نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به توابع عضو کلاس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    دسترسی به توابع عضو کلاس

    با سلام خدمت همه اساتید محترم
    من به تازگی کار با کلاسها رو شروع کردم
    سوالی که داشتم اینه که چرا وقتی توی برنامه یه شیء از کلاسی میسازم اگه نام اون شیء همنام کلاس نباشه دیگه دسترسی به توابع عضوی که به صورت Public تعریف شدن نداره؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: دسترسی به توابع عضو کلاس

    سوال مبهمه. کد بذارید لطفا!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: دسترسی به توابع عضو کلاس

    این تعریف کلاس
    class testclass
    {
    public void testfunction()
    {
    MessageBox.Show("test");
    }
    }
    وقتی که شیء رو در فرمم به اینصورت تعریف میکنم به تابع testfunction() دسترسی نداره
    testclass object1 = new testclass();
    ولی وقتی به اینصورت تعریف میکنم دسترسی داره
    testclass testclass = new testclass();

  4. #4
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: دسترسی به توابع عضو کلاس

    کدی رو که شما نوشته اید در هر دو حالت دسترسی وجود دارد
    در حالت اول باید بنویسید:

    object1.testfunction();

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: دسترسی به توابع عضو کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    کدی رو که شما نوشته اید در هر دو حالت دسترسی وجود دارد
    در حالت اول باید بنویسید:

    object1.testfunction();
    یه بار دیگه امتحان کردم حق با شما بود هیچ مشکلی نیست
    شاید دفعات قبل جای دیگه ای رو اشتباه میکردم که نمیشد،ببخشید وقتتون رو گرفتم با اشتباهم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •