صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 246

نام تاپیک: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام دوستان
    امروز میخوام برنامه ای رو که تقریباً دوماه روش کار کردم (البته پارسال) رو بذارم برای دوستانی که تازه شروع میکنن. این اولین برنامه جدی من بود که با ASP.NET نوشتم و صد در صد خالی از اشکال نیست ، از اونجایی که برای فروش نوشته بودمش به جزئیات توجه زیادی کردم ، امکاناتش ایناست (امکاناتی رو که برای بازاریابیش نوشتم رو کپی پیست میکنم تا دوباره کاری نشه) :



    • امکان تعریف کاربران با نقش های متفاوت ( مدیر ، کارمند ، مدرس ، دانشجو ، کاربر سایت )


    • محیطی اختصاصی با سطوح دسترسی مشخص برای کاربران با نقش های مختلف.


    • دارای انجمن بحث و گفتگو پیشرفته YAF با امکان مدیریت تالارهای گفتگو توسط مدیر (ایجاد و ویرایش تالارها با موضوع دلخواه).


    • شناسایی کاربر و واکشی اطلاعات کامل پرسنلی با ورود به سایت.


    • امکان تعریف و مدیریت کامل دوره های تدریسی در آموزشگاه ( ایجاد ، ویرایش ، حذف ).


    • امکان برگزاری آزمون آنلاین و مدیریت کامل تمام آزمون ها.


    • طراحی آزمون آنلاین با تمام جزئیات (سوالات ، جوابها ، نمرات تک تک سوالات ، نمره منفی هر سوال ، سطح دسترسی به آزمون و ...).


    • تصحیح خودکار آزمون های آنلاین تستی بعد از شرکت دانشجو از طریق اینترنت و نمایش نتیجه آزمون برای داوطلب شرکت کننده.


    • امکان ثبت نام اینترنتی دانشجویان عضو سایت در دوره های تعریف شده.


    • امکان تشکیل کلاس ها با تمام جزئیات : دوره تدریسی ، مدرس ، دانشجویان (به صورت انتخابی).


    • امکان تعیین برنامه کلاسی برای هر کلاس و دسترسی محدود دانشجویان و مدرسین به برنامه کلاسی مخصوص خود با ورود به سایت.


    • امکان حضور و غیاب برای تک تک جلسات هر کلاس برای مدرسین و دانشجویان.


    • امکان لیست گیری از کاربران ، دانشجویان ، مدرسین ، کارمندان ، کلاس ها ، دوره ها ، دانشجویان یک کلاس خاص و ...


    • امکان مدیریت کامل اخبار (ایجاد ، ویرایش ، حذف ، فعال / غیرفعال) ، مشاهده آمار بازدید های هر خبر و ....


    • مدیریت کامل آزمون های کلاسی برای هر کلاس (تعریف ، تعیین نتایج ، ویرایش ، حذف و ...)


    • امکان دسترسی هر دانشجو به نتایج آزمون های مربوطه از طریق اینترنت.


    • امکان ارسال پیام خصوصی به دانشجویان ، کارمندان ، مدرسان و کاربران بصورت تکی و یا بصورت دسته جمعی برای دانشجویان یک کلاس خاص ، کاربران دارای یک نقش خاص و ....


    • صندوق ورودی و خروجی پیام و امکان مدیریت کامل پیام های ارسالی و دریافتی و ....


    • امکان ارسال نامه به مسئولان از طرف کاربران عضو سایت.


    • امکان ویرایش پروفایل ، مشاهده پروفایل مدرسان ، وضعیت ثبت نام ها و بسیاری از جزئیات دیگر.


    خیلی خوشحال میشم اساتید اشکالاشو برام بگن تا دیگه تکرار نشه

    لینک دانلود : حجمش 9 مگابایته.

    لینک جدید دانلـود از FryHost

    ویرایش : راستی یادم رفت که بگم از اینا استفاده شده : ASP.NET , CSharp , SQL Server, Ajax
    و یوزرهایی که پیش فرض ایجاد کردم :
    manager - admin - teacher - student - user و پسوورد همشون : 12345.

    چند تا تصویر هم از برنامه ضمیمه کردم.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و باکیفیت

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : یک شنبه 21 فروردین 1390 در 16:43 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    امکان تعیین برنامه کلاسی برای هر کلاس و دسترسی محدود دانشجویان و مدرسین به برنامه کلاسی مخصوص خود با ورود به سایت.
    یه سوال: برنامه هفتگی کلاسی توسط برنامه تولید می شه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_moghaddam مشاهده تاپیک
    یه سوال: برنامه هفتگی کلاسی توسط برنامه تولید می شه؟
    توسط برنامه؟؟
    برنامه هرکلاس یه بار توسط کاربران "کارمند" یا "مدیر" وارد میشه ، بعدش کاربران "مدرس" یا "دانشجو" که وارد سایت میشن با توجه عضویتشون در کلاسها ، برنامه به طور خودکار برنامه کلاس های مربوط به اونارو بهشون نشون میده .



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 18:57 عصر

  4. #4

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    آقا جان گویا سایتی که توش آپلود کردی فیلتر شده.
    فی الواقع اگر جای دیگه آپلود شه و دوستان بتونن دانلود کنن بهتره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نه عزیزم فیلتر نشده و مشکلی هم نیست. تست کردم.
    فی الواقع اگه دوباره سعی کنین بد نیست.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و باکیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : یک شنبه 21 فروردین 1390 در 16:58 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    فیلتر نشده !!!
    واقعا عالیه دو تا مسئله ی بزرگ منو حل کرد
    خدا خیرت بده

  7. #7

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سورس قوی نداره ولی برای آموزش مبتدی خوبه ممنون از شما

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    Red face نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    کارت خوبه ولی هم اشکالات سایتنکسی زیادی داره و هم اشکالات منطقی زیادی ....

    من یه گشتی توی صفحات و یوزرها زدم به بعضی از اشکالات اشاره میکنم ... ( بیان این اشکالات از انگیزه ات نباید کم کنه کارت درسته مخصوصا در زمینه گرافیک و آجاکس عالی کار کردی ولی بیشتر روی گرافیک متمرکز شدی که جالب نیست )



    • کاربر جدید

    Invalid column name 'tahsilat'.



    • تالار گفتگو

    The resource cannot be found.
    HTTP 404



    • ارسال پیام خصوصی توسط ادمین

    Object reference not set to an instance of an object.


    • ارسال پیام شخصی توسط یوزر:

    چرا باید یوزر نقش کاربری که میخواد بهش پیام بده را مشخص کنه؟
    چرا نقش ها اتوماتیک به محض زدن نام کاربری نمایش داده نمیشه؟


    • تاریخ تولد student

    13880520



    • پروفایل کاربر ویرایش اطلاعات نداره؟




    • جزئیات مشخصات کارمند آموزشگاه

    اجازه آپلود هر فایلی داده شده ....


    • لیست مدرسان آموزشگاه

    چرا از تمپلیت استفاده نکردی؟ نمایش لیست به این شکل جالب نیست ....


    • زمان ورود کاربر پنل ورود به سایت چرا هنوز نمایش داده میشه؟



    • تیم مدیریت سایت کجا مدیریت میشند؟


    موفق باشی.

  9. #9

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    آقا من تازه میخوام دانلود کنم
    ولی این امکاناتی که شما گفتی واقعا عالیه
    خدا خیرت بده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    دمت گرم
    در مورد دیتا بیسش توضیح بده
    دیتا بیس مدیر دانشجو و...
    نحوه ارتباط و اضافه و حذف مدیر و دانشجو چه طوریه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    در مورد دیتا بیس کاربر و مدیرو ... بیشتر توضیح بده
    چه جوری گزارش میگیری و چه طور توی دیتا بیس مدیر و غیره را اضافه میکنی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط KavoshGar_ir مشاهده تاپیک
    سلام
    کارت خوبه ولی هم اشکالات سایتنکسی زیادی داره و هم اشکالات منطقی زیادی ....

    من یه گشتی توی صفحات و یوزرها زدم به بعضی از اشکالات اشاره میکنم ... ( بیان این اشکالات از انگیزه ات نباید کم کنه کارت درسته مخصوصا در زمینه گرافیک و آجاکس عالی کار کردی ولی بیشتر روی گرافیک متمرکز شدی که جالب نیست )



    • کاربر جدید

    Invalid column name 'tahsilat'.



    • تالار گفتگو

    The resource cannot be found.
    HTTP 404



    • ارسال پیام خصوصی توسط ادمین

    Object reference not set to an instance of an object.


    • ارسال پیام شخصی توسط یوزر:

    چرا باید یوزر نقش کاربری که میخواد بهش پیام بده را مشخص کنه؟
    چرا نقش ها اتوماتیک به محض زدن نام کاربری نمایش داده نمیشه؟


    • تاریخ تولد student

    13880520



    • پروفایل کاربر ویرایش اطلاعات نداره؟




    • جزئیات مشخصات کارمند آموزشگاه

    اجازه آپلود هر فایلی داده شده ....


    • لیست مدرسان آموزشگاه

    چرا از تمپلیت استفاده نکردی؟ نمایش لیست به این شکل جالب نیست ....


    • زمان ورود کاربر پنل ورود به سایت چرا هنوز نمایش داده میشه؟



    • تیم مدیریت سایت کجا مدیریت میشند؟


    موفق باشی.
    سلام به همگی
    خیلی ممنون از اینکه این ایرادارو گوشزد کردی در مورد ایراد ایجاد کاربر جدید تست کردم شما درست میگی فقط برای کاربر با نقش "کاربر سایت" اشتباهاً فیلد تحصیلات که نباید باشه هست

    تالار گفتگو : بازم معذرت چون تالار رو وقتی سایت رو آپلود کردم بهش اضافه کردم چون باید رو هاست یک Virtual Directory میساختم و ...

    ارسال پیام شخصی توسط یوزر:
    این کارو برای راحتی یوزر ارسال کننده انجام دادم که بتونه از بین یه لیست از یه نقش خاص یه نفرو انتخاب کنه.

    تیم مدیریت سایت : میخواستم به هر آموزشگاهی که بفروشم خودم یه یوزر manager براشون بسازم و اون مدیر بتونه بقیه کاربرا رو مدیریت کنه.

    بقیه نکاتی هم که فرمودی کاملاً درست میفرمایین ولی این جزییات همیشه پیش میاد و بیشتر اشکالات بعد از فروش و استفاده برطرف میشن.(مثلاً یه جایی یادم رفته که وقتی یوزر فایلی رو آپلود میکنه فایل قبلی رو پاک کنم که این خودش اشکال بزرگیه)

    بازم ممنون از نظرت.


    نقل قول نوشته شده توسط yakooza2009 مشاهده تاپیک
    آقا من تازه میخوام دانلود کنم
    ولی این امکاناتی که شما گفتی واقعا عالیه
    خدا خیرت بده
    همه این امکاناتو داره و درست هم کار میکنه امیدوارم مفید باشه برات.

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    دمت گرم
    در مورد دیتا بیسش توضیح بده
    دیتا بیس مدیر دانشجو و...
    نحوه ارتباط و اضافه و حذف مدیر و دانشجو چه طوریه
    اول اینکه من جدول های دیتابیسم رو به دیتابیس ASPNetDB اضافه کردم تا فقط یه دیتابیس داشته باشم.
    بعدش برای هر نقشی یه تیبل درست کردم مشخصات هر کاربر رو نگه میداره به اضافه نام کاربری تا وقتی کاربر وارد شده از روی او نام کاربری به اطلاعات کاربر بشه دسترسی داشت.
    بقیشم خودت یه نگاه بنداز اسم جدول ها گویاست ولی بازم اگه جایی مشکلی بود پست بذار.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و باکیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : یک شنبه 21 فروردین 1390 در 16:59 عصر

  13. #13

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    عالیه دست درد كنه

    به اميد انيكه دنياي سورس باز net هم مثه php بشه

    تازه دانلودش كردم (اما مشكلاتشو اگه چيزي ديدم) مي فرستم برات

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    داداش خیلی جاها این پیغام رو میده
    Object reference not set to an instance of an object
    ولی در مورد آجاکس واقعا بهترین کلاس آموزشی می تونه باشه برای مبتدی ها
    گرافیکم خوبه تقریبا
    کد مربوط به دیتابیس بی نظم (این پروژه اگه سه لایه کار می شده عالی بود)
    validationgroup رعایت نشده
    اگه از دو تا دیتابیس جدا استفاده کنی بهتره ( membership and data)
    در مورد طراحی طاهری چند مشکل کوچولو داره

    در کل خیلی حال دادی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    شما هم با نظراتون خیلی لطف میکنین (حال میدین)
    گفتم اولین پروژم بود ایشالا پروژه های بعدیم رو هم به مرور اینجا میذارم که این اشکالا رو ندارن.
    چون من خودم هرچی یاد گرفتم از همین بچه های سایت بوده.
    ایشالا پروژه بعدی که میذارم یه پروژه تلفن گویای توپه چون هرچی تو این سایت در این مورد بحث شده ناقص به پایان رسیده.
    دلیل بعدی این اشکالات کوچولو اینه که خیلی با عجله نوشتم و میخواستم همه امکاناتو هم داشته باشه، خودم عمده ترین مشکلاتشو اینا میدونم :

    • عدم استفاده از Stored procedure ها.


    • عدم استفاده خوب از مفاهیم شی گرایی (کلاسها) که من توصیه میکنم دوستان برای هر چیزی تو برنامه شون یه شی درست کنن (مثلا شی ای بنام برنامه کلاس ، کلاس ، دانشجو ، آزمون و ...)


    • عدم استفاده از یه مدل مشخص مثل معماری چند لایه


    • عدم نمایش صحیح در تمام مرورگر های معروف (Google Chrome , Opera , Safari) فقط در IE درسته (و در FF هم اشکال align داره)


    • عدم پیش بینی برای افزایش پوسته های جدید به سایت.

    ولی Ajaxشو راست میگین حال دادم(شوخی)

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و باکیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : یک شنبه 21 فروردین 1390 در 17:00 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام و خسته نباشید
    من دانلودش کردم و واقعا عالی هست
    خیلی ه به دردم خورده
    حالا من یک صفحه بش اضافه کردم و میخوام محتوای چند تکست باکس رو بریزه داخله دیتا بیسم
    ولی از این cmd.ExecuteNonQuery(); ارور میگیره
    میشه بگی این چه کار میکنه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    البته اینو بگم که یک دفعه محتوای تکست باک را ریخت ولی دیگه هر کاریش کردم نریخت

    اگه در مورد این موضوع که چه جوری محتوا تکست باکس ها را به دیتا بیس انتقال میدی بیشتر توضیح بدی ممنونت می شم
    مخصوصا راجه به این یک تیکه
    string conString = RamanConnectionString.MyConnectionString();
    con = new SqlConnection(conString);
    SqlCommand cmd =con.CreateCommand();
    con.Open();
    tr = con.BeginTransaction();
    cmd.Transaction = tr;
    ////////////////////////
    string currentUser = HttpContext.Current.User.Identity.Name;
    string userName = tbUserName.Text;
    string userPass = tbUserPass1.Text;
    string EmailAddress = tbEmailAddress.Text;
    string rolename = sendFrom;
    string fullname = tbFullname.Text;
    string gender = (rbMale.Checked ? "مرد" : (rbFemale.Checked ? "زن" : ""));
    string tahsilat = (cmbTahsilat.SelectedIndex > 0 ? cmbTahsilat.SelectedItem.ToString() : "");
    MembershipCreateStatus mcs = new MembershipCreateStatus();
    newUser = Membership.CreateUser(userName, userPass, EmailAddress, "noquestion", "noanswer", true, out mcs);
    if (newUser == null)
    {
    lblErrorList.Text = C_myClass.GetErrorMessageCreateUser(mcs);
    }
    else
    {
    Roles.AddUserToRole(newUser.UserName, "admin");
    cmd.CommandText = t_AdminsInsertCommand(fullname, gender, tahsilat, userName, currentUser, "", "");
    cmd.ExecuteNonQuery();
    tr.Commit();
    SuccessfullCreatedMessage();

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    91

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    کار بسیار جالبی کردی. دمت گرم. تازه دانلودش کردم ولی از نوشته های دوستان میشه فهمید ایراد خاصی نداره باید سورس خوبی باشه.
    این هم به افتخار شما

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    آقا تشکر می کنم از کار قشنگت.

    من این مشکلو دارم. کمکم کن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید
    من دانلودش کردم و واقعا عالی هست
    خیلی ه به دردم خورده
    حالا من یک صفحه بش اضافه کردم و میخوام محتوای چند تکست باکس رو بریزه داخله دیتا بیسم
    ولی از این cmd.ExecuteNonQuery(); ارور میگیره
    میشه بگی این چه کار میکنه
    میبخشی دقیقاً متوجه نشدم چیه مشکلت

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    البته اینو بگم که یک دفعه محتوای تکست باک را ریخت ولی دیگه هر کاریش کردم نریخت

    اگه در مورد این موضوع که چه جوری محتوا تکست باکس ها را به دیتا بیس انتقال میدی بیشتر توضیح بدی ممنونت می شم
    مخصوصا راجه به این یک تیکه
    string conString = RamanConnectionString.MyConnectionString();
    con = new SqlConnection(conString);
    SqlCommand cmd =con.CreateCommand();
    con.Open();
    tr = con.BeginTransaction();
    cmd.Transaction = tr;
    ////////////////////////
    string currentUser = HttpContext.Current.User.Identity.Name;
    string userName = tbUserName.Text;
    string userPass = tbUserPass1.Text;
    string EmailAddress = tbEmailAddress.Text;
    string rolename = sendFrom;
    string fullname = tbFullname.Text;
    string gender = (rbMale.Checked ? "مرد" : (rbFemale.Checked ? "زن" : ""));
    string tahsilat = (cmbTahsilat.SelectedIndex > 0 ? cmbTahsilat.SelectedItem.ToString() : "");
    MembershipCreateStatus mcs = new MembershipCreateStatus();
    newUser = Membership.CreateUser(userName, userPass, EmailAddress, "noquestion", "noanswer", true, out mcs);
    if (newUser == null)
    {
    lblErrorList.Text = C_myClass.GetErrorMessageCreateUser(mcs);
    }
    else
    {
    Roles.AddUserToRole(newUser.UserName, "admin");
    cmd.CommandText = t_AdminsInsertCommand(fullname, gender, tahsilat, userName, currentUser, "", "");
    cmd.ExecuteNonQuery();
    tr.Commit();
    SuccessfullCreatedMessage();
    دوست من این کدی که گذاشتی مربوط میشه به قسمت تعریف یوزر :
    خط اول ConnectionString رو از web.confing میخونه ، بعدش کانکشن رو ایجاد میکنه ، اینجا از یک شی SqlTransaction استفاده کردم چونکه همزمان توی چند تا تیبل ذخیره میشه اگه خطایی رخ داد بتونم عملیات رو RollBack کنم اگه دقت کنی توی بلاک catch نوشته شده tr.Rollback().
    توی خط های بعدی مشخصات وارد شده رو از توی کنترل های صفحه میخونه.
    نکته : قبل از اینکه مشخصات رو توی جدول خودم اینسرت کنم اول یه یوزر جدید که توی بانک خود ASPNet ذخیره میشه ایجاد میکنه بعدش اگه یوزر با موفقیت ایجاد شده باشه (مخالف null) اونوقت اون یوزر رو به نقشی که میخوایم نسبت میدیم و مشخصات دیگه رو توی جدول خودمون اینسرت میکنیم ، این کارو همون متد t_AdminsInsertCommand انجام میده. هرچی هست توی همین متد هست (همون دستور SQL هست)

    نقل قول نوشته شده توسط yardel مشاهده تاپیک
    آقا تشکر می کنم از کار قشنگت.

    من این مشکلو دارم. کمکم کن
    دوست گل من اگه بگی توی کدوم صفحه است شاید بتونم کمکت کنم. من از VS2008 استفاده میکنم ببین توی toolboxت میتونی کنترل UpdatePanel رو ببینی

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و باکیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : یک شنبه 21 فروردین 1390 در 17:00 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    آقا من یک صفحه با چند تا تکست باکس تو پروژه شما اضافه کردم
    میتونی بگی چه جوری و با کدام دستورات این تکست باکسها رو به جدولم اضافه کنم(نحوه ارتباط و بقیه کارها)
    خیلی حیاتی هست

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    آقا من یک صفحه با چند تا تکست باکس تو پروژه شما اضافه کردم
    میتونی بگی چه جوری و با کدام دستورات این تکست باکسها رو به جدولم اضافه کنم(نحوه ارتباط و بقیه کارها)
    خیلی حیاتی هست
    کاری نداره ، اول یه کانکشن ایجاد میکنی ، کانکشن استرینگ توی فایل web.config قرار داره ، بعد یه Command ایجاد میکنی و دستور SQLت رو بهش میدی و تموم.

    try
    {
    string conString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["ASPNETDB_ConnectionString"].ConnectionString;
    SqlConnection con = new SqlConnection(conString);
    SqlCommand cmd = con.CreateCommand();
    try
    {
    con.Open();
    cmd.CommandText = "INSERT INTO TableName (Field1, Field2, Field3) VALUES (@Value1, @Value2, @Value3)";
    cmd.Parameters.Add("@Value1", SqlDbType.NVarChar).Value = TextBox1.Text;
    cmd.Parameters.Add("@Value2", SqlDbType.NVarChar).Value = TextBox2.Text;
    cmd.Parameters.Add("@Value3", SqlDbType.NVarChar).Value = TextBox3.Text;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch
    {
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }
    catch
    {
    }


    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و باکیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : یک شنبه 21 فروردین 1390 در 17:01 عصر

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    دوست گل من اگه بگی توی کدوم صفحه است شاید بتونم کمکت کنم. من از VS2008 استفاده میکنم ببین توی toolboxت میتونی کنترل UpdatePanel رو ببینی
    دوست خوبم ،من توی تمام صفحات که از کنترلهای Ajax استفاده کرده اید این مشکلو دارم.این یک نمونه error بود

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط yardel مشاهده تاپیک
    دوست خوبم ،من توی تمام صفحات که از کنترلهای Ajax استفاده کرده اید این مشکلو دارم.این یک نمونه error بود
    از Visual Studio 2005 استفاده میکنی؟
    فکر کنم باید آژاکس رو نصبش کنی.
    فایل نصبش رو برات آپ کردم :
    http://www.4shared.com/file/24222800...t_ajax_10.html
    امیدوارم حل بشه.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و باکیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : یک شنبه 21 فروردین 1390 در 17:01 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    کاری نداره ، اول یه کانکشن ایجاد میکنی ، کانکشن استرینگ توی فایل web.config قرار داره ، بعد یه Command ایجاد میکنی و دستور SQLت رو بهش میدی و تموم.

    try
    {
    string conString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["ASPNETDB_ConnectionString"].ConnectionString;
    SqlConnection con = new SqlConnection(conString);
    SqlCommand cmd = con.CreateCommand();
    try
    {
    con.Open();
    cmd.CommandText = "INSERT INTO TableName (Field1, Field2, Field3) VALUES (@Value1, @Value2, @Value3)";
    cmd.Parameters.Add("@Value1", SqlDbType.NVarChar).Value = TextBox1.Text;
    cmd.Parameters.Add("@Value2", SqlDbType.NVarChar).Value = TextBox2.Text;
    cmd.Parameters.Add("@Value3", SqlDbType.NVarChar).Value = TextBox3.Text;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch
    {
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }
    catch
    {
    }
    این کاری که شما گفتید من انجام دادم
    هیچ اروری نمیده ولی هیچی داخل جدول نمیره

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    این کاری که شما گفتید من انجام دادم
    هیچ اروری نمیده ولی هیچی داخل جدول نمیره
    یا باید ارور بده یا ذخیره بشه.
    ارور میده دوست من ولی چون توی بلاک try/catch قرار داره متوجه نمیشی ، میتونی اروری رو که میده اینجوری پیدا کنی :

    اول یه لیبل برای نمایش خطا روی صفحت قرار بده و آی دیشو بذار label_Message، بعد کد بالا رو اینجوری تغییر بده :


    try
    {
    string conString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["ASPNETDB_ConnectionString"].ConnectionString;
    SqlConnection con = new SqlConnection(conString);
    SqlCommand cmd = con.CreateCommand();
    try
    {
    con.Open();
    cmd.CommandText = "INSERT INTO TableName (Field1, Field2, Field3) VALUES (@Value1, @Value2, @Value3)";
    cmd.Parameters.Add("@Value1", SqlDbType.NVarChar).Value = "";//TextBox1.Text;
    cmd.Parameters.Add("@Value2", SqlDbType.NVarChar).Value = "";// TextBox2.Text;
    cmd.Parameters.Add("@Value3", SqlDbType.NVarChar).Value = "";// TextBox3.Text;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch(Exception ex)
    {
    label_Message.Text = ex.Message;
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }
    catch(Exception exc)
    {
    label_Message.Text = exc.Message;
    }




    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 18:59 عصر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    Cannot insert the value NULL into column 'userid', table 'D:\WEB_INSTITUTE\APP_DATA\ASPNETDB.MDF.dbo.s_user '; column does not allow nulls. INSERT fails. The statement has been terminated.

    این ارور را میده

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    Cannot insert the value NULL into column 'userid', table 'D:\WEB_INSTITUTE\APP_DATA\ASPNETDB.MDF.dbo.s_user '; column does not allow nulls. INSERT fails. The statement has been terminated.

    این ارور را میده
    خب این ارور میگه که شما داری مقدار Null رو داخل جدولی و فیلدی که مقدار Null رو اجازه نمیده اینسرت میکنی.
    یا فیلدت رو توی دیتابیس تغییر بده تا مقدار نول رو بپذیره و یا اینکه مقداری که از طریق پارامتر ها بهش ارسال میکنی Null نباید نباشه.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 18:59 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    آقا دستت درد نکنه
    من در داخل جدولم یک user id داشتم که یک مقدار توش دادم و در ست شد
    حالا به نظر شما من میخوام این user id خودش اتوماتیک 1 2 3 4 5 6 7 و...
    در اصل شماره ردیف هست
    چی کار باید بکنم که خودش اتوماتیک 1 2 3 و... را بنویسد

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    آقا دستت درد نکنه
    من در داخل جدولم یک user id داشتم که یک مقدار توش دادم و در ست شد
    حالا به نظر شما من میخوام این user id خودش اتوماتیک 1 2 3 4 5 6 7 و...
    در اصل شماره ردیف هست
    چی کار باید بکنم که خودش اتوماتیک 1 2 3 و... را بنویسد
    میتونی از Auto increment استفاده کنی دیگه دوسته من

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط naser2009 مشاهده تاپیک
    میتونی از Auto increment استفاده کنی دیگه دوسته من
    خوب چه طوری ؟؟؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    خوب چه طوری ؟؟؟
    ببین دوست من این جور مسائلو میتونی با جستجو جوابشو پیدا کنی.
    برای این کار باید نوع فیلت رو int بذاری و بعد در تب Column Properties مقدار IsIdentity رو Yes کن. تصویر رو برات گذاشتم نگاه کن.
    ولی بازم بگم برای کار ما جستجو امری حیاتیه.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:00 عصر

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    خداوکیلی من هر چقدر دکمه تشکر را بزنم باز کم زدم
    دم همتون گرم

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    توجه برای دوستانی که برنامه نویسی win هم کار می کنن :
    سورس کامل یه برنامه کامل با 40 فرم و 13 گزارش کریستال.
    دانلود کنید :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=210662



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:01 عصر

  35. #35
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ده ونک
    پست
    94

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام محمد آقا
    ممنون از اینکه پروژتونو در اختیار عموم قرار دادین ، ببخشید پسورد کاربرا کجا ذخیره میشه؟!
    بعدم اینکه انجمن بحث و گفتگوشو باز نمیکنه چرا؟وقتی رو تالار گفتگو کلیک میکنم میگه اصلا همچین آدرسی وجود نداره:
    http://localhost:50023/web_Institute/forum/default.aspx
    ببخشید شما که زحمت کشیدین پروژرو رو سایت گذاشتین امکانش هست document پروژرم بذارین رو سایت؟
    از روی document خیلی چیزاشو میشه فهمید
    با تشکر

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    خب یک فیلد ایجاد کن نوعش رو int بزار حالا راست کلیک و اولین گزینه رو انتخاب کن ( primary key ) خب حالا در پایین ( وقتی این فیلد در حالت انتخابه ) باید مشخصات این فیلد رو ببینی برو و identity spedcification رو بار كن و is identity رو true كن

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط Marjan_Bala مشاهده تاپیک
    سلام محمد آقا
    ممنون از اینکه پروژتونو در اختیار عموم قرار دادین ، ببخشید پسورد کاربرا کجا ذخیره میشه؟!
    بعدم اینکه انجمن بحث و گفتگوشو باز نمیکنه چرا؟وقتی رو تالار گفتگو کلیک میکنم میگه اصلا همچین آدرسی وجود نداره:
    http://localhost:50023/web_Institute/forum/default.aspx
    ببخشید شما که زحمت کشیدین پروژرو رو سایت گذاشتین امکانش هست document پروژرم بذارین رو سایت؟
    از روی document خیلی چیزاشو میشه فهمید
    با تشکر


    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت

    سلام
    پسوورد کاربرا در جدول aspnet_Membership ذخیره میشه.
    در مورد انجمن قبلاً گفتم ، انجمن رو زمان آپلود سایت بهش اضافه کردم چون باید یه Virtual directory بسازی و فایل های انجمن رو توش کپی کنی و ...
    اگه به انجمن نیاز داری بگو تا اونم جداگانه براتون بذارم ، کارای لازم برای فارسی کردن و فونت و ... رو هم انجام دادم. انجمنش YAF هست که میتونیین از سایت خودش هم دانلود کنین.
    document هم چشم ، فقط توی این document چیا مینویسن؟
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:01 عصر

  38. #38
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ده ونک
    پست
    94

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    سلام
    پسوورد کاربرا در جدول aspnet_Membership ذخیره میشه.
    در مورد انجمن قبلاً گفتم ، انجمن رو زمان آپلود سایت بهش اضافه کردم چون باید یه Virtual directory بسازی و فایل های انجمن رو توش کپی کنی و ...
    اگه به انجمن نیاز داری بگو تا اونم جداگانه براتون بذارم ، کارای لازم برای فارسی کردن و فونت و ... رو هم انجام دادم. انجمنش YAF هست که میتونیین از سایت خودش هم دانلود کنین.
    document هم چشم ، فقط توی این document چیا مینویسن؟
    سلام دوست عزیز
    نیکی و پرسش؟!
    اگه انجمنشو هم بذاری با مستنداتش دیگه واقعا کار قشنگتو تکمیل کردی.
    ظاهر سایتت خیلی خوشکله ، موقع ثبت نام تو سایت هم بخش بررسی نام کاربریش خیلی باحال بود ، هنوز وقت نکردم کداشو نگاه کنم.
    اگه مستندات نداره زیاد خودتو اذیت نکن!
    موفق باشی

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط Marjan_Bala مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    نیکی و پرسش؟!
    اگه انجمنشو هم بذاری با مستنداتش دیگه واقعا کار قشنگتو تکمیل کردی.
    ظاهر سایتت خیلی خوشکله ، موقع ثبت نام تو سایت هم بخش بررسی نام کاربریش خیلی باحال بود ، هنوز وقت نکردم کداشو نگاه کنم.
    اگه مستندات نداره زیاد خودتو اذیت نکن!
    موفق باشی
    کسی کلاس مستند سازی میشناسه؟ این از فروم : دانلود کنین :

    http://www.4shared.com/file/24441728.../YAFForum.html

    تنظیمات لازم رو انجام دادم فقط برای یه Theme برای بقیه تم ها خودتون میتونین این کارو بکنین.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:01 عصر

  40. #40
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ده ونک
    پست
    94

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    کسی کلاس مستند سازی میشناسه؟ این از فروم : دانلود کنین :

    http://www.4shared.com/file/24441728.../YAFForum.html

    تنظیمات لازم رو انجام دادم فقط برای یه Theme برای بقیه تم ها خودتون میتونین این کارو بکنین.
    سلام
    من انجمنو دانلود کردم ، حالا چجوری باید ازش استفاده کنم؟!
    انجمن خودش یه پروژه جدا حساب میشه دیگه ، چجوری باید بگیم وقتی طرف رو تالار گفتگو کلیک کرد تنظیمات web.config و پایگاه داده مربوط به اونو لود کنه؟!

صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •