نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kooroush
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    آي پي مشهد .
    پست
    258

    Lightbulb به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    سلام چه جوری میشه یک فایل exe که با ویبی نوشته شده رو سروسشو در آورد بدون اینکه هیچ مشکی تو کدها و اشیائش به وجود بیاد !!!!؟؟؟؟؟


    گشتم نبود .... نگرد نیست !!!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با ویبی نوشته شده !!!!!

    خب دیگه پس ما هم نمی گردیم

    ببین دوست من, همچین برنامه ای که دقیقا سورس رو در اختیار شما قرار بده نداریم !

    برنامه هایی هست که می تونی از طریق اون اطلاعات ثبت شده روی فایل اجرایی رو ویرایش کنی,

    یا اینکه عکسهای استفاده شده توی برنامه رو تغییر بدی , اما کدا به همون شکلی که نوشته شدن

    تقریبا محال . بصورت کدای اسمبلی دیدم نشونشون بده اما کد VB خیر .

    برنامه ResHacker فکر می کنم این کارایی که گفتم رو انجام می ده . برنامه های مشابه زیادی وجود دارن .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با ویبی نوشته شده !!!!!


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kooroush
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    آي پي مشهد .
    پست
    258

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با ویبی نوشته شده !!!!!

    اما چند ماه پیش یک برنامه واسه باشگاه نوشته بودم که یک برنامه نویس که واسه موشکهای سپاه برنامه می نویسه و بقول خودش گنده ای بود واثه خودش و دیگه هم ندیدمش گفت می تونم برنامه تو سورسشو بدست بیارم و به نام خودم ثبتش کنم !!!!!!!!!!
    یعنی گنده اومده بود ؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با ویبی نوشته شده !!!!!

    شاید بشه تغییراتی در مشخصات فایل اجرایی مثل version , ... داد ولی نمیشه سورس را دید (مخصوصا اگر با وی بی نوشته شده باشه)

    اصلا نمیشه !!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار REZADG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه
    پست
    472

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با ویبی نوشته شده !!!!!

    چرا بابا نمیشه برنامه VB Decompiler تا حدی این کار رو میکنه ولی باید کمی زبان اسمبلی بلد باشی تا بتونی کار کنی چون بعضی دستورات رو به اسمبلی نشون میده مثل دستورات If Then

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با ویبی نوشته شده !!!!!

    از دست این ادمی زاد هرچی بگی بر میاد!!
    منم شنیدم که کد برنامه رو در می یارن ، شنیدم که کد رو به حالت هگزا در می یارند و بعد توسط یه نرم افزاری به زبون مد نظر بر می گردونند!

  8. #8

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    (مخصوصا اگر با وی بی نوشته شده باشه)
    اتفاقا امخصوصا اگه با VB و زبان ها .Net نوشته شده باشه میشه سورسش رو در بیاری ، زبانهایی مثل Delphi و VC رو نمیشه چون واقعا یک کامپایلر هستن !

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    vb decompiler هم من کار کردم ولی اونم مثل ollydbg سورس رو به اسمبلی نشون می ده
    ولی دوستی که گفتند دلفی رو نمی شه.دلفی رو که PE Explorer می تونه نشون بده ولی کد ها رو نمی تونه
    (برنامه ای هست تحت عنوان multilizer تا اونجایی که یادم می آد خیلی کامل بود توی ویرایش)
    ولی حجم و کرک با خودتون 33 مگابایت نسخه enterprise:
    From here
    زبان هایی که پشتیبانی میشن از زبان سازنده:
    .NET, Delphi, C++‎Builder, Visual C++‎, HTML, ASP, PHP, etc.
    آخرین ویرایش به وسیله aryasoft2872 : یک شنبه 23 اسفند 1388 در 14:53 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار kooroush
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    آي پي مشهد .
    پست
    258

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    multilizer ;که وی بی رو ساچورت نمیکنه !!!!!!
    یعنی از اساتید اینجا کسی نیست حداقل واسه یک بار یک سورس برنامه ای و بدسا آورده باشه کامل !!!!!!!!!
    نیست!!!!!1

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار REZADG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه
    پست
    472

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    یه برنامه اومده به نام
    delph decompiler
    که دلفی رو هم دی کامپایل میکنه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار miniator
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    يه جاي سرسبز
    پست
    139

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    بجاي ديكمپايل كردن بشين برنامت رو خودت بنويس !

    الحمدالله هر نوع سورسي بخواي اينجا هست !!‌ اينجا نشد يه سرچ كوچيك تو گوگل !

    در ضمن هيچ راهي براي برگشت به سورس اصلي برنامه نيست (به هيچ وجه و با هيچ نرم افزاري)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار kooroush
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    آي پي مشهد .
    پست
    258

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    دوستان اصلا مشکلم با این نیست که سورس یک برنامه رو بخوام بدزدم چون بقول دوستمون به اندازه کافی اینجا سورس رایگان وجود داره فقط هنوز مغزم رو حرف اون بدنه خدا که گفت می تونم برنامه ات رو دیکامپایل کنم و به نام خودم ثبت کنم هنگ کرده که چطور می خواست این کار رو کنه !
    اگه دوستان اطلاعاتی ذز این زمینه کشف کردند ما رو هم مطلع کنند .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    اگه DSL داری برنامه رو امتحان کن چون etc که نوشته همون و غیره خودمونه خدا رو چه دیدی شاید گرفت
    البته اگه می گفتی می خوای چی کار شاید دوستان بهتر کمکت می کردن برای مثال اگه می خوای مثلا پیش بر و بچ کلاس بزاری اینو من نوشتم می تونی از یک ترینر ساز هم استفاده کنی (شوخی کردم بابا به دل نگیر)

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    حالا که فکر می کنم غیر ممکنه و گرنه کرکر ها نمی رفتن ollydbg و اسمبلی یاد بگیرن...

    و دگر اینکه delphi decompiler با این که گفتن می تونه ولی من روی سحر امتحان کردم (فکر بد نکن منظورم نرم افزار مدیریت پول سحر) ،نشد.قبلش با پکرش که ASProtect هست هم آنپکش کردم خود PEiD هم می گفت با دلفی نوشته ولی برنامه هیچ فرمی رو نشون نمی داد
    ولی PE Explorer دلفی رو کامل نشون داد
    آخرین ویرایش به وسیله aryasoft2872 : دوشنبه 24 اسفند 1388 در 15:05 عصر دلیل: تکمیل

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    البته اگر می خوای روش کم کنی برو با یک پکر قوی مثل Safeguard 1.03 پک کن بعد بهش بده و با لهجه غلیظ ترکی بهش بگو «واسه من گونده بازی می کنی؟»

    (من تا حالا آنپکری برای این پکر ندیدم)
    آخرین ویرایش به وسیله aryasoft2872 : سه شنبه 25 اسفند 1388 در 11:32 صبح دلیل: اشتبا از نوع لپی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار kooroush
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    آي پي مشهد .
    پست
    258

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    مشکل تو پک نیست !!!! اون که نمی تونه برنامه رو از تو پک در بیاره !!!! فکر کنم اون اصلا نتونه کد قفل نرم افزاری رو بدست بیاره !!!! مشکل بعد از اینه !!!که وقتی برنامه رو نصب کرد و برای کد فعال سازی تماس گرفت و برنامه فعال شده چه طور می خواد فایل exe برنامه که با وی بی نوشته شده و بعد از نصب تو پوشه program میره رو دیکامپایل کنه!!!!

  18. #18

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    دوست عزيز شك نكن كه لاف زده اگر منظورش تغيير 4 تا اسم و تغيير تو about برنامه باشه بعله ميشه ولي اينكه برنامه شما را كامل ريسورس كنه محاله مسئله پكرها نيستند مسئله اينه كه كامپايلر ها يك سري توابع يكطرفه هستند كه برگشتي تو كار نيست اگر ميبينيد vb decompiler نوشته ميشه بخاطر كامپايل مياني هست كه تازه اونرو هم نميشه كامل برعكس كرد .

    تنها و تنها زبان برنامه نويسي كه كامل ريسورس ميشه برنامه هاي دات نت هست كه اونها هم پروتكتورهاي خفني دارند

    در ضمن تو پست يك اين دوست لاف زن شما چيزي گفته كه منو ياد يك جك ميندازه:
    یک برنامه نویس که واسه موشکهای سپاه برنامه می نویسه و بقول خودش گنده ای بود واثه خودش و دیگه هم ندیدمش
    به يكي گفتن شغلت چيه ؟ گفت يك آدم اطلاعاتي هيچ وقت شغلشو لو نميده

    اين بابا كه برنامه هاي موشكي مينويسه چطور جرات كرده جايي مطرح كنه؟ به نظر من يك دروغ شاخدار بيشتر نگفته

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با VB6 نوشته شده !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط REZADG مشاهده تاپیک
    یه برنامه اومده به نام
    delph decompiler
    که دلفی رو هم دی کامپایل میکنه
    دیکامپایلر DeDe خیلی وقته اومده و مورد جدیدی نیست .

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار paladin
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    80

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با ویبی نوشته شده !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط kooroush مشاهده تاپیک
    اما چند ماه پیش یک برنامه واسه باشگاه نوشته بودم که یک برنامه نویس که واسه موشکهای سپاه برنامه می نویسه و بقول خودش گنده ای بود واثه خودش و دیگه هم ندیدمش گفت می تونم برنامه تو سورسشو بدست بیارم و به نام خودم ثبتش کنم !!!!!!!!!!
    یعنی گنده اومده بود ؟؟؟؟
    اولا اون که واسه سپاه برنامه بنویسه نمیاد به ما بگه !
    موشکهای جدید سپاه دارای رادار روس و چین هستند که برنامه اونارو هم خودشون می نویسن.
    پس یارو گنده اومده.

  21. #21

    نقل قول: به دست آوردن سورس فایل exe که با ویبی نوشته شده !!!!!

    شاید منظورش از موشک، mouse بوده؟!!!
    ترجمه دیگه mouse، ماوس ، موشواره و موشکه دیگه (موش کوچیک) ، نیست؟
    احتمالا یک برنامه نوشته که موس رو حرکت میده.
    این کارش(ثبت به نام خود) یک جور دزدیه. چطور ممکنه یک نفر که برای سپاه کار میکنه ادعای ... بکنه؟
    در نتیجه => ... بسته.

    نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    اتفاقا امخصوصا اگه با VB و زبان ها .Net نوشته شده باشه میشه سورسش رو در بیاری ، زبانهایی مثل Delphi و VC رو نمیشه چون واقعا یک کامپایلر هستن !
    منظور شما vb6 که نیست؟ هست؟
    چون vb6 هم کد native و exe واقعی میده.
    ولی vb.net و C#‎ و ... قابل decompile هستند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •