نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کلاس در کنسول

  1. #1

    کلاس در کنسول

    سلام،
    در این کد بوسیله شی x به متغیر نمونه Name که از نوع Private است میشه دسترسی پیدا کرد و این بر خلاف ++C هست. اگه اینطوره چه نیازی به متغیر نوع Private هست؟


    using System;
    namespace ConsoleApplication1
    {
    publicclassTest
    {
    private string Name;
    static void Main(string[] args)
    {
    Test x = newTest();
    Console.WriteLine("Initial Value of course name is '{0}' ",
    x.Name);
    Console.Write("Please Enter The Course Name : ");
    x.Name = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine(x.Name);
    }
    }
    }

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: کلاس در کنسول

    متد Main جزئی از کلاس Test کی باشد پس بدیهی است که به همه اعضای کلاس از جمله private دسترسی دارد.
    توجه کنید که در #C متد Main نیز باید در یک کلاس وجود داشته باشد و بطور مستقل نمی توان هیچ متدی را تعریف کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •