرمیشن های لازم رو هم بهش داده بودم. یعنی همون پیغام خطا تکرار شد.

    سلام

    این نمونه کدی هست که من برای اتصال به دیتابیس سرور استفاده کردم.
    server=localhost;database=db_Name;UID=aaa;PWD=aaa;


    همونطوری که می بینید نیازی به نوشتن پورت در حالت local نیست.

  10. #10

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    میثم عزیز
    فرمایش شما کاملا صحیح... ولی هاستی که من ازش استفاده میکنم 3 تا SQL SERVER داره یکی 2000 و 2 تا 2005 که اگه پورت ذکر نشه به سرور 2000، اگه شماره پورت 1434 قید بشه به سرور SE2005 و اگه 1444 قید بشه به سرور SQL2005 وصل میشه و چون دیتابیس من روی سرور سوم قرار داره طبیعتا اگه پورت نوشته نشه سراغ سرور 2000 میره و چون دیتابیس اونجا نیست ارور خواهد داد. در عمل هم امتحان کردم همین شد.
    آخرین ویرایش به وسیله hamed2661 : جمعه 21 اسفند 1388 در 23:42 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    دوست عزیز من از این constr استفاده میکنم ...


    <connectionStrings>
    <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=sql.website.com;Trusted_Connection=False;In itial Catalog=dbname;Integrated Security=False;User ID=username;Password=password"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>

  12. #12

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    مخلص همشهری خودم ساحل شنی عزیز
    لطف کردی دوست من ولی باز ارور همونه که بود:
    Cannot open database "db" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'standard_user'.

    انگار دیتابیس DB مشکلی داره و من نمیدونم!! هرچند با Mangement Studio راحت باز میشه.
    باورتون میشه؟ از 8 صبح تا الان که حدود یه ربع به یک شبه 3 تا کارت شارژ ایرانسل خرج کردم با این اینترنت ذغالی و مسخره بازیهای پلسک ، همه توصیه های دوستان رو امتحان کردم و بازم نشده؟ داره به پشتکار خودم حسودیم میشه !!!

  13. #13

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    یه کاری بکن...اگه این یکی هم جواب نداد دیگه واقعا ایراد از خودته شوخی کردم
    هرچند با Mangement Studio راحت باز میشه
    اگه این مراحل رو طی کنی درست مثل اینه که داری با Mangement Studio کار میکنی و تو مرحله آخر یه connection string حاظر و آماده تحویلت میده...خوب شروع میکنیم
    1. یه پروژه جدید باز کن
    2. یه grid view بنداز تو صفحه
    3 برو تو حالت design و روی علامت فلش گوشه گرید کلک کن
    4. تو قسمت choise data source گزینه new data source رو انتخاب کن
    5. تو پنجره باز شده کانکشنی وجود نداره.خوب الان یکی میسازیم.از پنجره باز شده گزینه database که مخصوص پایگاه داده sql هستش رو انتخاب کن و ok رو بزن
    6. از پنجره باز شده روی new connection کلیک کن و از پنجره باز شده گزینه microsoft sql server رو انتخاب کن و دکمه continue رو بزن
    7. تو پنجره باز شده دقیقا همون مقادیری رو که تو Mangement Studio وارد میکنی (که میگی با اون کانکت میشم) رو وارد میکنی...تو server name نام سرورت رو وارد کن و گزینه use sql server authentication
    رو انتخاب و user name , pass رو وارد کن
    8. اگه همه چیز درست باشه و روی test connection کلیک کنی پیغام اتصال به سرور داده میشه
    در صورت درست بودن پنجره رو ok کن
    9. با ok تو مرحله قبل میبینی که یه کانکشن اضافه میشه (قبلا نبود)... روی next کلیک کن
    10. تو قسمت بعدی یه تیک وجود داره ...حتما اون تیک رو بزن (پیش فزض زده شده) و یه اسم واسه کانکشنت وارد کن و next رو بزن
    11. یه کوئری الکی از یکی از جدول ها بگیر...مهم نیست چی باشه... بقیه مراحل مهم نیستن . فقط میخوایم به آخر برسیم همین
    12. در آخر رو finish کلیک میکنیم و به فایل web.config یه سر میزنیم
    یه تگ connection string اضافه شده اونو کپی کن و عینا تو فایل web.config پروژه اصلی پیست کن

    <connectionStrings>
    <
    addname=.... />
    </
    connectionStrings>

    طرز استفاده از این کانکشن استرینگ رو تو پست 5 گفتم

  14. #14

    نقل قول: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس

    خدا یک در دنیا 1000000000000000000000 در آخرت بهت بده یه اشتباه مسخره باعث میشد که این مشکل پیش بیاد اونم اشتباه وارد کردن اسم دیتابیس بود.... به خدا تقصیر من نبود این پلسک لعنتی یه پرفیکس میذاره ادامشو خود آدم تایپ میکنه همین باعث اشتباه شده بود !!!!!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •