صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 246

نام تاپیک: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

  1. #81

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    یه اشکال دیگش اینکه حجمش زیاده ولی Thanks Alot

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار shirin_sh1024
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام دوست عزیز
    ممنون از سورسی که گذاشتی
    میشه در مورد دیتابیسش یه کم بیشتر توضیح بدی؟ این جداولی که با asp شروع شده جداول خود .net هست و توسط خود دات نت ایجاد شده؟ یعنی اگه از membership خود دات نت استفده نشه نیازی بهشون نیست؟
    جداول اصلی برنامه همونایی هست که با t شروع شده؟
    چون من میخوام این پروژه رو اگه بشه با معماری سه لایه دوباره بنویسم و نمیخوام از مکانیسم membership خود دات نت استفاده کنم میخوام ببینم جداول اصلی برنامه کدومند.
    موفق باشی

  3. #83

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام محمد جان !
    از اسم یوزرت و این کاری که کردی معلومه واقعا سخاوت مندی !
    من خیلی از کارت خوشم اومد واقعا انفاقی بهتر از این نمیشه !
    هنوز برنامه رو تست نکردم اما در کل میدونی چندین تازه کار میتونن با این پروژه شما کار یاد بگیرن ، خودشون پروژه بنویسن پول در بیارن و .... !
    خلاصه بگم خیلی مردی، همه ماها چه تازه کار چه کهنه کار خداییش انگار حسودیمون میشه یک برنامه ای رو بنویسیم بعد به بقیه بدیم انگار جای خودمون تنگ میشه ولی بخدا برای کسی که این کار رو میکنه خدا برکتی میده که کسانی که این کار رو نمیکنن هر چقدر هم تلاش کنن هیچ وقت به نزدیکی اون برکت هم نمیرسن .
    سخاوتمندان یکی از بهترین نشانه های بهشتیان رو دارن !
    امیدوارم موفق باشی برات از ته دل دعا میکنم !
    آخرین ویرایش به وسیله moj_asghary : پنج شنبه 27 خرداد 1389 در 11:23 صبح

  4. #84

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    حالا ببینم چند نفر همین پروژه رو روش کار میکنن و کامل تر و بی عیب ترش میکنن (هر چند خیلی عالیه ) و میارن همین جا یا جای مشابهی میذارن !
    اکثر ما آدما خسیس و حسود هستیم با همه هستما !
    امیدوارم همه از محمد جان این درس بزرگ رو یاد بگیریم

  5. #85

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    چرا ديتا بيس رو که مي خوام تو اس کيو ال 2000 باز کنم خطا مي ده

  6. #86

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط siamak_s مشاهده تاپیک
    چرا ديتا بيس رو که مي خوام تو اس کيو ال 2000 باز کنم خطا مي ده
    دوست عزیز حتما با ورژن بالاتر از 2000 درست شده !

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط shirin_sh1024 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    ممنون از سورسی که گذاشتی
    میشه در مورد دیتابیسش یه کم بیشتر توضیح بدی؟ این جداولی که با asp شروع شده جداول خود .net هست و توسط خود دات نت ایجاد شده؟ یعنی اگه از membership خود دات نت استفده نشه نیازی بهشون نیست؟
    جداول اصلی برنامه همونایی هست که با t شروع شده؟
    چون من میخوام این پروژه رو اگه بشه با معماری سه لایه دوباره بنویسم و نمیخوام از مکانیسم membership خود دات نت استفاده کنم میخوام ببینم جداول اصلی برنامه کدومند.
    موفق باشی
    جداولي كه با t شروع شدن جداولي هستن كه خودم به ديتابيس Membership اضافه كردم و اگه از Membership دات نت استفاده نكني طبيغتاً به اونا هم نيازي ايست.

    نقل قول نوشته شده توسط moj_asghary مشاهده تاپیک
    سلام محمد جان !
    از اسم یوزرت و این کاری که کردی معلومه واقعا سخاوت مندی !
    من خیلی از کارت خوشم اومد واقعا انفاقی بهتر از این نمیشه !
    هنوز برنامه رو تست نکردم اما در کل میدونی چندین تازه کار میتونن با این پروژه شما کار یاد بگیرن ، خودشون پروژه بنویسن پول در بیارن و .... !
    خلاصه بگم خیلی مردی، همه ماها چه تازه کار چه کهنه کار خداییش انگار حسودیمون میشه یک برنامه ای رو بنویسیم بعد به بقیه بدیم انگار جای خودمون تنگ میشه ولی بخدا برای کسی که این کار رو میکنه خدار برکتی میده که کسانی که این کار رو نمیکنن هر چقدر هم تلاش کنن هیچ وقت به نزدیکی اون برکت هم نمیرسن .
    سخاوتمندی یکی از بهترین نشانه های بهشتیان رو دارن !
    امیدوارم موفق باشی برات از ته دل دعا میکنم !
    ممنون از محبتت دوست عزيز. وظيفه هممون اينه كه براي پيشرفت همديگه همكاري كنيم هرچند اين پرو‍ژه از نظر ساختار و معماري زياد چنگي به دل نميزنه ولي از نظر طراحي و كدنويسي ميتونه مشكلات خيلي هارو رفع كنه. اميدوارم روزي برسه كه بتونم برنامه هاي كاملي رو به اشتراك بذارم. بازم ممنون.

    نقل قول نوشته شده توسط siamak_s مشاهده تاپیک
    چرا ديتا بيس رو که مي خوام تو اس کيو ال 2000 باز کنم خطا مي ده
    تو اين برنامه از SQL Server 2005 استفاده شده.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:08 عصر

  8. #88

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام محمد جان !
    من میخوام یک سایت درست کنم که کاربرای آنلاین و مهمان رو نمایش بده !
    چطوری از کد شما استفاده کنم ؟
    یک dll برای اینکار استفاده کردید ؟

  9. #89
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    من کارتونو دانلود کردم می خواستم بپرسم چطوری واسه آزمون انلاین برای هر سوال یک زمان مشخص کرد که پس از پایان اون زمان شخص نتونه به اون سوال پاسخ بده یا برای هر آزمون یک زمان کلی در نظر گرفته شود

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام به همه دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_272 مشاهده تاپیک
    سلام
    من کارتونو دانلود کردم می خواستم بپرسم چطوری واسه آزمون انلاین برای هر سوال یک زمان مشخص کرد که پس از پایان اون زمان شخص نتونه به اون سوال پاسخ بده یا برای هر آزمون یک زمان کلی در نظر گرفته شود
    نمیدونم منظورتو درست متوجه شدم یا نه ، ولی
    1. اگه بخوای برای آزمون یه محدودیت زمانی بذاری (یعنی مثلاً تا یه هفته قابل دسترس باشه) که راحته ، وقتی طرف آزمون رو طراحی میکنه هنگام ذخیره باید یه فیلد اضافه بعنوان مثلاً مدت اعتبار یا زمان پایان یا ... بسازی و وقتی کسی میخواد در این آزمون شرکت کنه قبلش اونو چک کنی.

    2. اگه بخوای برای تک تک سوالا یه محدودیت زمانی جداگانه بذاری به نظر من اونوقت باید سوالارو یکی یکی نشون داد ، که این خودش یه محدودیت هایی برای کاربر داره که من توصیه نمیکنم چون اینطوری آزمون از اون حالت امتحان گونه اش خارج میشه.

    3. اگه بخوای برای آزمونت یه محدودیت زمانی برای شرکت و پاسخ دادن بذاری (مثلاً یه ساعت) خب باید از یه تایمر استفاده کنی.

    در مورد جزئیات اگه به مشکل خوردی بگو ایشالا بتونم کمک کنم.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:09 عصر

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    دوست عزیز من پروژه شما رو دانلود کردم و خیلی توی پروژه ای که الان در دست دارم کمکم کرده حالا یه سوال دارم
    شما توی بعضی از صفحات سایتتون از کد زیر استفاده کردین میشه بفرمایید کار این کد چیه؟

    کد:
    C_Usefull.FindStringWithStringShart(con, cmd, "t_Managers", "gender", "userName", userName)
    اصلاً دستور C_Usefull چه کاری انجام میده؟

    پیشاپیش ممنون

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    کلاس C_Usefull کلاسیه که مجموعه ای متدای مفیدی که زیاد استفاده میشد رو توش جمع کردم ، مخصوصاً یه سری متد که فیلدهایی رو برام با استفاده از فیلدهای معلوم جستجو میکرد ، متد
    FindStringWithStringShart همونطور که از اسمش معلومه یک فیلد از نوع متن رو (در اینجا gender) در دیتابیس با استفاده از فیلد معلوم (userName) جستجو میکنه و مقدارشو بر میگردونه (البته من الان اصلاً توصیه نمیکنم از این روش استفاده کنید!) اگه خواستی روش مناسب رو توضیح میدم.
    این کدی که گذاشتی جنسیت یوزر رو با استفاده از نام کاربریش بر میگردونه.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:18 عصر

  13. #93

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    اگه بخوام جلوی ثبت نام رو توی فروم بگیرم باید چی کار کنم ؟
    یعنی لینک ثبت نام و صفحه ثبت نام نباشه !
    میشه ؟
    چون نیاز هست که خود مدیر یوزر پس بده !

  14. #94
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    40

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    واسه اجرا کردن اون باید چکار کنم؟
    واسه وصل شدن به data base؟

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    Question نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام. با عرض معذرت از جامعه برنامه نویسان ASP.net
    من یه تازه کارم و تازه کار با Visual studio رو شروع کردم. من الان نمیدونم چطوری این پروژه رو توی ویژوال استادیو باز کنم!!! یا دیتابیس رو از کجا بیارم! حالا فرضا که به دست اوردم چیکارش کنم!!
    اگه یه راهنمایی برای اجرای اون و دیتابیس بکنین ممنون میشم.
    دم همتون کرم!!! مرسی!

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    Red face نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط moslem.hady30 مشاهده تاپیک
    سلام. با عرض معذرت از جامعه برنامه نویسان ASP.NET
    من یه تازه کارم و .....
    ]چرا کسی جواب منو میده! خیلی ممنون میشم اگه جواب بدینا!!!! بازم ممنون

  17. #97

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سلام
    خوب بود می تونه کاربردی باشه برای خیلی از دوستان ولی کمتر کسی پیدا می شه سورسشا رو یوب قرار بده.

  18. #98

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سلام
    دوست عزيز برنامت خيلي عالي بود فقط يه سوال اين دي‌ال‌ال كارش چيه
    OnlineActiveUsers
    ممممممنون

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط masoudseddighi مشاهده تاپیک
    سلام
    واسه اجرا کردن اون باید چکار کنم؟
    واسه وصل شدن به data base؟
    نقل قول نوشته شده توسط moslem.hady30 مشاهده تاپیک
    سلام. با عرض معذرت از جامعه برنامه نویسان ASP.NET
    من یه تازه کارم و تازه کار با Visual studio رو شروع کردم. من الان نمیدونم چطوری این پروژه رو توی ویژوال استادیو باز کنم!!! یا دیتابیس رو از کجا بیارم! حالا فرضا که به دست اوردم چیکارش کنم!!
    اگه یه راهنمایی برای اجرای اون و دیتابیس بکنین ممنون میشم.
    دم همتون کرم!!! مرسی!
    کار خاصی نمیکنی فقط پروژه رو unzip میکنی و از طریق Open Website فولدر ریشه رو باز میکنی و دیتابیسش نوی App_Data قرار داره و ConnectionStringش هم درسته و نیازی به تغییر نداره.

    نقل قول نوشته شده توسط s_mokhtari مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزيز برنامت خيلي عالي بود فقط يه سوال اين دي‌ال‌ال كارش چيه
    OnlineActiveUsers
    ممممممنون
    سلام
    اون دی ال ال رو دانلود کردم برای نمایش کاربران آنلاین هستش ولی فقط تو همون پروژه ازش استفاده کردم و جزئیاتش فراموشم شده خودت به کدها یه نگاه بندازی همه چی مشخصه.
    من این پروژه رو وقتی شروع کردم که یه کتاب ASP.NET رو خونده بودم همین واین اولین تمرینم بود.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:18 عصر

  20. #100

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    باز هم از پروژه شما ممنون ولي براي ساخت منو اين گزينه توي صفحات مسترپيج فعال نيست
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    C_myClass.MenueItemsCreate2(user, panelMenues);

    ولي توي صفحات ديگه اين گزينه يوزر فعال
    ممنون

  21. #101

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    برانمه خوبی بود
    مشکلی که من دارم اینه که زمانی وارد منوی ارتباط با ما میشم دیگه به هیچ یک از خواسته ها و کلیک ها جواب نمی ده و حتما باید از مرورگر بسته بشه تا کار کنه

    http://localhost:1713/web_Institute/...ContactUs.aspx

    ایا این پروژه مستند داره ؟

    بازم تشکر برای من که خیلی آموزنده بود

  22. #102

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سلام
    ممنون به خاطر اين سورس خيلي از مشكلات منو بر طرف كرد ولي يه سوال :
    خواستم بدونم اين dll كه گذاشتيد به اسم Usefull_ با زبان vb هم كار مي كنه يا فقط با #C ؟
    با تشكر

  23. #103
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    بهشت ایران
    پست
    118

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    آقا کاره خیلی خوبی انجام دادین
    مستندات این بر نامه رو اگه بزارین خیلی بهتر هم میشه
    ممنون

  24. #104

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    خیلی عالیه
    فقط اگه میشد یه توضیح یدر مورد این پروژه هم میذاشتی خوب بود

    چرا وقتی ارتباط با ما می زنی ورود به سایت میاد؟

  25. #105

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سلام
    میگم در قسمت آزمون آنلاین وقتی student به سوالا جواب می ده جوابها در بانک ذخیره نمیشه؟

  26. #106
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام آقای محمد خان عزیز
    شما لطف کردید برنامه آموزشگاه رو در سایت برنامه نویس قرار دادید.ولی ای کاش نمودارهای DFD و Document هم بما بدید تا بهتر بتونیم با این برنامه زیبا کار کنیم
    منتظر جواب شما هستم
    مرسی

  27. #107
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    سلام
    پسوورد کاربرا در جدول aspnet_Membership ذخیره میشه.
    در مورد انجمن قبلاً گفتم ، انجمن رو زمان آپلود سایت بهش اضافه کردم چون باید یه Virtual directory بسازی و فایل های انجمن رو توش کپی کنی و ...
    اگه به انجمن نیاز داری بگو تا اونم جداگانه براتون بذارم ، کارای لازم برای فارسی کردن و فونت و ... رو هم انجام دادم. انجمنش YAF هست که میتونیین از سایت خودش هم دانلود کنین.
    document هم چشم ، فقط توی این document چیا مینویسن؟
    محمد جان پس چی شد این Document.ما خیلی به این Document احتیاج داریم. من حتی توی سایت http://www.ramanweb.com هم برای شما پیغام گذاشتم.
    آقا برس به دادمون.

  28. #108

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    این پروژه رو نمی شه با expression باز کرد. (حداقل من که نتونستم.)

  29. #109

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    بابا 4shared فيلتر شده خواهشا يكي يا لينك ايراني بده يا اينكه همينجا آپلودش كنه
    مرسي

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    دوستان فيلتره
    چه كنيم ؟
    كسي نميتونه جاي دگر آپ كنه ؟

  31. #111

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    نه عزیزم فیلتر نشده و مشکلی هم نیست. تست کردم.
    فی الواقع اگه دوباره سعی کنین بد نیست.
    نميدونم شايد جديدا فيلتر شده باشه خلاصه فيلتره
    يه فكري كن به شدت نيازمنديم

  32. #112
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    بهشت ایران
    پست
    118

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام دوستان
    جایی دیگه میشه آپلود کنینن ؟

  33. #113
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    بهشت ایران
    پست
    118

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    چرا کسی جواب نمیده ؟

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    از لینک زیر استفاده کن که مستقیم شده هست

    دانلود

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    202

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام
    این لینک هم مشکل داره

  36. #116

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سپاس از پروژه زیبای شما دوست عزیز،من با پسورد admin که گفتین نتونستم با این یوزر وارد شوم. با یوزر manager وارد میشه ولی با admin وارد نمیشه.
    اگه ممکنه پسورد admin رو چک و دوباره اینجا اعلام کنین.مممممممممممممممممممم مممنون.

  37. #117

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    این خطا برای چی روی میده :


    Server Error in '/web_Institute' Application.

    Could not load file or assembly 'UserLocation.DLL' or one of its dependencies. Invalid access to memory location. (Exception from HRESULT: 0x800703E6)

    D

  38. #118

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام دوستان :

    متاسفانه لینک دانلود خراب شده از دوستان کسی هست یه لینک دانلود بزاره ؟؟؟

    خیلی ممنون

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    دوستان واقعـــاً شــــرمنده

    مدتی بود که بخاطـــر مشغله زیـاد نتونستم زیاد به سایت سـر بــزنم

    لینک جدید دانلود

    لینک دانلود در صفحه اول تاپیک هــــم اصلاح شد.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:19 عصر

  40. #120

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    کسی با این خطا مواجه نشده تا حالا -
    یا نمیدونه برای چیه - ای فایل UserLocation.DLL هم تو برنامه هست

    Server Error in '/web_Institute' Application.

    Could not load file or assembly 'UserLocation.DLL' or one of its dependencies. Invalid access to memory location. (Exception from HRESULT: 0x800703E6)

صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •